+436644248783 info@internetwork.hu

A 7 legnagyobb hazugság az mlm-ben

Ötödik rész

 

hazugság

Néhány napja találtam egy e-könyvet Dennis Koray-től. A címe: A hét legnagyobb hazugság az mlm-ben. Néhány pontban tökéletesen egyetértek vele, de nem mindenben. Idézek a könyvéből, csak hogy megmutassam, amit az ő rendszere tud, azt tudja a miénk is. A könyvet németül letöltheted innen. Die 7 schlimmsten Lügen im MLM Magyar fordításáról nem tudok.

Az ötödik hazugság: A mi termékünk a legjobb.

„Nem a termék a lényeg, hanem a marketing! A tiéd lehet a világ legellenállhatatlanabb terméke, ha a marketinged nem hatékony. Senki nem fog róla tudni, és senki nem fog érdeklődni iránta. Egy közepesen jó termékkel, és egy kiváló marketing tervvel, egy csomó pénzt tudsz csinálni. Ellenben egy közepes marketingtervvel, és egy kiváló termékkel sokkal kevesebb a bevételed.”

Igen, igen. Erről már írtam korábban. Sokan keresik a tuti terméket, vagy szolgáltatást, és egyik mlm cégtől mennek a másikhoz, ahol aztán majd ugyanolyan rossz módszereket használva végre gazdagok lesznek. De régi igazság, hogy a jó bornak is kell cégér. A multi level marketingben pedig kitartás nélkül még senki nem lett sikeres.

Ahogy Denis írja, sok mlm cég ős öreg technikákat használ, amelyek még a 70-es, 80-as években talán működtek, de mára már elavultak. Ezek a „jól kipróbált” rendszerek, a névlistákkal, meleg piaci jelöltekkel, családi bemutatókkal teljesen túlhaladottak, és már csak egy kicsi szeletét fedik le a XXI. századi marketingnek, amiről szó van. Nem tudom eléggé dicsérni az ingyenes weboldalainkat, amelyek mindent elintéznek maguktól. Informálják a látogatót, (már amennyire a hatályos jogszabályok lehetővé teszik) a webáruházban akár azonnal vásárolhatnak is, sőt a törzsvásárlói regisztrációt is leadhatják. Az egész teljesen automatizált, és annyira hatékony, hogy az összes regisztrált munkatársam 81%-a így csatlakozott. Ami a mi munkánk lényege, hogy az oldalainkat megtalálják az érdeklődők. Erre megvannak a remek módszerek, amit a csapatom tagjainak tovább is adok.

A következő héten a hatodik hazugság következik: „Nem hiszel benne eléggé.”

Ez a weboldal használja a Google Analytics szolgáltatást. Ha nem szeretnéd, hogy a látogatásodat érzékelje, kattints ide!
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.

Használjuk a Google Analytics-ot.

Kérem fogadja el a Google Analytics követést. De tovább mehet úgy is, hogy ezt elutasítja. Ekkor a weboldal semmilyen adatot nem továbbít a Google Analytics-nak.