+436644248783 info@internetwork.hu

A 7 legnagyobb hazugság az mlm-ben. Harmadik rész.

„Mindenki sikeres lehet az mlm-ben”

hazugság

Néhány napja találtam egy e-könyvet Dennis Koray-től. A címe: A hét legnagyobb hazugság az mlm-ben. Néhány pontban tökéletesen egyetértek vele, de nem mindenben. Idézek a könyvéből, csak hogy megmutassam, amit az ő rendszere tud, azt tudja a miénk is. A könyvet németül letöltheted innen. Die 7 schlimmsten Lügen im MLM Magyar fordításáról nem tudok.

A harmadik hazugság: Mindenki sikeres lehet az mlm-ben.

„Mindenki más feltételekkel kezd. Hogy valaki milyen gyorsan hág magasra a siker létráján, és mennyi pénzt keres, az sok dologtól függ. Az első ezek közül az a célcsoport, amit magával visz. Erről már beszéltünk az első hazugság kapcsán, mely szerint mindenki a potenciális ügyfeled. A második dolog az a tudás, és azok a képességek, amivel az adott személy rendelkezik. Ahogy azt már a második hazugságnál megbeszéltük, az mlm igenis értékesítés, így a tapasztalat, és a képességek ezen a területen, a siker szempontjából meghatározó jelentőségűek.”

Ez is teljesen világos, és nincs is értelme ezzel a kijelentéssel vitatkozni. Érdekes viszont, hogy nálunk a DXN-nél, nagyon sok olyan háziasszony, családanya, buszvezető, és postás lett már sikeres, akinek korábban semmi köze nem volt az értékesítéshez. Maga Kócsó László, aki a céget Európába hozta, és a cég történetének leggyorsabb koronás követe lett, korábban nem foglalkozott mlm-mel. Online marketing szakember volt.

–      Aha, itt van a kutya elásva! – mondhatod most.

Igen, ő hozta magával a know-how-t. A mi európai weboldalaink rendszere az ő ötlete, és munkája. Ezek úgy vannak kifejlesztve, hogy az érdeklődők ezeken az oldalakon informálódhatnak, vásárolhatnak, sőt regisztrálhatnak. Az én hálózatom tagjai közül 81% így regisztrált. Nem én mentem utánuk, hanem ők találtak meg engem.

Tehát ez a hazugság, csak fél hazugság. Itt mindenki sikeres lehet, ha hajlandó megtanulni a sikerhez szükséges tudást. Ez nem mese, ez a tapasztalat. Ha nem hiszed, kár érted.

A jövő héten a negyedik hazugság kerül terítékre: „Mi felépítjük neked az üzletet, ha most belépsz.” 

Ez a weboldal használja a Google Analytics szolgáltatást. Ha nem szeretnéd, hogy a látogatásodat érzékelje, kattints ide!
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.

Használjuk a Google Analytics-ot.

Kérem fogadja el a Google Analytics követést. De tovább mehet úgy is, hogy ezt elutasítja. Ekkor a weboldal semmilyen adatot nem továbbít a Google Analytics-nak.