Szabad a katona 1


Szabad a katona

Az alkalmazotti lét után újra szabad

szabad

2013. december 31-ig a Magyar Honvédség ejtőernyőse volt, azóta szabad ember. Leszerelt, pedig nem csinálta rosszul, amit csinált. 2011-ben a világbajnokságon második lett csapatban, egy évre rá a harmadik. Csak sajnos már rég nem érvényes a régi mondás, hogy: Fizet, mint a katonatiszt. Az illetménye vásárlóértékének a fokozatos csökkenése tette égetővé a problémát, és a DXN ganodermás kávé pedig lehetővé azt, hogy végre szabad.

A ’90-es években már volt egy találkozása az mlm-mel, és megfogadta, hogy soha az életben nem fog még egyszer belevágni. Egy szabad döntés, mint ahogy az is, hogy mégis belevágott. Hiába, a szükség nagy úr. Tudatosan választott céget, és terméket. Alaposan áttanulmányozta a DXN marketingtervét, mert olyan céget keresett, ahol az ember egy elért szint után ki tud szállni, és szabad lehet. Én magam nem értek a marketingtervünkhöz annyira, mint ő, de elhiszem neki, hogy a miénk olyan. Amikor elérted a kívánt havi passzív jövedelmed, nem kell tovább építened a hálózatot, hanem élhetsz a hobbijaidnak. Ráadásul az ő hobbijai, mint a horgászat, vagy a repülés, nem akkor űzhető, amikor van néhány szabad órád, hanem amikor harapnak a halak, vagy szép az idő.

Nos, nem tudom, hogy ő mikor akarja az aktív hálózatépítést abbahagyni, de az uniformist már letehette 17 év után, amit a haza szolgálatában töltött. Az online vállalkozása, amit 5000 forint regisztrációs díj ellenében „alapított” négy évvel ezelőtt, 3000 munkatársat számlál, és havonta 10-15%-kal növekszik. Ki az, aki nem cserélne vele szívesen? Ki ne kívánná, hogy ő is szabad lehessen ilyen feltételekkel? Gondolom, mindenki beleülne a székébe. És ki az, aki hajlandó lenne utána csinálni. Na, az már jóval kevesebb.

Én meg örülök, hogy elkezdtem. Az ő példája is bizonyítja, hogy a DXN-nel olyan is lehet sikeres és szabad, aki más céggel már kudarcot vallott. Egész Európában meg lehet figyelni, hogy tapasztalt hálózatépítők állnak át hozzánk. Vajon miért? Egy szakembert nem lehet megvezetni szerintem. Ha ők is úgy látják, hogy ebből nem szabad kimaradni, akkor abban lehet valami. Ne maradj ki te sem! Keress meg, és kezdjünk el együtt dolgozni!


Megjegyzés hozzáfűzése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Egy kis gondolat “Szabad a katona

 • Bojtos-Sváb Csilla

  Amit még szerintem fontos elmondani a módszeréről – ezt maga is szokta hangoztatni – hogy online építi a hálózatot, vagyis az interneten keresztül, honlapok, blogok, fórumok segítségével kommunikál és talál új érdeklődőket, munkatársakat, nem pedig az ismerősei bombázásával. Büszke rá, hogy még egyetlenegy barátját sem veszítette el az MLM miatt. Mert nem nyomul, nem erőltet, nem erőszakoskodik senkivel.
  Ez a módszer és hozzáállás az, amit nekünk is tovább adott, hogy csak azoknak beszél a termékekről, az üzletről, a cégről és a hogyan-ról, akik őt megkeresik, önszántukból érdeklődnek.
  Így nincsenek kellemetlenségek, visszautasítások, kudarcok, ami miatt sokan kiábrándulnak az MLM-ből, mielőtt igazán megtapasztalhatnák a hálózatépítés napos oldalát: a közös munka, a tapasztalatok megosztásának örömét, a segítség nyújtás örömét, és a csapat növekedése felett érzett örömöt. 🙂
  Mi is a nyomdokain haladunk, büszkék vagyunk rá, és jó arra gondolni, hogy a mókuskerékből kiszállás nem egy elérhetetlen álom, hanem rövid időn belül elérhető, reális cél.
  Ezért érdemes dolgozni, alkotni, lelkesedni, kitartani!
  A SZABADSÁG csupa nagy betűvel, nem álom, hanem a legjobb ok, amiért érdemes ebbe belevágni!