+436644248783 info@internetwork.hu

Állásajánlat

CM, vagy CD. Ez itt a kérdés

állásajánlat

Július közepén kaptam egy hihetetlen telefonhívást. Egy olyan állásajánlat volt a hívás lényege, ami a karrierem csúcsa lehetett volna. A DXN bécsi irodájának a vezetője keresett, és elmondta, hogy állást változtat, és a maga helyére engem ajánlott. Szerinte tökéletesen megfelelnék a posztra, és a fizetésre sem lenne panaszom. Nem mondott összeget, de jónak nevezte a javadalmazást. Szóval én, a sofőr, lehetnék a világ 25. legnagyobb direkt értékesítő cégének az ausztriai country managere. Hát, nem hittem, hogy valaha eddig eljutok, ez aztán tényleg egy visszautasíthatatlan állásajánlat.

Van azonban egy bökkenő. Sem a country manager (CM), sem a családtagjai nem építhetnek hálózatot, összeférhetetlenség okán. Mivel a bécsi irodába futnak be az ausztriai megrendelések a tagok weboldalairól, az olyan vásárlókat, akik nem regisztrálnak, könnyen be tudná léptetni a saját, vagy a házastársa hálózatába. Nem kellett sokat töprengeni, hogy választani tudjak. A mérleg egyik serpenyőjében egy állásajánlat volt, a másikban pedig az anyagi függetlenség, a szabad élet lehetősége. Egy álomfizetés azonnal, vagy egyre növekvő passzív jövedelem hosszú távon. Te melyiket választanád a helyemben?

A mostani irodavezetővel jól tudtunk együtt dolgozni, sikerült néhány tervet megvalósítani közösen. Szinkronizáltunk egy fontos videót németre, és épp belekezdtünk a termékkatalógus német nyelvre fordításába. Bízom benne, hogy az utódjával is együtt tudok majd dolgozni, mert rengeteg ötletem van, amivel segíteni tudnánk a DXN terjedését Ausztriában. Webkonferenciák, előadások rendezése, képzések, családi napok, és egyéb fontos közösségépítő rendezvények szervezése. Szerencsére a törzsvásárlók gond nélkül hozzájutnak a termékekhez, és végül is ez a legfontosabb. Aki kipróbálja bármelyik ganodermás termékünket, a hatás nem marad el. A termék mindig, mindenkinél működik. Az pedig már szabad választás kérdése, hogy valaki kipróbálja-e, vagy nem.

Szóval elég gyorsan eldöntöttem, hogy nem leszek country manager, inkább maradok hálózatépítő. Ez valóban csak egy állásajánlat, én pedig nem szeretnék már sokáig állásban lenni. Az állás, tényleg csak állás, én pedig haladni akarok. 🙂 Így tehát nem lettem country manager, vagyis CM, de CD, vagyis Crown Diamond, egy 10 gyémántvonalat kiépített hálózatépítő még lehetek.

Ez a weboldal használja a Google Analytics szolgáltatást. Ha nem szeretnéd, hogy a látogatásodat érzékelje, kattints ide!
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.

Használjuk a Google Analytics-ot.

Kérem fogadja el a Google Analytics követést. De tovább mehet úgy is, hogy ezt elutasítja. Ekkor a weboldal semmilyen adatot nem továbbít a Google Analytics-nak.