+436644248783 info@internetwork.hu

A 7 legnagyobb hazugság az mlm-ben.

Második rész.

hazugság

Néhány napja találtam egy e-könyvet Dennis Koray-től. A címe: A hét legnagyobb hazugság az mlm-ben. Néhány pontban tökéletesen egyetértek vele, de nem mindenben. Idézek a könyvéből, csak hogy megmutassam, amit az ő rendszere tud, azt tudja a miénk is. A könyvet németül letöltheted innen. Die 7 schlimmsten Lügen im MLM Magyar fordításáról nem tudok.

A második hazugság: Mi nem értékesítünk semmit, mi csak elosztjuk a termékeket.

„Értékesíteni, vagy elosztani valamit, az nem ugyanaz. Mit teszel, ha látsz egy jó filmet a moziban? Elmeséled a barátodnak, hogy feltétlenül ő is nézze meg. Ebben az esetben nagyon valószínű, hogy a barátod meg fogadja a tanácsodat. És itt a döntő pont. A személyes ajánlásodnak csak azért van ilyen meggyőző ereje, mert te semmit nem keresel rajta. De amint pénz is van a dologban, minden megváltozik. Először is nem érzed jól magad a helyzetben, nem viselkedsz természetesen, amint vásárlásra ajánlasz valamit. Nyomás alatt vagy, ezért nem hat az ajánlásod sem természetesnek.”

Igen, igen. Ez már velem is sokszor előfordult az elején, amikor még offline módszereket használtam. Nagy előnye a mi online rendszerünknek, azon túl, hogy ingyenes az, hogy nem nekem kell nekem embereket megszólítanom. Ezt elintézik a weboldalaim. De az teljesen igaz, hogy a marketinget tanulni kell. És nem csak azt. Keresőoptimalizálást, szövegírást, és így tovább. Szerencsére sok szakember van a neten, és rengeteg ingyenes tanfolyam, ahol ezt a tudást be lehet szerezni. Az, hogy megtaláltad a weboldalamat, már egy bizonyítéka annak, hogy néhány dolgot már én is megtanultam. (Arról nem is beszélve, hogy hány hálózatépítő talál meg szinte hetente, és át akar csábítani az ő hálózatába.) MLM hálózatépítőnek lenni egy fajta önállóság, tehát készülj fel arra, hogy tanulnod, és ha kell, a vállalkozásodért harcolnod is kell. Például az oldalad jó helyezéséért a google-ben. De ne ijedj meg, nem boszorkányság ez. Ha odateszed magad, menni fog. Ha felkeltettem az érdeklődésedet, hagyj üzenetet!

A következő héten a harmadik hazugságról beszélünk: Mindenki sikeres lehet az mlm-ben.

Ez a weboldal használja a Google Analytics szolgáltatást. Ha nem szeretnéd, hogy a látogatásodat érzékelje, kattints ide!
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.

Használjuk a Google Analytics-ot.

Kérem fogadja el a Google Analytics követést. De tovább mehet úgy is, hogy ezt elutasítja. Ekkor a weboldal semmilyen adatot nem továbbít a Google Analytics-nak.