MLM szponzor 2


MLM szponzor

Mi múlik azon, hogy ki a szponzorod?

mlm szponzor

Ahhoz, hogy sikeres legyél az MLM-ben, nem kell szponzor. Tényleg. Nem kell felső vonal sem! Az MLM sikerhez kizárólag egy dolog kell. Alsó vonal. Jó sok törzsvásárló. De félre a tréfával, vizsgáljuk meg, hogy vajon mekkora százalékban fontos a jó MLM szponzor ahhoz, hogy sikeres legyél? A cikk alján nyugodtan írd le a véleményed te is.

A Network marketing sikered veled kezdődik,
és veled ér véget.

/Eric Worre/

Az MLM szponzor jelentősége

Ne legyenek illúzióid, nem a szponzorodon fog múlni, hogy sikeres leszel az MLM-ben, vagy nem. Elsősorban rajtad fog múlni. A segítőd tényleg csak segíteni tud neked, inspirálni, biztatni, informálni, de ha te nem teszel semmit a sikeredért, nem is leszel sikeres. Nagyon sokat hallottam már, ahogy emberek a szponzorukat okolták a kudarcukért, de az első dolog, amit egy jó hálózatépítőnek meg kell tanulnia, hogy a saját sorsáért, a döntéseiért, ő maga a felelős, nem mások.

Mi a varázsszó?

A szponzorod sem tudni neked valami varázsszót átadni, mert ő sem ismer olyat. Pontosabban olyan varázsszavak vannak, mint az hogy tanulj, dolgozz a sikeredért, ne add fel, segítsd a munkatársaidat! Hidd el, hogy ezek a varázsszavak szükségesek, és elégségesek a sikerhez. Tanulás közben természetesen el lehet sajátítani jól működő módszereket, és ha jó a szponzorod, akkor tőle megtanulhatod ezeket. Ha meg rossz, akkor magadnak kell megtalálnod azt a forrást, ahonnan ezek elsajátíthatóak.

Az önállóak tapasztalata

Ismerek olyan sikeres hálózatépítőket, akik önállóan dolgoznak, szinte a kezdetektől. Ők bizonyítják azt, hogy szponzor segítsége nélkül is lehet az ember sikeres. Az már más kérdés, hogy mennyivel lehetne sikeresebb, ha összedolgozna a szponzorával. Az biztos, hogy az én sikeremben nagyon benne van a szponzorom is. Ha nem láttam volna, hogy hogy csinálja, és hogy ezek a módszerek milyen eredményt hoznak, valószínűleg nem tartanék itt, ahol most. Van már olyan terület, ahol túl is nőttem rajta, de bőven van olyan, amit lehet, hogy soha nem fogok tudni olyan jól csinálni, mint ő.

Összegzésül: ha még nem csatlakoztál valakihez, keress egy olyan szponzort, akinek a módszereit el szeretnéd sajátítani. Ha egy eredményes módszered van, amit napi rendszerességgel használsz is, sikeres leszel. Ez a tapasztalat.


Megjegyzés hozzáfűzése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2 Gondolat “MLM szponzor

  • Badics Mária

    Egy jól dolgozó szponzor inspirálni tud, de csak akkor ha én igazán dolgozni szeretnék.
    Szeretem hallgatni a beszámolóitokat a sistergőn, nagyon sokat tanulok belőle, hát ez egy jó szponzor, De az hogy én sikerre vigyem a hallottakat már csak rajtam múlik .

    • Bojtos Zoltán

      Igazad van Marika, teljesen egyetértünk, és örülök a dicséretnek is, köszönöm szépen. És köszönjük, hogy ott vagy a skype megbeszéléseken, gyakorlásokon. 🙂