+436644248783 info@internetwork.hu

A 7. születésnap

A DXN 7 éve Magyarországon

születésnap

2016. március 19-én, délelőtt 10 órakor kezdődött a vezetői értekezlet, a minősült vezetőknek. A Crown Ambassador, vagyis koronás követünk, Kócsó László elmondta a frissen megnyílt török piac újdonságait. Hamarosan még három termék lesz engedélyeztetve, a jövőben pedig a kozmetikai termékekre fogunk koncentrálni. Ezeknek az engedélyeztetési eljárása sokkal egyszerűbb. László meghívott mindnyájunkat a májusi hivatalos megnyitóra is Isztambulba, ahol ott lesz az elnök úr, Dr. Lim is személyesen. 2000-2500 látogatót várnak, ami óriási szám. Mivel mi is érdekeltek vagyunk a török piacban, már nézegetjük az online repülőjegy portálokat.

Röviddel 11 óra előtt már tömve volt a mozi terem a Lurdy Házban. A publikum izgatottan várta az előadókat. Szalay Ádámot, Dr. Deák Sándor, belgyógyász főorvost, és Danny Blue mentalistát. Dr. Deák a termékeink hasznosságáról beszélt, amit itt és most nem fogok elmesélni, mert a törvény tiltja, hogy táplálék kiegészítőkről egészségre vonatkozó kijelentést tegyek. De ha érdekel, magánban még szabad róla beszélni. 🙂 

Szalay Ádám tökéletesen megértette velünk, hogy ha egy bizonyos eredményt akarunk, akkor egy eseményre adott reakciónk a kulcs. A képlet:

Esemény -> Reakció = Eredmény

Tehát az eredményt mindig egy megtörtén eseményre adott reakciónk határozza meg. Egy eseményt nem tudunk befolyásolni, az csak megtörténik. Egy megfelelő válaszra, egy reakcióra van szükségünk ahhoz, hogy a kívánt eredményt kapjuk.

születésnap

Danny Blue mentalista teljesen elvarázsolt bennünket. Engem is felhívott a színpadra, de bárhová dugtam is el a kapott fekete gombot, mindig megtalálta. Varázslatos volt, és fogalmam sincs, hogy hogyan csinálta.

DXN születésnap

Természetesen ünnepeltünk is. Ezúttal a mi csapatunkból 3 SA vette át a kitűzőjét, a legfrissebb, aki Németországban él, nem volt jelen. Őt majd Isztambulban fogjuk ünnepelni májusban. Valószínűleg addigra már saját SA szintű munkatársai is lesznek.

A végén természetesen betoltak egy nagy tortát is, és néhány száz minyont, a vendégeknek.

Akarsz jövőre velünk ünnepelni? Csatlakozz hozzánk. Még csak éppen a felszínt karcoljuk, az európai piac még messze nincs kiaknázva.

születésnap

Ez a weboldal használja a Google Analytics szolgáltatást. Ha nem szeretnéd, hogy a látogatásodat érzékelje, kattints ide!
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.

Használjuk a Google Analytics-ot.

Kérem fogadja el a Google Analytics követést. De tovább mehet úgy is, hogy ezt elutasítja. Ekkor a weboldal semmilyen adatot nem továbbít a Google Analytics-nak.