+436644248783 info@internetwork.hu

A 7 legnagyobb hazugság az mlm-ben. Hetedik rész.

 

hazugság

Néhány napja találtam egy e-könyvet Dennis Koray-től. A címe: A hét legnagyobb hazugság az mlm-ben. Néhány pontban tökéletesen egyetértek vele, de nem mindenben. Idézek a könyvéből, csak hogy megmutassam, amit az ő rendszere tud, azt tudja a miénk is. A könyvet németül letöltheted innen. Die 7 schlimmsten Lügen im MLM Magyar fordításáról nem tudok.

A hetedik hazugság: A jól bevált rendszer.

 

„Csak kövesd a jól bevált kompenzációs tervet! Ez a hazugság minden korábbin túltesz. Ez az úgy nevezett „jól bevált” kompenzációs terv a legtöbb régi mlm cégnél egy berozsdásodott, már nem működőképes rendszer, elavult technikákkal, és túlhaladott módszerekkel. A legrosszabb benne nem az, hogy nem működőképes, hanem az, hogy rendkívül sok kárt okoz. Az üzletben, és a magánéletben egyaránt. Ne érts félre, amikor a „bevált” rendszer csődjéről beszélek, nem a multi level marketing működőképességét bírálom. Arról a rendszerről beszélek, amivel sok cég fogyasztói hálózatot próbál kiépíteni.”

Nem sokat tudok más mlm cégek rendszereiről, erről nem beszélhetek. De a mi rendszerünk nem lehet olyan rossz, ha tavaly 101%-kal növekedett a törzsvásárlók száma Európában.

Több cég is foglalkozik ganodermával, és ganodermás kávéval. Keress rá a weboldalaikra, és hasonlítsd össze a DXN-es weboldalakkal. Például ezzel: www.kaveplusz.hu Mennyi információt találsz ott, van-e webáruház, tudsz-e regisztrálni, stb. Az az online módszer, amit én is használok, Európát tekintve 42%-os hatékonyságú, Magyarországon 65% regisztrált be online a hálózatba, és a saját csapatomban 81% az arány. Itt már nem beszélhetünk „egy berozsdásodott, már nem működőképes rendszerről, elavult technikákkal, és túlhaladott módszerekkel”, igaz? Ez maximálisan XXI. századi technika. Ha jól dolgozol, a weboldalad olajozott gépként hozza a regisztrált törzsvásárlókat.

Egyre több cég használ online módszereket, sőt néhánynál maga a termék is egy online szolgáltatás. (Talk Fusion, Iwowie, Empower Network) A DXN élvezeti cikket terjeszt online módszerekkel. Én nagyon elégedett vagyok a korábbi döntésemmel, hogy beszálltam ide. Nem akarlak rábeszélni semmire, de szerintem neked sem érdemes kimaradni belőle.

Ez a weboldal használja a Google Analytics szolgáltatást. Ha nem szeretnéd, hogy a látogatásodat érzékelje, kattints ide!
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.

Használjuk a Google Analytics-ot.

Kérem fogadja el a Google Analytics követést. De tovább mehet úgy is, hogy ezt elutasítja. Ekkor a weboldal semmilyen adatot nem továbbít a Google Analytics-nak.