+436644248783 info@internetwork.hu

 Az mlm mellékhatásai

mlm

Szeretem a szakmámat. Ezt az újat. A régiek jól kiszolgáltak idáig, de ha van jobb, akkor miért ne váltsak? Bár nem könnyű jól csinálni, és mivel nagyon sokan lejáratták már, nincs is vele könnyű helyzetem. A legnagyobb baj az, hogy szembe megy az aktuális trendnek. Annak, hogy dögöljön meg az összes szomszéd összes tehene, mert a miénk is megdögölhet. Nézd meg az embereket az utcán, a hivatalokban, a munkahelyeken, de sokszor még a parkokban is. Fásultak, befelé fordulók, életuntak, morcosak. Egy jó hálózatépítő nem lehet ilyen. Ki csatlakozna hozzá?

Saját magamon is észrevettem, hogy kedvesen megszólítok embereket, amit eddig nem tettem. Összemosolygok a pénztárossal az üzletben, szóba elegyedek a buszmegállóban állókkal. Hiszen ha szeretném népszerűsíteni az üzleti lehetőséget, vagy csupán a terméket, kedves embernek kell lennem a másik ember számára, különben nem fog meghallgatni. Persze a dolog ott kezdődik, hogy valódi érdeklődést kell tanúsítanom feléje, ami az embereknek nagyon jól esik, mert igen ritka madár manapság. Az már az én profizmusom természetesen, hogy nem erőltetem rá az üzleti lehetőséget. Lehet, hogy majd csak a negyedik találkozáskor hozom szóba, feltéve, hogy úgy ítélem meg, hogy neki szüksége van a termékre, vagy az üzleti lehetőségre. Ha szemmel láthatóan nincs rá szüksége rájuk, nem mondom neki.

Az mlm-ben az a feneség, hogy csak akkor tudsz benne sikeres lenni, ha segítesz a hozzád csatlakozott embereknek, hogy sikeresek legyenek. Gondold ezt végig! Nem az lenne a létező világok legboldogabbika, ha egymásnak segítenénk boldogulni, és csak úgy lehetnénk sikeresek? Manapság inkább az vezet eredményre, ha átgázolsz másokon. Ezért mondja sok mlm-es szakember, hogy a hálózatépítők a jobb emberek közé tartoznak. Most nem a nyomulós, semmit meg nem tanuló törtetőkről beszélek. Ők hosszú távon meg fognak bukni azt mondják. Majd megfigyelem őket.

Vigyázz, zombik!

Hallottam már olyan véleményt is, hogy mi hálózatépítők agymosott zombik vagyunk. Szerintem hálózata és szponzora válogatja. Nálunk nem tapasztaltam ilyet. Csupa pozitív gondolkodású ember vesz körül, jól érzem magam közöttük. Jól esik tevékenykedni a jövőmért. Én nagyon rosszul élném meg azt, hogy fentről várnám a sorsom jobbra fordulását. Én már semmi jót nem várok fentről. Most azt gondolhatod, hogy ez valami propaganda szöveg. Nem ismersz sem engem, sem pedig az mlm céget, ahol dolgozom. Neked lehet véleményed a dologról, nekem meg tapasztalataim vannak róla. A lelkiismeretem tiszta, gyere velem, kezdd el csinálni, és kérd rajtam számon, ha mást tapasztaltál egy év múlva. Nyílt, barátságos és pozitív gondolkodású csapatba hívlak. Ilyen emberek között jobbá válsz te is. Bár ezt jól gondold meg, hogy az akarsz-e lenni. Íratkozz fel a hírlevelemre, vagy hagyj üzenetet. Informálódj! Az ingyenes.

[activecampaign]
  • Amit most tehetsz, hogy beírod a neved, és az email címed.

Summary
Az mlm mellékhatásai, avagy, pénzre nem váltható előnyök
Article Name
Az mlm mellékhatásai, avagy, pénzre nem váltható előnyök
Description
Az mlm mellékhatásai. A sikeres hálózatépítő titka az önképzés. Ezek nem pénzre váltható előnyök, a legtöbben erre nem is gondolnak. Pedig ez ér a legtöbbet
Author
Ez a weboldal használja a Google Analytics szolgáltatást. Ha nem szeretnéd, hogy a látogatásodat érzékelje, kattints ide!
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.

Használjuk a Google Analytics-ot.

Kérem fogadja el a Google Analytics követést. De tovább mehet úgy is, hogy ezt elutasítja. Ekkor a weboldal semmilyen adatot nem továbbít a Google Analytics-nak.