+436644248783 info@internetwork.hu

A nyugdíj jövője

A nyugdíj nem biztos többé. A magyar alkotmányból törölték a társadalombiztosítás fogalmát, valamint azt, hogy az állam garantálja a nyugdíjakat.

nyugdíj

Részlet egy tv műsorból:

Ebből az következik, hogy ha holnap azt mondja a kormány, hogy a válság (vagy bármi) miatt nincs pénz a nyugdíjak kifizetésére, még csak törvényt sem sért vele. Mindenki mehet panaszkodni a sóhivatalba. Hagyok egy kis időt, hogy megérkezzen az információ…

 

Szerintem az első ijedtség után el kellene jutnia minden értelmes embernek odáig, hogy ha nem gondoskodik magáról, más ugyan nem fog. Természetesen több lehetőség adódik erre, az amit én ajánlok, az csak egy a sok közül. Ez egy pontosan olyan lehetőség, ami hosszú távon fizetődik ki, 3-5 évben érdemes gondolkodni, és bagatell kezdőtőke kell az elindításához. Gyakorlatilag egy két személyes éttermi vacsora árát kell rádobni. Nem tudom eléggé hangsúlyozni, hogy a hálózatépítés a XXI. század húzóágazata. Utána lehet nézni, hogy mit mondanak róla a szakemberek. Bármit tehetsz, ha van egy kis sütnivalód, csupán egyet nem: nem ülhetsz tétlenül a sült galambra várva. Ha úgy gondolod, lépj tovább, és nézd meg az ajánlatomat:

  • A következő oldal megtekintéséhez kérjük add meg a neved és az e-mail címed.

Ez a weboldal használja a Google Analytics szolgáltatást. Ha nem szeretnéd, hogy a látogatásodat érzékelje, kattints ide!
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.

Használjuk a Google Analytics-ot.

Kérem fogadja el a Google Analytics követést. De tovább mehet úgy is, hogy ezt elutasítja. Ekkor a weboldal semmilyen adatot nem továbbít a Google Analytics-nak.