DSP – Valami új, valami más


Mi az a Dinamikus Start Program?

 

Az MLM rendszer legnagyobb buktatója, ami sok embert el is riaszthat tőle, hogy az első időkben nem nagyon lehet vele keresni. Legalábbis a hálózatépítésre született zseniket leszámítva. Erre talált most a DXN egy jelenleg egyedülálló megoldást. A DSP program minden frissen csatlakozott üzletépítő számára az első 12 hétben extra bónuszt fizet. A 13. héttől kezdve a hagyományos marketingterv alapján számítják a bónuszokat.

A Dinamikus Start Program egy olyan nyertes-nyertes felállás, ahol jól jár az is, aki megvásárolja a csomagot, és az is, aki értékesíti. De hogyan is néz ez ki a gyakorlatban?

Tételezzük fel, hogy eldöntötted, hogy a DXN ganodermás kávéját akarod fogyasztani, és még az sem kizárt, hogy az ismerőseidnek ajánlani fogod.

  1. Beregisztrálsz 5000 forintért, és választasz magadnak még egy Lingzhi Black kávét is. Ez 2015 novemberében, postaköltséggel együtt: 9970 Ft.
  2. Vagy választod mondjuk a DSP „C” csomagot, amiben van 3 doboz kávé, 1 kakaó, 2 szappan, 1 fogkrém, 1 doboz 120-szemes spirulina, 1 doboz 30 szemes GL, és 1 doboz 30 szemes RG. Ez 32730 forint, és még kapsz 36003 Ft jóváírást, amit a jövőben le tudsz majd vásárolni, 10 %-onként. (A 10% a következő rendelésed 10%, és nem a kedvezmény 10%-a.)

dsp regisztráció

Szerinted melyik éri meg jobban? Ez annak is jó, aki nem akar üzletet építeni, csupán vásárolni.

De hogyan segíti ez a lehetőség a frissen csatlakozott üzletépítőket?

Ha te csatlakoztatsz valakit DSP csomaggal, extra bónuszt kapsz, már a következő héten. (A DSP bónuszokat hetente számolják el) Egy új belépő a DXN rendszerében 6 % visszaosztást kap. Egy már az első üzleti szintet, a Star Agent szintet elért üzletépítő áll 21 %-on, és egy gyémánt kap 37%-ot. Viszont a DSP csomagok után 60 % a visszaosztás mértéke. A konkrét számokat a fotókon találod. De DSP jutalék 4 mélységig fizet. A feletted lévő szinteken is van még 10%, és még kétszer 5%. De nézd meg a videót, ahol azt is megtalálod, hogy mennyit lehet keresni egy év alatt, ha csak közepes szinten is kihasználod a DSP programban rejlő lehetőségeket.

Ugyanez sokkal emészthetőbb formában. A saját webkonferenciám felvétele:

Lentebb megtalálod a csomagokat, az árakat, és a visszaosztás mértékét a képeken. Dönts helyesen, és légy a csapattársunk!

DSP “A” csomag

DSP a csomag

A csomag tartalma:

dsp a csomag

DSP “B” csomag

dsp b csomag

A csomag tartalma

dsp b csomag

DSP “C” csomag

c csomag

A csomag tartalma

c csomag