Mi a siker kulcsa? 3


Mi a siker kulcsa?

Miért sikeres az egyik, és nem az a másik?

siker kulcsa

Szinte mindenki azt keresi, mi lehet a siker kulcsa. Mi, akik megfertőződtünk az mlm ígéretével különösen. Az mlm legnagyobb ígérete tulajdonképpen az, hogy az elvégzett munkádért többször is fizetést kapsz. Jól értsd meg, a 2014 januárjában végzett munkádat ezen túl minden hónapban kifizetik újra és újra. Amit pedig februárban végeztél, az onnan kezdve fizetik ki minden hónapban újra és újra. De mint tudjuk, a nullával való bármely szám szorzata nulla. Tehát aki semmit nem csinál, az ne számítson semmire. De nem csak ez a siker kulcsa, hogy dolgozni kell.

Nagyon sok olyan ember talál meg, aki már megfertőződött az mlm ígéretével, de lázasan keresi a tuti terméket, vagy szolgáltatást, amit csak megvillant a baráti körének, és azok hanyatt homlok rohannak csatlakozni. Nincs ilyen. Ha érdeklődést akarsz, menj az óvodába! Az 5 évesek még érdeklődnek, de az idősebbek… Az átlagembert jobban érdekli az aktuális celeb új pasija, mint a saját sorsa. Azok az emberek pedig egyik mlm cégtől támolyognak a másikig, sőt egyszerre többen is aktívak, az igazi tőkéjüket pocsékolják el. Mennyire lehet vajon valaki hiteles a saját ismeretségi körében, mikor minden héten új bomba üzletet ajánl? Vagy egyszerre többet is. Nekik egy lehetőségük marad, az online mlm, mert ott vadidegenek szólítanak meg a weboldalaikkal, akik őket nem ismerik. Nem is a tökéletes termék, vagy szolgáltatás tehát a siker kulcsa.

A változó, az egyenletben te vagy

Azok, akik sikeresek a DXN hálózatépítők közül, és azok, akik nem, ugyanazzal a termékkel, ugyanazzal a céggel, és ugyanazzal a marketing tervvel dolgoznak. Az egyetlen különbség az egyén. Te magad vagy a siker kulcsa. Ha minden nap teszel valamit sikeredért, ha nem kifogást keresel, hogy miért nem teszed. Ha folyamatosan képzed magad, ha megérleled magadban a sikert, itt a DXN-nél sikerre vagy ítélve. De ne akard, hogy rögtön az elején már hatalmas bevételeid legyenek, az mlm nem arról szól.

Hány és hány ember van, aki évtizedeken keresztül dolgozik valami pocsék munkahelyen csak azért, hogy magát és a családját eltartsa. Esélye sincs valami komoly fizetésre, mégis robotol. De ha belevág az mlm-be, azonnal nagy pénzt akar, és ha nem teljesül, feladja. Én azt gondolom, hogy még ha nagyon rosszul csinálod is, és még ha nagyon nehezen tanulsz is, 5-10 év alatt csak összejön valami kiegészítő jövedelem. Pláne, ha jól csinálod, és gyorsan tanulsz… Szóval a lényeg: a siker kulcsa az, hogy csinálni, tanulni, és nem feladni. Minél többet tanulsz, annál jobban csinálod, és annál több lesz a jövedelmed. 

Summary
Mi a siker kulcsa? Miért lesz sikeres az egyik, és nem az a másik?
Article Name
Mi a siker kulcsa? Miért lesz sikeres az egyik, és nem az a másik?
Description
Téged is érdekel, hogy mi a siker kulcsa? A válasz nem nehéz, sőt az a csoda, hogy nem szúrta ki eddig a szemed, annyira kézenfekvő.
Author

Megjegyzés hozzáfűzése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

3 Gondolat “Mi a siker kulcsa?

 • Afrodithe

  Kedves Bojtos Zoltán !
  Nagyaszerű a videoja. Gratulálálok. ” A siker kulcsa Te magad vagy ”
  Ezt hogy érti Ön ? Mert vannak borzasztó unszimpatikus emberek itt a DXN-ben és ennek ellenére sikeresek. Erre kérem adjon nekem egy korrkat választ. Vannak olyanok akik nagyon sikeresek, és másokat másolnak, pl az egyik az én szlogenemet lopta el, mert megelőztem a goolge-ban. Valami nem kerek. Megköszönöm ha válaszol.üdv. És hogy van az, hogy némelyek alatt 6000 ember van regisztrálva világszerte, és valakinek meg senki nem talál rá az oldalára ? Miért ? Vagy csak kamu a 6000 ember ? Marketing fogás ?

  • Bojtos Zoltán

   Kedves Ágnes!
   “A siker kulcsa te magad vagy.” Ezt úgy értem, hogy ha a termék is, és a cég is ugyanaz, de az egyik ember sikeres lesz vele, a másik meg nem, akkor az matematikai törvényszerűség, hogy az egyén, mint egyetlen változó lehet benne a ludas. 🙂
   Igen, én is ismerek olyan embereket is a DXN-nél, akikhez soha nem regisztrálnék, holott ők nagyon sikeresek. Legalábbis jól keresnek. Talán nem könnyű elhinni, de azt vallom, amit az én szponzorom, Faragóné Keserű Judit, vagy Kócsó Laci, hogy az az igazi siker, amikor csatlakozik az emberhez valaki, aki aztán a mi segítségünkkel magára talál, és gyémánt lesz. Az gyönyörű dolog.
   Az ötletek másolásáról annyit, hogy sajnos ebbe bele kell törődni, minden jó ötletet lemásolnak. Ez van. De a másolók hosszú távon mégsem előzhetik meg a kreatívokat, legalábbis ebben bízok. 🙂
   Azért, hogy az ember honlapjára rátaláljanak, sokat kell dolgozni, vagy ki kell adni a munkát egy webmesternek. Én az előbbi módszert követem, és az a tanácsom, hogy a beáramlás mennyiségét a kiáramlás mennyisége határozza meg, és nem a minősége. Posztoljon sokat, és javulni fog az oldalának a helyezése. Az meg látogatókat fog eredményezni. Én még messze vagyok a 6000 embertől, de jó az irány, és jó a tendencia. 🙂 Én bízok a jövőmben. Szép estét kívánok. 🙂

 • Afrodithe

  Kedves Bojtos Zoltán !
  Nagyaszerű a videoja. Gratulálálok. ” A siker kulcsa Te magad vagy ”
  Ezt hogy érti Ön ? Mert vannak borzasztó unszimpatikus emberek itt a DXN-ben és ennek ellenére sikeresek. Erre kérem adjon nekem egy korrekt választ. Vannak olyanok akik nagyon sikeresek, és másokat másolnak, pl az egyik az én szlogenemet lopta el, mert megelőztem a goolge-ban. Valami nem kerek. Megköszönöm ha válaszol.üdv. És hogy van az, hogy némelyek alatt 6000 ember van regisztrálva világszerte, és valakinek meg senki nem talál rá az oldalára ? Miért ? Vagy csak kamu a 6000 ember ? Marketing fogás ?