Anya kicsiny biznisze

Egy kis kiegészítés a konyhapénzhez

Ismersz olyanokat, akik imádják a jó kávét?

Igen, ismerek

Anya kicsiny biznisze

Egy kis kiegészítés a konyhapénzhez

Ismersz olyanokat, akik imádják a jó kávét?

Igen, ismerek

Az első lépés: Kóstold meg!

Cseréld le a kávédat! Kóstold meg a prémium minőségű kávé, és a ganoderma gyógygomba keverékéből készült ganodermás kávét, és érezd a különbséget! Tapasztald meg a saját szervezeteden, hogy milyen csodálatos hatása. Tested és lelked is érezni fogja a jótékony gondoskodást.

Második lépés: Oszd meg másokkal is!

Ne tartsd titokban, hogy milyen kávét iszol! Oszd meg a jó tapasztalataidat családtagjaiddal, barátaiddal, hogy ők is élvezhessék a ganodermás kávé előnyeit. Valószínűleg ezt eddig is megtetted, amikor valami nagyon jó dologgal találkoztál. Most is csak ezt kell tenned. Tudtad, hogy a statisztikák alapján a legtöbb ember szereti a prémium kávékat?

Harmadik lépés: Költsd el a jutalékod!

Minden csésze kávé után jutalékot kapsz! Nem csak azoknak az embereknek a fogyasztása után, akiknek megmutattad, hanem az ő ismerőseik és azok ismerőseinek a fogyasztása után is. Én már sok embernek elmondtam, miért iszom ezt a kávét. Ennek eredményeként egyre több ember vált fogyasztóvá, és ez mind jutalékot jelent számomra és számukra is. Tudtad, hogy az elégedett ügyfelek hozzák a kereskedelmi cégek legnagyobb profitját?

Nem kell befektetni

Az induláskor megrendelt néhány termék ára nem nevezhető üzleti befektetésnek. Ha fogyasztani akarsz egy terméket, kénytelen vagy megvenni. A franchise-ért semmit nem kell fizetni. (Hol van még ilyen?) Ez nem egy pilótajáték, ez egy valódi vállalkozás, a nagyon divatos fitness-welness ágazatban. A jutalék a megvásárolt termékek árából származik. Vagyis semmit nem kockáztatsz.

Nincs kockázat

Az induláskor megrendelt néhány termék ára nem nevezhető üzleti befektetésnek. Ha fogyasztani akarsz egy terméket, kénytelen vagy megvenni. A franchise-ért semmit nem kell fizetni. (Hol van még ilyen?) Ez nem egy pilótajáték, ez egy valódi vállalkozás, a nagyon divatos fitness-welness ágazatban. A jutalék a megvásárolt termékek árából származik.

Igen, természetesen

Csak annyit kell tenned, hogy oszd meg a sztoridat! Mondd el, hogy miért ezt a kávét fogyasztod. Oszd meg a történeted és a tapasztalataidat! Egy ugyanilyen weboldalt 10 perc alatt létrehozunk neked közösen, és teljesen ingyen. Most komolyan! Tudsz ennél egyszerűbbet?

Biztosan működik!

Igen, kiszámíthatóan és megbízhatóan működik.A cég több mint 27 éve van jelen, több mint 10 millió elégedett regisztrált vásárlója van a világon. Évente több mint egymilliárd USA dollár, azaz évi több, mint 300 milliárd forint forgalommal. Ugye ez elég bizonyíték arra, hogy biztosan működik?

Biztosan működik!

Igen, kiszámíthatóan és megbízhatóan működik.A cég több mint 27 éve van jelen, több mint 10 millió elégedett regisztrált vásárlója van a világon. Évente több mint egymilliárd USA dollár, azaz évi több, mint 300 milliárd forint forgalommal. Ugye ez elég bizonyíték arra, hogy biztosan működik?

Ez csak tőled függ

Minél több emberrel osztod meg az információt, annál többen fognak csatlakozni hozzád. Ezáltal nő azoknak a vásárlóknak a száma, akik fogyasztása után neked jutalék jár. Ezt minél gyorsabban csinálod, annál hamarabb fogsz vele jól keresni.

Fogyaszd a kávéinkat, oszd meg a jó tapasztalataidat és költsd el a jutalékodat! Ez a módszer. Egyszerű és könnyű. Te is megtudod csinálni!

 

Miért higgy nekünk?

Bojtos-Sváb Csilla, és Bojtos Zoltán a nevünk, és 2011 óta foglalkozunk ezekkel a termékekkel, ezzel az üzlettel. Ez alatt az idő alatt számtalan tapasztalat gyűjtöttünk össze. A legszebb élmény az, amikor segíteni tudunk olyanoknak, akik szkeptikusak voltak az elején. Az a  missziónk, hogy valódi megoldásokat mutassunk az embereknek arra, hogyan őrizhetik meg az egészségüket, helyes táplálkozással, és helyes életmóddal, és hogy van lehetőség a gazdagabb életre, minden tekintetben.

óta fogyasztjuk

család ismerte meg általunk

Arra biztatunk minden tudatosan gondolkodó embert, hogy tegyen egy próbát, és tapasztalja meg saját maga, a hatást. Bárki bármit is mond, a saját tapasztalat számít csak. És nincs is annál jobb érzés, mint amikor segíteni tudunk egy szenvedőn.

Fontos figyelmeztetés!

Két dologban tudok neked segíteni:
1. Ha kérdésed van erről a lehetőségről, bármikor megkérdezhetsz, és én a legjobb tudásom szerint fogok válaszolni.
2. Ha szeretnéd, mentorállak, és segítek neked, hogy informálhasd az érdeklődőidet.

Csak egy dologban nem tudok neked segíteni. Abban, hogy én szólítsam meg a te ismerőseidet, hogy vajon érdekli-e őket egy olyan üzleti lehetőség, amelynek nincs pénzügyi kockázata, és amelybe nincs szükség befektetésre sem.

Adatvédelmi nyilatkozat

Jelölj ismerősnek a Facebook-on, és írj rám!

Hagyj üzenetet!

Adatvédelmi nyilatkozat

Hozzájárulás

5 + 10 =

Ez a weboldal használja a Google Analytics szolgáltatást. Ha nem szeretnéd, hogy a látogatásodat érzékelje, kattints ide!
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.

Használjuk a Google Analytics-ot.

Kérem fogadja el a Google Analytics követést. De tovább mehet úgy is, hogy ezt elutasítja. Ekkor a weboldal semmilyen adatot nem továbbít a Google Analytics-nak.