+436644248783 info@internetwork.hu

Az a bizonyos ász a pakliban.

ász

Sok hálózatépítő vágyakozik arra, hogy kihúzza a jó lapot a pakliból, csatlakozzon hozzá egy igazi ász, aki majd nagy hálózatot épít „alatta”. Igazából mindannyian csupa ilyen munkatársat szeretnénk. Csakhogy egy pakli kártyában meglehetősen kevés az ász, hiszen ezért is olyan értékesek. Nagy igazság, hogy egy nálad tapasztaltabb, rutinos vén róka, nem hozzád fog csatlakozni, ha még zöldfülű vagy a szakmában. (Még a végén neki kell szponzorálnia a szponzorát.) Ezért olyan fontos az önképzés. Ezt minden jó hálózatépítő mondja, és nem véletlenül. Furcsa, de ha megtalálnak az ászok, az már annak a jele, hogy kezdesz kikupálódni szakmailag. Elmesélem, hogy én hogy találtam valakit, aki nagyon ígéretes munkatársnak tűnik.

Terméket rendelt az oldalamon, 128 pont értékben, de nem regisztrált be. Felhívtam, hogy lehet hogy nem tűnt fel neki, de a regisztrált törzsvásárlók árengedményt kapnak.

–          De én nem akarok az üzlettel foglalkozni! – mondta ő.

Megnyugtattam, hogy nem is szükséges, senki nem fogja piszkálni vele, legkevésbé én. Azt mondta, hogy majd még gondolkozik rajta, és ennyiben maradtunk. Aztán harmadnap felhívott. Volt még néhány kérdése, amik arra irányultak, hogy megnyugtassa saját magát, hogy tényleg nem kell neki csinálnia semmit, ha nem akar. Aztán beregisztrált, és másnapra ezt a weboldalt csinálta magának: http://koenigderheilpilze.dxnnet.com Én dobtam tőle egy hátast. Teljesen kész az oldal, elérhetőségekkel, blog bejegyzéssel, fotóval. Az „Én történetem”-ben leírja, hogy egy passzív jövedelemforrásként tekint erre a lehetőségre. És ezt úgy készítette el, hogy nem kért tőlem segítséget. Mindenre maga jött rá. Azóta küldtem neki e-mailben segédanyagokat, és beszéltünk is telefonon. Már a munkatársai is érdeklődnek a ganodermás kávé iránt.

Anélkül, hogy előre innék a medve bőrére, azt gondolom, hogy ő lehet egy ász a csapatomban. (Ha nem adja fel túl korán.) Megerősít abban, hogy jó helyen vagyok, ha ez a lehetőség még olyan embert is magával ragad, aki ennyire nem akart hálózatépítéssel foglalkozni. Az mlm-es „nagy titánok” is egészen kicsi titánként kezdték. Senkinek nincs a homlokára írva, hogy belőle jó hálózatépítő lesz. Ha belőle az lesz, az elsősorban saját magának lesz köszönhető, én csak segíteni tudom a legjobb tudásom szerint.

Ezt a bejegyzést csak azért írtam le, hogy legyen majd mit visszaolvasni később, és akik olvassák, lássák, hogy néha a gyémántok is kavicsnak néznek ki.

Ez a weboldal használja a Google Analytics szolgáltatást. Ha nem szeretnéd, hogy a látogatásodat érzékelje, kattints ide!
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.

Használjuk a Google Analytics-ot.

Kérem fogadja el a Google Analytics követést. De tovább mehet úgy is, hogy ezt elutasítja. Ekkor a weboldal semmilyen adatot nem továbbít a Google Analytics-nak.