+436644248783 info@internetwork.hu

A 7 legnagyobb hazugság az mlm-ben.

Negyedik rész.

 

hazugság

Néhány napja találtam egy e-könyvet Dennis Koray-től. A címe: A hét legnagyobb hazugság az mlm-ben. Néhány pontban tökéletesen egyetértek vele, de nem mindenben. Idézek a könyvéből, csak hogy megmutassam, amit az ő rendszere tud, azt tudja a miénk is. A könyvet németül letöltheted innen. Die 7 schlimmsten Lügen im MLM Magyar fordításáról nem tudok.

A negyedik hazugság: Mi felépítjük neked az üzletet.

„Az ilyen, és ehhez hasonló szlogenek, az ostobákat, és a lustákat vannak hivatva megszólítani. Az emberek szeretnék azt hinni – bármennyire logikátlan is, – hogy az út a sikerhez és a gazdagsághoz gyors, egyszerű, fájdalom-, és kockázatmentes. Az emberek lustaságára apellálni, újra és újra működik. Így ez az ígéret, hogy az ember munka nélkül gazdag lehet, és mindent csak úgy megkaphat, nem újdonság.”

Ezzel újra egyet kell értenem. Az érdeklődőim többsége ilyen. Már egy év elteltével annyit akarnak keresni, amiből szépen megélnek. Ez természetes nem kizárt, de nem úgy, ahogy ők elképzelik. Tetszik, mikor elkezdik számolgatni, hogy egy doboz ganodermás kávén mennyi hasznuk van. Nem értik a hálózatépítés alapkoncepcióját. Picike kis összegek rengeteg forrásból adódnak össze egy nagy jutalékká. De ezeket a forrásokat először meg kell találni, ami bizony időbe telik. Még akkor is, ha az ember gyorsan tanul, és jól csinálja.

Azt meg normális ember nem hiheti, hogy más építi fel szívjóságból az üzletet neki. Addig meg ő majd pihenget, vagy tévét néz, nem? Én nagyon szívesen, és a saját jól felfogott érdekemből segítek a hozzám csatlakozott munkatársaknak, de ha ő nem akarja csinálni, én keresek mást helyette, aki akarja. Vannak ilyenek, csak meg kell őket találni.

És van itt még egy érdekesség. Nálunk viszonylag gyorsan el lehet érni azt a szintet, amikor a saját kávém kevesebbe kerül, mint a jutalékom. Tehát ingyen iszom az egészséges kávémat. Mondj még egy olyan kávét, ami ezt tudja! Kitermeli a saját árát. Ez akkor is megy, ha az ember csak fogyasztókat talál, és nem hálózatépítőket. És mi ebben a rossz? Életed végéig ingyen kávézol. Ez legyen a legrosszabb dolog, ami veled történik.

A jövő héten az ötödik hazugság kerül terítékre: „A mi termékünk a legjobb” 

Ez a weboldal használja a Google Analytics szolgáltatást. Ha nem szeretnéd, hogy a látogatásodat érzékelje, kattints ide!
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.

Használjuk a Google Analytics-ot.

Kérem fogadja el a Google Analytics követést. De tovább mehet úgy is, hogy ezt elutasítja. Ekkor a weboldal semmilyen adatot nem továbbít a Google Analytics-nak.