+436644248783 info@internetwork.hu

Hálózatépítő rinocérosz.

hálózatépítő rinocérosz

Michael Strachowitz-ot hallgatok. Imádom a pasit, mert humora is van. Vagy 30 év hálózatépítő múlt áll mögötte. Azt mondja, hogy a sikered az mlm-ben matematikai törvényszerűség. A nagy számok alapján működik, és semmi köze nincs hozzá a szerencsének, vagy az alkalmasságnak. Ha neked 20 igazán jó munkatársra van szükséged ahhoz, hogy felérj a csúcsra, akkor 600 direkt munkatárs kell, hogy csatlakozzon hozzád. Ezek egyharmada semmit nem tesz a belépése után, egyharmada dolgozgat, ha van kedve, és a maradék 200 fő fog rendszeresen tevékenykedni. És ennek a halmaznak a 10%-a lesz igazán jó. Vagyis 20 fő.

A statisztikák szerint 5-7 embert kell megszólítanod ahhoz, hogy 1 prezentációt tarthass, és átlagosan 3 prezentációból lesz egy belépőd. Számoljunk! 9000 emberrel kell beszélned, amiből 8400 nemet fog mondani, 600 belép hozzád. Ez ilyen egyszerű. Bárki sikeres lehet, aki betartja a szabályokat, „hozza” a számokat, és lepereg róla minden kifogás. Megy előre, mint egy felingerelt rinocérosz.

hálózatépítő rinocérosz

De. Ezt a stílust nem minden ember bírja lelkileg, nagyon nehéz nap, mint nap elviselni a rengeteg visszautasítást. Szerintem ezen bukik meg sok ember mlm-es karrierje is, mert nem tudják, vagy nem akarják ilyen áron az anyagi függetlenséget. Nem hajlandóak megadni az árát. Túl nagy a vérveszteség. Igaz, hogy milyen jó volna, ha csak azokkal az emberekkel kellene beszélni, akik aztán majd igent mondanak, és belépnek?

Van egy módszer, ami nagyon közel áll ehhez az utópiához. Az online hálózatépítés! Kapsz egy – vagy akár több – weboldalt, akik helyetted szólítják meg az embereket, és ha őket nem érdekli a lehetőség, simán elkattintanak. Ezekről a „nem”-ekről te tudomást sem szerzel. Csak olyan emberek keresnek meg téged, akiket ez valamilyen szinten érdekel. Figyelted? Ők fognak megkeresni téged. Persze, nem fog mindenki belépni, aki megkeresett, meg a Strachowitz-féle arány sem lesz jobb. A belépőid harmada nem tesz semmit, soha többé. Sajnos az emberek már csak ilyenek. De van még egy jó hírem. Az egész világ látja a weboldalad, és nem csak az ismerőseid közül kerülhetnek ki a belépőid. Néha úgy bukkan fel egy ígéretes jelölt a világ másik végéből, mint derült égből a villámcsapás. Szerintem kár lenne egy egyszerű és nagyszerű lehetőséget kihagyni, de te tudod, a te életed.

Ez a weboldal használja a Google Analytics szolgáltatást. Ha nem szeretnéd, hogy a látogatásodat érzékelje, kattints ide!
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.

Használjuk a Google Analytics-ot.

Kérem fogadja el a Google Analytics követést. De tovább mehet úgy is, hogy ezt elutasítja. Ekkor a weboldal semmilyen adatot nem továbbít a Google Analytics-nak.