Csatlakozni akarok!


Hogyan tudsz csatlakozni a csapatunkhoz?

dxn my way team

Azt, hogy miért akarsz velünk együtt dolgozni, hogy mit szeretnél az életben elérni, azt neked kell tudnod. Mi most csak a hogyanról szeretnénk írni. Törzsvásárló, és üzlettárs a regisztrációs díj, ez 5000 Ft, vagy 19,20€, vagy az ennek megfelelő helyi valuta befizetése, és egy termék megrendelése révén lehetsz. Ennél sokkal jobb, ha egy DSP csomaggal regisztrálsz. Ekkor mentesülsz a regisztrációs díj befizetésétől, és a csomag árának a 110, vagy a 130, vagy a 150%-át is visszakapod, a csomagtól függően, levásárolható kedvezmény formájában. Erről itt találsz még információt.

A legegyszerűbb, ha írsz egy levelet az info@internetwork.hu címre. A világ összes országából csatlakozhatsz, de vannak apróbb különbségek. Ezeket elmondjuk, amikor jelentkezel nálunk.

„Egy ilyen üzletből bűn kimaradni.”

Költségmentes regisztráció

Hogy már azelőtt megbizonyodhass arról, hogy jó, mielőtt eldöntenéd, hogy belevágsz-e. Ennél kockázatmentesebb üzlet egyszerűen nem létezik.

A DXN szeretne segíteni neked abban, hogy tét nélkül is kipróbáld ezt a lehetőséget. Regisztrálj teljesen ingyen, és mindenféle kötelezettség nélkül. Olyan ez, mint egy pontgyűjtő kártya, valamelyik benzinkúton. Kapsz 25% kedvezményt, hogy saját tapasztalatot szerezhess. Kapsz hozzáférést a belső irodához, az intranethez, rendelhetsz weboldalt, megismerheted a nyilvánossá nem tehető előadásokat. Csatlakoztathatsz új törzsvásárlókat, de bónuszt nem kaphatsz – amíg be nem fizeted utólag a regisztrációs díjat. Arra ráérsz, amikor megtapasztalod, hogy milyen áldott jó hatása van a szervezetedre a ganodermának, és amikor már az ismerőseid nyaggatnak vele, hogy hozz még nekik abból a finom kávédból. Ha szeretnél így, mindenféle kockázat nélkül belekóstolni ebbe az üzletbe, töltsd ki a kérdőívet! 

Mi történik a csatlakozásod után?

Amikor kitöltötted a regisztrációs űrlapot, és a kiválasztott fizetési mód alapján kifizetted a rendelt termékeket, négy dolog fog történni:

  1. Bererülsz a rendszerbe, megjelenik a neved a saját struktúránkban, mint új munkatárs, és a központ elindítja neked a csomagot.
  2. Megkapod email-ben a saját hozzáférési adataidat a háttér irodánkhoz, az intranethez. Az intranet hasznáról órákig írhatnék, majd megismered. Itt például több napra elegendő oktató anyagot is találsz, a termékekről is, és az üzletről is, amiket ingyen megnézhetsz.
  3. Ha használod a Facebook-ot, felveszünk a titkos, zárt csoportunkba. Mi itt osztjuk meg azokat a hasznos információkat, oktatási anyagokat, amikből tanulhatsz. Itt találsz nyomdakész szóróanyagokat is, amiket természetesen ingyenesen lemásolhatsz, és ahol akarod kinyomtathatsz.
  4. Elküldjük neked az általunk összeállított, és folyamatosan bővülő “Cselekvési terv”-et. Ez egy Google dokumentum, amiben megtalálod az egymást követő lépéseket, amik szerintünk a sikeredhez szükségesek. Ennek a tervnek a segítségével azonnal szponzorálhatsz, taníthatsz te is új munkatársakat, akik hozzád csatlakoznak. Nem kell várni addig, amíg DXN szakértő leszel.

Ezeken kívül más különösebb dolog nem fog történni. Senki nem fog noszogatni, piszkálni azzal, hogy mikor léptetsz már sok-sok embert. Érezd jól magad a csapatban, az üzletben, mi megyünk előre, és kitapossuk neked is az utat, ha akarsz, követsz.

Szerintem próbáld ki, nagyon megéri.

Hogy miért minket válassz?

Hallgasd meg mit mondanak rólunk a munkatársaink.