Webkonferenciák

Webkonfereniák felvételei, amiket mi tartottunk

szerves germánium

Folyamatosan kapok felkéréseket webkonferenciák tartására, magyarul is, és németül is. Csilla, a párom is tartott már többet. Ezek egy részét itt elérhetővé tettük. Azokat azonban, amelyek olyan hasznos, és főleg konkrét információkat tartalmaznak, amelyeket csak a saját csapatunk részére szeretnénk megtartani, csak akkor tudod megnézni, ha te is velünk fogsz dolgozni.

A 2015.05.21-i webkonferenciám arról szólt, hogy Hogyan cselezd ki a Google-t, és hová rejts el egy hullát. Ezt csak a munkatársaimnak mutatom meg.

webkonferenciák

Bojtos-Sváb Csilla 2015.06. 18-án arról beszélt, hogyan figyelj oda a képes megjelenésedre a közösségi médiákban. Milyen képeket posztolj, és milyet inkább ne. Ennek a webkonferenciának az anyaga csak a munkatársak részére elérhető.

webkonferenciák

Bojtos-Sváb Csilla 2016.01. 14-én bemutatott néhány profi képszerkesztési fogást, és néhány ingyenesen használható képszerkesztő programot. A felvételt itt találod.

Bojtos-Sváb Csilla 2016.03. 31-én arról tartott webkonferenciát, hogy mi az az értő figyelem, és ez hogyan is függ össze a vásárlási ciklussal. A felvételt itt találod.


9 titok

9 titok amitől inspiráló, és érdekes lesz az előadásod A kilenc titok, egy általam tartott webkonferencia volt 2016 március 31-én. A szövegét a cikkben találod. Ha inkább a felvételt szeretnéd megnézni, íme. Sziasztok, szeretettel üdvözlöm az itthon maradottakat, és a Costa Diadema azon utasait, akik most felvételről hallgatják ezt a […]

titok

Szerves germánium webkonferencia

Szerves germánium webkonferencia Életem eddigi legsikeresebb előadása Az alábbi cikkel két tervem van. Egyrészt szeretném bemutatni annak, aki követi a DXN-ben az utamat, hogy hol tartok most, ami az előadókészséget illeti. A másik, ami sokkal fontosabb,hogy a szerves germánium hírét terjesszem. Lentebb látható a csetsávból kimásolt hozzászólások legjava. Akkor este […]

szerves germánium