+436644248783 info@internetwork.hu

50 felett nincs esély?

Szerintem van, ahol értékelik a tapasztalatot

50 felett

Te is benne vagy már a korban? (Én is 50 felett vagyok már.) Eleged van a nyikhaj főnöködből, aki mindent jobban akar tudni csak azért, mert neki diplomája van? Azt gondolják rólad, hogy taníthatatlan vagy, hogy nem értesz a számítógéphez, hogy még egy emailt sem tudsz elküldeni rendesen? Egyre jobban kimerít a munkahelyi strapa, nehéz már lépést tartani a fiatalabbakkal? Már feladtad az álmaid, és csak a hátralévő időt akarod a nyugdíjig kibekkelni? Vagy éppen azon aggódsz, hogy vajon kapsz-e majd egyáltalán nyugdíjat? Egyre többet hallani arról, hogy a mostani rendszer tarthatatlan, nincs, aki kifizesse a nyugdíjakat. Utálod a munkahelyed, de nem mersz változtatni, mert félsz, hogy 50 felett már nem kellesz senkinek? Vagy talán munkát keresel, és már a századik jelentkezést adtad be, de vissza sem hívnak? Úgy érzed, manapság már senki nem becsüli meg a tapasztalatot, a megfontolt tudást?

Nem így van! Aki 50 felett van, még nem feltétlenül öreg, sokkal inkább tapasztalt. Mi tudunk alternatívát, és változtatni sosem késő. A legtöbb, amire itt szükséged lesz, azt már úgyis tudod, hisz az élet megtanított már rá, amit meg nem, azt megtanítjuk neked.

  1. Itt nincs türelmetlenkedő főnök, hisz a magad ura lehetsz. Kapsz viszont segítőket, – minket – akik érdekeltek a sikeredben. Megtanítunk arra, amit már tudunk, mert anélkül mi sem lehetünk sikeresek.
  2. Nincs kötött munkaidő, nem tudsz elkésni, hiszen otthonról dolgozhatsz.
  3. Saját magad választhatod ki a munkatársaidat, akikkel együtt akarsz dolgozni.
  4. Miközben tanulod a szakmát, már közben is keresel. Minél jobb szakember leszel, annál többet.
  5. Nem kell aggódnod a nyugdíjad miatt, és nem az SZTK-ban fogod tölteni az „arany éveket”.
  6. Az itt elvégzett munkád ellenértékét többször is kifizetik. De nemcsak neked, hanem még az utódaidnak is. Nem hiszed? Pedig így van. Ha a munkád nyomán szereztél egy új törzsvásárlót a cégnek, az ő vásárlásai után még az unokád is kapja majd a jutalékot. Hidd el, ez ér annyit, mintha a nyaralódat íratnád rá. (Ha meg nincs is nyaralód, pláne.)

Az 50 felett lévők előnye számunkra, a megfontoltság, és a kitartás. A legtöbb fiatal nem tud, vagy inkább nem akar évekig várni a sikerre. (Tisztelet a kivételnek) Ők azonnal akarnak mindent. Majd mi megmutatjuk, hogy „nemcsak a húszéveseké a világ”, minket még nem lehet leírni. Keress meg, hagyj üzenetet, egy kis utánajárást megér a dolog, hidd el!

Ez a weboldal használja a Google Analytics szolgáltatást. Ha nem szeretnéd, hogy a látogatásodat érzékelje, kattints ide!
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.

Használjuk a Google Analytics-ot.

Kérem fogadja el a Google Analytics követést. De tovább mehet úgy is, hogy ezt elutasítja. Ekkor a weboldal semmilyen adatot nem továbbít a Google Analytics-nak.