Csatlakozni akarok!


Hogyan tudsz csatlakozni a csapatunkhoz?

dxn my way team

Azt, hogy miért akarsz velünk együtt dolgozni, hogy mit szeretnél az életben elérni, azt neked kell tudnod. Mi most csak a hogyanról szeretnénk írni. Törzsvásárló, és üzlettárs a regisztrációs díj, ez 5000 Ft, vagy 19,20€, vagy az ennek megfelelő helyi valuta befizetése, és egy termék megrendelése révén lehetsz. Ennél sokkal jobb, ha egy DSP csomaggal regisztrálsz. Ekkor mentesülsz a regisztrációs díj befizetésétől, és a csomag árának a 110, vagy a 130, vagy a 150%-át is visszakapod, a csomagtól függően, levásárolható kedvezmény formájában. Erről itt találsz még információt.

Attól függően, hogy melyik országban élsz, más-más oldalakon tudsz hozzánk regisztrálni.

Magyarországról: http://kaveplusz.hu/member_registration_private
Ausztriából: http://fitnesskaffee.at/member_registration_private
Szlovákiából: http://fitness.ganodermakava.sk/member_registration_private
Lengyelországból: http://fitness.ganodermakawa.pl/member_registration_private
Németországból: http://fitnesskaffee.eu/member_registration_private
Görögországból: http://mywayteam.dxn.cc/member_registration_private
Romániából: http://fitness.cafeaganoderma.ro/member_registration_private
Svédországból: http://svenska.dxn.cc/member_registration_private
Olaszországból: http://fitnesscaffe.dxnitaly.com/member_registration_private
Horvátországból: http://fitnesskava.dxnnet.com/member_registration_private
Spanyolországból: http://myway.dxn.es/member_registration_private
Törökországból: http://kahve.dxnturkey.com/member_registration_private
Hollandiából: http://vlaams.dxn.cc/member_registration_private
Egyesült Királyság: http://english.dxn.cc/member_registration_private
A fel nem sorolt európai országokból: http://dxnganoderma.coffee/member_registration_private
Ha Európán kívüli országban élsz, és szeretnél a segítségünkkel pénzt keresni, írj egy levelet az info@internetwork.hu címre. A világ összes országából csatlakozhatsz, de vannak apróbb különbségek. Ezeket elmondjuk, amikor jelentkezel nálunk.

„Egy ilyen üzletből bűn kimaradni.”

Mi történik a csatlakozásod után?

Amikor kitöltötted a regisztrációs űrlapot, és a kiválasztott fizetési mód alapján kifizetted a rendelt termékeket, négy dolog fog történni:

  1. Bererülsz a rendszerbe, megjelenik a neved a saját struktúránkban, mint új munkatárs, és a központ elindítja neked a csomagot.
  2. Megkapod email-ben a saját hozzáférési adataidat a háttér irodánkhoz, az intranethez. Az intranet hasznáról órákig írhatnék, majd megismered. Itt például több napra elegendő oktató anyagot is találsz, a termékekről is, és az üzletről is, amiket ingyen megnézhetsz.
  3. Ha használod a Facebook-ot, felveszünk a titkos, zárt csoportunkba. Mi itt osztjuk meg azokat a hasznos információkat, oktatási anyagokat, amikből tanulhatsz. Itt találsz nyomdakész szóróanyagokat is, amiket természetesen ingyenesen lemásolhatsz, és ahol akarod kinyomtathatsz.
  4. Elküldjük neked az általunk összeállított, és folyamatosan bővülő “Cselekvési terv”-et. Ez egy Google dokumentum, amiben megtalálod az egymást követő lépéseket, amik szerintünk a sikeredhez szükségesek. Ennek a tervnek a segítségével azonnal szponzorálhatsz, taníthatsz te is új munkatársakat, akik hozzád csatlakoznak. Nem kell várni addig, amíg DXN szakértő leszel.

Ezeken kívül más különösebb dolog nem fog történni. Senki nem fog noszogatni, piszkálni azzal, hogy mikor léptetsz már sok-sok embert. Érezd jól magad a csapatban, az üzletben, mi megyünk előre, és kitapossuk neked is az utat, ha akarsz, követsz.

Szerintem próbáld ki, nagyon megéri.

Hogy miért minket válassz?

Hallgasd meg mit mondanak rólunk a munkatársaink.