+436644248783 info@internetwork.hu

Az MLM hálózatépítés napos oldala

A Dubaj-i jutalomutazás margójára

Kedden este értünk haza Dubaiból, ahol 5 napig az általunk képviselt cég, a DXN vendégei voltunk. Ez az MLM hálózatépítés kellemesebb oldala, amikor beérik a sok tanulás, és a sok munka gyümölcse. Dubai a legek városa, és leírhatatlan élmény. Azok a felhőkarcolók, a Burdzs Kalifa, az Atlantis Hotel a Pálma szigeten, a Burdzs al-Arab hotel, a világ máig egyetlen 7 csillagos hotele, vagy Abu Dhabiban a Zajed sejk mecset, ahová 41 000 ember fér be, olyan helyek, amiket mindenkinek látnia kellene.

mlm hálózatépítés

Az MLM hálózatépítés napos oldala – Dubai, Burj Arab hotel

És tudod, nem is olyan nehéz megcsinálni azt a minősülést, ha valaki kész tanulni, és dolgozni a céljaiért. Innen visszatekintve már nem is tűnik soknak az a 6 év, amióta az MLM hálózatépítés a szenvedélyünkké vált. Benne lenni a legjobbak csapatában, Dubaiban, az nagyon mámorító érzés volt. Amíg éveken át csak figyeltük a Facebook-on a rengeteg megosztott fényképet, és videót, csak reméltük, hogy egyszer majd mi is eljutunk egy ilyen jutalomútra. És az idén ez is sikerült. Ausztriából csupán két hálózatépítő tudott minősülni.

Mi kell a sikerhez?

Nem tagadom, büszke vagyok a teljesítményünkre. És ismét bebizonyosodott, hogy ha valaki kitartóan halad a célja felé, az el is éri azt. Az MLM hálózatépítés sikere szerintem abban rejlik, hogy ki kell tartani addig, amíg meg nem tanulod jól csinálni, és be nem érik a gyümölcse. Ha gyorsabban tanulsz, és ha több időt tudsz rászánni, akkor hamarabb kezd el működni az üzlet neked is. Ha lassabban tanulsz, ha kevesebb előképzettséged van, és ha nem tudsz annyi időt rááldozni a napi feladataid mellett, akkor nagyobb kitartásra van szükséged. De neked is működni fog, ez nem is kérdés.

Tudod, én már nagyon sokszor dolgoztam rengeteget az életem során, ahogy biztosan te is. De én nem ismerek más módszert, mint az MLM hálózatépítést arra, hogy kiszabadítsam magam az alkalmazotti taposómalomból. Se sok, se nagyon sok munkával. Te élvezed a munkádat? Elégedett vagy a fizetéseddel? Szereted a főnöködet? Nem vágysz több szabadidőre, elég neked a hétvége? Ha igen, akkor egy boldog ember vagy. De akkor ne panaszkodj soha, és ne álmodozz többről, és szebbről, mert te döntöttél a középszerű élet mellett. Ha meg nem vagy elégedett, akkor változtass! Te vagy a saját életed kapitánya. Arra tekered a kormánykereket, amerre akarod, ahogy én is.

Mi tart vissza?

Engem sokszor elképeszt, hogy a legtöbb ember végigpanaszkodja, végigsiránkozza az életét, miközben kiszúrja a szemét a megoldás, csak nem veszi észre. Mitől félsz? A tanulástól, vagy a munkától? Hát az gáz, mert munka és tanulás nélkül csak keveseknek sikerül karriert csinálni. Velünk is voltak ilyenek most Dubaiban, de nem sokan. Nekik tényleg szerencséjük volt, hogy jó időben csatlakoztak, és a szponzoruk csupa szívjóságból hozzájuk regisztrált valakit, aki aztán egy hatalmas hálózatot épített fel. Sokat ugyan nem keresnek vele, mert egy szalmaszálat sem tesznek keresztbe a sikerük érdekében, de ilyen jutalom utakra minősülni tudnak. Nem irigylem őket, mert rólunk Csillával azért tudják az emberek, hogy minden eredményért keményen megdolgozunk.

Ha egy szorgalmas, dolgos ember vagy, aki egy jó eszközt keres, amivel a hajánál fogva kimentheti magát a mocsárból, mint Münchhausen báró, akkor az MLM hálózatépítés a DXN-nél a te lehetőséged. Én szívesen megmutatom, hogy kell csinálni. Ha a csapatunk tagja leszel, a sikered pontosan olyan fontos lesz nekünk, mint neked. Nem jobban, és nem kevésbé.

Summary
Az MLM hálózatépítés napos oldala. A Dubaji jutalomutazás margójára
Article Name
Az MLM hálózatépítés napos oldala. A Dubaji jutalomutazás margójára
Description
Az mlm hálózatépítés egy valódi lehetőség azok számára, akik hajlandóak arra, hogy "kidolgozzák" magukat a taposómalomból. Tudd meg, hogyan!
Author
DXN My Way Team
DXN My Way Team
http://www.internetwork.hu/wp-content/uploads/2017/04/DXN-MyWay-logo_arany100px.png
Ez a weboldal használja a Google Analytics szolgáltatást. Ha nem szeretnéd, hogy a látogatásodat érzékelje, kattints ide!
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.

Használjuk a Google Analytics-ot.

Kérem fogadja el a Google Analytics követést. De tovább mehet úgy is, hogy ezt elutasítja. Ekkor a weboldal semmilyen adatot nem továbbít a Google Analytics-nak.