+436644248783 info@internetwork.hu

 Az online network marketing

Egy újabb tégla az online network marketing sikerem falában

online network marketing

Egy újabb lépcsőfok az online network marketing karrierem „rögös” útján. Megvan a harmadik munkatársam, aki elérte a Star Agent szintet, ezzel én Star Ruby lettem. Vegyes érzések vannak bennem. Nem értem, hogy mit kell rajta „ünnepelni”. Hisz nem csináltam semmi különöset. Nem hívogattam idegen embereket, nem tartottam bemutatókat békés családok nappalijában. Igaz, néhány ismerősömet elhívtam kávézni, de azt egyébként is szokott az ember, nem?

Az online módszer

Érdekes ez az online network marketing. Nekem úgy tűnik, hogy kimarad belőle a frusztráció, ami a hagyományos mlm sajátja. A hétvégén épp egy szeminárium online hallgatója voltam. Olyan emberek mesélték el a történetüket, mint Te, vagy én. Volt olyan nyugdíjas pedagógus, aki már star ruby volt, de még nem ismerte a marketing tervet. Ő csak kávézott, és másoknak beszélt róla. És már rég gyémánt, sőt már neki is van gyémánt vonala. És képzeld el, hogy volt nyugdíjas üzemvezető, aki egy nagyszerű idézetet hozott Zorbától, a görögtől. Azt mondja:

„Táncolni kell uram, a zene majd megjön valahonnan.”

Milyen igaza van! A legjobb pillanat a most, és a legjobb hely az itt, ahhoz, hogy elkezd az öngondoskodást. Használd az online network marketing módszert! Hétköznapi emberek kávézgatva, és internetezgetve építenek fogyasztói hálózatot, és ezzel passzív jövedelmet. Én is ebben hiszek, és amint a most megszerzett üzleti szintem is bizonyítja, a módszer működik. Megmondom azt is, hogy én hogy csinálom. Ha csatlakozol hozzám, az én szponzorom is elmondja, hogy neki hogy sikerült szinte csak az online network marketing használatával hat számjegyű havi passzív jövedelmet összehoznia. De megsúgom, lesz az még hét számjegyű is. Ez nem csalás, és nem ámítás. És nem munka nélkül szerezte a sikert egyikünk sem.

Csak szerencse dolga lenne?

A napokban hallottam, hogy egy ismerősöm autót nyert. Telegratulálták neki a facebook profilját. De mit kell ehhez gratulálni? Ez az ő munkája gyümölcse? Benevezett valami játékba, vagy kitöltött egy ostoba kérdőívet, vagy mit tudom én. Aki a szerencsében hisz, az azt gondolja, hogy a siker bekövetkezhet véletlenül. Hát online network marketing ide, vagy oda, ha akkora passzív jövedelmet akarsz összehozni, hogy abból élj, akkor azért tenni is kell. De ha nem akarsz, akkor nem kell idegeneket hívogatni, nem kell névlistát írni, és nem kell bemutatókat tartani. Tilosnak nem tilos, de nem szükségszerű. Ha valami nem világos, kérdezz! Ne félj attól, hogy ha egyszer jelentkezel, soha többet nem szabadulsz tőlem. (Ja, nyomulni, és embereket beledumálni az üzletbe sem szoktam.) Még 3 Star Agent munkatárs kell a gyémánt szinthez. Az egyik lehetnél te is, ha akarsz egy jó üzlethez csatlakozni. Sőt, utána lehetsz az egyik gyémántom. Együtt megcsinálhatjuk. Akarod? Partner: www.tonebox.net

Akarsz személyes benyomásokat szerezni?

Mindenféle kötelezettség és kényszer nélkül? Van egy privát csoportunk a Facebook-on, vagyis zárt, és rejtett, ahol minden héten tartunk webkonferenciát, mindenféle üzleti témában. Néha tart valaki egy 20-30 perces előadást, néha csak ötletelünk, és sztorizunk. Ezek a webkonferencia felvételek visszanézhetők a csoportban, de csak a csoport tagjai számára. Néha olyan dolgokról is beszélünk a termékek kapcsán, amelyek csökkenthetnék a gyógyszerlobbi bevételeit, ezért ezt nem hozhatjuk nyilvánosságra.

Ha érdekelne ez a csoport, ha szeretnél közelebbről megismerkedni ezzel az üzlettel, amit mi szenvedélyesen imádunk, kérlek, jelölj ismerősnek a Facebook-on, és kérdd, hogy hívjalak meg a csoportba! Ehhez kattints a képre!

Summary
Az online network marketing újabb lépcsőfoka, Star Ruby lettem!
Article Name
Az online network marketing újabb lépcsőfoka, Star Ruby lettem!
Description
Az online network marketing jellegzetessége, a saját tapasztalataim alapján. Nagy előnye, hogy nem kapsz elutasítást, mert az elutasítókkal nem találkozol.
Author
Ez a weboldal használja a Google Analytics szolgáltatást. Ha nem szeretnéd, hogy a látogatásodat érzékelje, kattints ide!
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.

Használjuk a Google Analytics-ot.

Kérem fogadja el a Google Analytics követést. De tovább mehet úgy is, hogy ezt elutasítja. Ekkor a weboldal semmilyen adatot nem továbbít a Google Analytics-nak.