A DXN Svájcban


A DXN Svájcban

Hasznos információk Svájcban élő magyaroknak

dxn svájcban

Egyre gyakrabban kapok telefonhívásokat Svájcból. A hívók arra szeretnének választ kapni, hogy van-e már DXN Svájcban. Nos, még nincs központunk ott, de a DXN termékeket meg lehet kapni Svájcban is. Még meg nem nyitott európai országokat a pozsonyi DXN központ szolgálja ki. Az összes ganodermás termékünk, ami Szlovákiában kapható, meg is rendelhető onnan. Viszont Svájc egy kicsit más. Nem tagja az Európai Uniónak, ezért a megrendelt DXN termékekre is ki kell fizetni a vámot, és a 8% ÁFÁ-t. (Mehrwertsteuert-t) Viszont a szlovák ÁFA nem növeli az árat. Egy érvényes ÁFA nélküli árlista innen tölthető le. A postaköltség magasabb a szokásosnál, mert vámárúról van szó. Sajnos ez már csak így van mindenütt.

A díjszabás így néz ki:

3 kg <    47,00 EUR

10 kg <  61,50 EUR

20 kg <  68,70 EUR

31,5 kg <  85,00 EUR

Egyelőre nincs Svájcra állított DXN-es weboldal, ezért ha valaki rendelni akar, egy Excel táblázatot kitöltve tudja leadni a rendelését. Innen lehet letölteni. A táblázatot Pozsonyba kell küldeni e-mailben, és meg kell várni a választ a végösszeggel. Alternatív lehetőségként lehet rendelést leadni például az osztrák oldalamon is, amit aztán Bécsből tovább irányítanak Pozsonyba. Az osztrák oldal árai természetesen nem érvényesek Svájcban. A Svájcban élőknek mindenképpen javaslom a törzsvásárlói regisztrációt is, ami 19,20 euróba kerül, de élethosszig tartó 25%-os árengedménnyel jár együtt. Ha valaki DSP termékcsomaggal regisztrál, több kedvezményt is kap egy csapásra. Nem kell regisztrációs díjat fizetnie, és visszakapja a csomag árának minimum 110%-át, kedvezmény formájában a jövőbeni vásárlásaiból. Erről bővebben magyarul itt olvashatsz, németül pedig ittMinél több regisztrált törzsvásárló lesz, annál hamarabb nyit a DXN Svájcban irodát. Ami jelentős áresést fog eredményezni. Jelenleg még 100 fő alatt van a svájci fogyasztói létszám, szóval, ha valaki lát benne fantáziát, hogy ott kiépítsen egy nagy fogyasztói hálózatot, a legjobb helyen van a legjobb időben. Ha pedig az érdekel, hogy pontosan mennyi keresetről is beszélünk, akkor olvasd el ezt!

Ha kérdésed van, keress engem, vagy a svájci munkatársamat, Kisjuhász Gábort, vagy a párját Kunkli Évát, a +41766281403-as számon, vagy e-mailben: gkisjuhasz@gmail.com

Megjegyzés hozzáfűzése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.