+436644248783 info@internetwork.hu

A 7 legnagyobb hazugság az mlm-ben.

Hatodik rész

hazugság

Néhány napja találtam egy e-könyvet Dennis Koray-től. A címe: A hét legnagyobb hazugság az mlm-ben. Néhány pontban tökéletesen egyetértek vele, de nem mindenben. Idézek a könyvéből, csak hogy megmutassam, amit az ő rendszere tud, azt tudja a miénk is. A könyvet németül letöltheted innen. Die 7 schlimmsten Lügen im MLM Magyar fordításáról nem tudok.

A hatodik hazugság: Nem hiszel benne eléggé.

„Mlm-esek millióinak mesélik be, hogy a sikertelenségüknek a hiányzó hitük az oka. Mit tesznek tehát? Inspiráló hanganyagokat hallgatnak, képeket ragasztanak a tükörre autókról, és házakról, amit vásárolni szeretnének, vagy üdülőhelyekről, ahová el akarnak jutni. Minden szemináriumra elmennek, hogy feltöltsék az akkumulátoraikat, amivel kihúzzák a jövő hetet. Álljunk már meg egy pillanatra, és gondoljuk végig! Ez tényleg így kell, hogy menjen? Valóban fanatizmus, és túlhajtott motiváció a sikerhez szükséges?

Nos, egy részben igazat adok, a motiváció egyedül nem elég a sikerhez. Ahogy már korábbi bejegyzésekből tudjuk, bizonyos tudás megszerzése elengedhetetlen. Viszont én nehezen tudom elképzelni, hogy valaki belső motiváció nélkül meg tud tanulni olyan dolgokat, mint a keresőoptimalizálás, reklámszövegírás, vagy marketing. Vagy te csinálnál ilyet? Persze vannak, akik alapból érdeklődnek ezek után, de ők valószínűleg ezt választják a foglalkozásuknak.

A hit szerintem nagyon is fontos. Ha magad sem hiszel abban, hogy sikeres lehetsz, hogy tudod „eladni” ezt másoknak? Miért csatlakoznának hozzád? Tudom, hogy az elején még kicsit nehéz elhinni, hogy neked is sikerülhet, és ráadásul az ember azt látja, amit hisz. Tehát ha nem hiszem, hogy a ganodermás kávéban rejlő lehetőség megváltoztathatja az életemet, semmit nem fogok észrevenni, ami ezt támasztaná alá. Csak az akadályokat fogom látni, amik újra és újra azt a hitemet igazolják, hogy nem fog sikerülni. A tudatalattink igazolást akar. Ezért szerintem igenis nagyon fontos az, hogy mit hiszel.

A következő héten az utolsó hazugság következik: „A kipróbált rendszer.”

Ez a weboldal használja a Google Analytics szolgáltatást. Ha nem szeretnéd, hogy a látogatásodat érzékelje, kattints ide!
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.

Használjuk a Google Analytics-ot.

Kérem fogadja el a Google Analytics követést. De tovább mehet úgy is, hogy ezt elutasítja. Ekkor a weboldal semmilyen adatot nem továbbít a Google Analytics-nak.