+436644248783 info@internetwork.hu

A siker titka

Hogyan szabadulhatsz ki a mókuskerékből

Sokakat érdekel a siker titka, és keresik lázasan. Ugyanakkor a siker mindenkinek mást jelent. Mi a siker? Sok pénz, szabad élet, szerelem, boldogság? Szerintem mindenkinek más. Amikor a siker titkát keresed, tudd, hogy a világ nem akarja, hogy sikeres légy. A világ azt akarja, hogy vegyél lakást hitelre, vegyél autót hitelre, és legyen legalább két gyereked, hogy a népesség száma ne csökkenjen. És aztán csak fizess szépen. A társadalom azt akarja, hogy te is szállj be a mókuskerékbe, és ne akarj átkerülni egy másik kasztba. Ha téged a siker titka érdekel, az első, amit el kell fogadnod, hogy kevesen fognak téged támogatni ebben.

siker titka

Mi a kiút?

Szerintem én rájöttem valamire. A siker titka az, hogy hogyan gondolkodsz. Itt van például az online hálózatépítés, a DXN üzlet, ami az én szakterületem. Hogy gondolkozol róla? Érdekel, hogy mi a siker titka a hálózatépítésben? Ha ezt tovább olvasod, és megérted, akkor jó esélyed van arra, hogy felszabadítasd magad.

Az első, és legfontosabb.

Hidd el, hogy ez tényleg működik. Addig, amíg nem tapasztalod meg a saját bőrödön, hogy ez téged megszabadít, el kell hinned azt. De azt is fogadd el, hogy ez egy óriási kásahegy, amit el kell az utadból hordani. És rajtad kívül senkit nem érdekel, hogy szabad vagy, vagy rabszolga. Sőt! Legyél te inkább rabszolga, mert az a társadalom haszonélvezőinek sokkal jobban megfelel. Tehát ellenszélben kell hajóznod, jó sokáig. Valaki egyszer azt mondta nekem, hogy a hálózatépítés nehéz szakma. Szerencsére igen, különben nem fizetnék meg jól. És hány olyan nehéz szakma van, amit viszont pocsékul fizetnek? Bár én már jó ideje nem érzem nehéznek. Nekem azért könnyű, mert én már biztosan tudom, hogy ez a jobb út.

Siker titka Nr. 2

siker titka

A kitartás. Tudod, kásahegy, szembeszél. Egy kicsit olyan, mint a „Remény rabjai”-ban Andy Dufresne, aki 20 éven át kaparta magának a kis érckalapácsával az alagutat a szabadságba. Ez azoknak működik jól, akiknek nincs más választásuk, mint Andynek, és akik biztosak abban, hogy a helyes úton járnak. Nekem még van alkalmazotti állásom is, és néha vannak benne nehéz napok. Amikor legszívesebben azonnal felmondanék. És olyankor arra gondolok, hogy én már látom az alagút végét, nem tart ez már sokáig. És ez erőt ad. Utálnám, ha csak a nyugdíjban reménykedhetnék. (Szép kis remény lenne.)

Mi fontos még?

Sokak szerint az MLM siker titka, hogy mi a termék, vagy a szolgáltatás, és hogy milyen a marketingterv, stb. Az, hogy mi a termék, csak annyiban fontos, hogy ne csapj be vele másokat. A termék vagy szolgáltatás ára, ne legyen magasabb az értékénél. Hosszú távon nem működik, ha becsapsz embereket. Az pedig, hogy ki a cég, ahol hálózatot építesz, csak azért érdekes, hogy ne csapd be magadat. Ne történhessen meg az, hogy felépítesz évek munkájával egy fogyasztói hálózatot, és a cég váratlanul tönkre megy, vagy kivonul a piacról. Ki a fene akar néhány évenként újra más-más kásahegyet elhordani az útból?

A siker titka te vagy

Látod, a két legfontosabb, a gondolkodásmód, és a kitartás a te asztalod. A másik kettőt meg biztosítja a DXN. És ahogy mondtam, senkit nem érdekel rajtad kívül, hogy sikeres leszel-e, hogy ki tudod-e szabadítani magad a mókuskerékből, vagy nem. Szóval, ha téged érdekel a szabadság, én segítek abban, hogy a technikát megtanítom neked. Hidd el, az a könnyebbik része a dolognak, nem a technika a bonyolult. Az sokkal nehezebb, hogy a gondolkodásmódodon változtass, és hogy kitarts a végsőkig. De az biztos, hogy ezzel megválthatod a szabadságodat.

Summary
A siker titka. Hogyan szabadulhatsz ki a mókuskerékből?
Article Name
A siker titka. Hogyan szabadulhatsz ki a mókuskerékből?
Description
A siker titka sokak számára érdekes, és nem is képzelik, hogy mennyire egyszerű megtalálni. Ebben a cikkben mutatok egy utat neked is.
Author
Ez a weboldal használja a Google Analytics szolgáltatást. Ha nem szeretnéd, hogy a látogatásodat érzékelje, kattints ide!
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.

Használjuk a Google Analytics-ot.

Kérem fogadja el a Google Analytics követést. De tovább mehet úgy is, hogy ezt elutasítja. Ekkor a weboldal semmilyen adatot nem továbbít a Google Analytics-nak.