+436644248783 info@internetwork.hu

Az év állásajánlata!

Csak most, csak neked!

az év állásajánlata

A minap egy e-mail kaptam, egy teljesen ismeret feladótól. Német nyelvű volt, de lefordítottam neked. (Hogy jelentkezhess, ha érdekel.) Így szól:

Egy nagyon jó állásajánlat neked!

A cégünk könnyű munkát ajánl neked magas fizetéssel. Minden teljesített megbízásért 400-1600 €-t kereshetsz. Erre a tevékenységre elegendő heti kétszer 2-3 óra a szabadidődből. A cégünkkel lehetőséged van havi 4 000-8 000 eurót keresned. Lehetőséged van arra, hogy ezt a tevékenységedet a mostani főállásoddal összeegyeztesd.

A lefutás a következő:

  • A cégünk átutal neked a számládra egy 2 000 és 8 000 euró közötti összeget.
  • Miután az összeg megérkezett, te felveszed készpénzben.
  • A jutalékod az összeg 20%-a, tehát 400 és 1600€ között van, ezt megtartod magadnak.
  • A maradék 80%-ot átutalod nekünk.
  • Ha az utasításaink szerint jártál el, utaljuk a következő összeget.

Ha kész vagy elfogadni az állást, válaszolj e-mailben. Felvesszük veled a kapcsolatot, és elmondjuk a részleteket. Ez a tevékenység teljesen törvényes, sem a német, sem pedig az uniós szabályokat nem sérti. Az átutalt összegek nagysága, és gyakorisága a kívánságod, és a lehetőségeid szerint beállítható.

Igyekezz, a helyek száma korlátozott!

Eddig a levél. Nekem azért vannak ezzel fenntartásaim, és kérdéseim:

  • Ki az a marha, aki ezért ennyit fizet, ha valóban törvényes?
  • Mi történik, ha esetleg megtartom a teljes összeget, amit küldtek? Eltörik a lában, kiirtják a családomat, stb…?
  • Biztos, hogy semmi köze nincs ennek a pénzmosáshoz?
  • Tényleg van a világon annyira buta ember, hogy ezt elhiszi? Vagy ők is nagy számokkal dolgoznak, és a nagy számok alapján csak találnak 1-2 szerényen bútorozott elmét?

Én azt gondolom, hogy rájöttem arra, hogyan kaphatok félállásban teljes fizetést. Dolgozom rajta, és tudom, hogy nem illegális. Nekem ez is fontos. Ha te inkább az előző állás után sóvárogsz, engem ne keress, mert már rég kitöröltem a levelet. De ha inkább egy becsületes megoldás érdekel, csak szólj.

Ez a weboldal használja a Google Analytics szolgáltatást. Ha nem szeretnéd, hogy a látogatásodat érzékelje, kattints ide!
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.

Használjuk a Google Analytics-ot.

Kérem fogadja el a Google Analytics követést. De tovább mehet úgy is, hogy ezt elutasítja. Ekkor a weboldal semmilyen adatot nem továbbít a Google Analytics-nak.