+436644248783 info@internetwork.hu

 Az öreg róka látogatója

amway róka

Öreg róka

Egy vásári standot béreltünk St. Pöltenben, és ott népszerűsítettük a ganodermás kávénkat. Rengeteg látogató volt, nagyon sok embert szólítottunk meg. Szinte bárkit, aki arra jött. Az idősödő úr is egy volt közülük. Jól öltözött volt, és mosolygós. Elmondtam neki pár szóban, hogy mi ez, ő pedig biztosított róla, hogy tudja mi a direkt értékesítés, hiszen ő volt az elnöke évekig Ausztriában a direkt értékesítők szövetségének. Leesett az állam, hiszen ha valaki 26 éven át dolgozott az mlm-ben, az nagy hal, esetleg nem árt ismerni. Adott is egy névjegykártyát, hogy hívjam majd fel, és beszélgessünk. Szinte meghatódtam, hogy micsoda ismeretségre is tettem én szert. Három nap múlva fel is hívtam, és mivel a közelben lakott, meg is látogattam.

Én abban voltam, hogy ő már biztosan nem aktív játékos, hiszen mi másért akarna az ember hálózatot építeni, ha nem azért, hogy néhány év után „kidolgozza” magát az üzletből, és a passzióinak élhessen. Gondoltam talán ismer valakit, aki épp keresőfázisban van, és beajánlhat hozzá a DXN üzletemmel. Hát, tévedtem. Viszont megnézhettem egy profit, hogy hogyan prezentál.

Megvolt a hízelgés, hogy látja rajtam, hogy vannak céljaim, stb. Kérdezgetett is, mert egy lelkiismeretes hálózatépítő előbb megpróbálja megtudni a beszélgető partnere problémáit, és ha azok közül valamelyikre megoldást nyújthat az ő üzlete, vagy terméke, akkor ajánlja. És utána elkezdett valami online áruházról beszélni, ahol a tagok 30%-kal olcsóbban vásárolhatnak mindent, és ezzel havonta vagy 100€-t spórolhatnak. Én próbáltam udvariasan figyelni, de hárítottam, hogy nekem a DXN üzlet tetszik, és nem akarok mással foglalkozni. Végül is elkértem az oldal címét, hogy majd otthon áttanulmányozom. Csak otthon néztem meg a cetlit: ő az AMWAY-be akart engem beléptetni! És ezt a prezentáció alatt végig eltitkolta. Már bocsánat, de milyen cég az, aminek a nevét el kell titkolni? És miért tálal nekem olyan „előnyöket”, amik a DXN-ben sokkal jobbak? Egyébként ez már többször is megesett velem, hogy más hálózatépítők megtalálnak, és sorolják a saját üzletük előnyeit, miközben nem tudják, hogy a DXN-ben ezek a dolgok sokkal jobbak. Ha két lehetőséget össze akarok hasonlítani, az a minimum, hogy mindkettőt megismerem előbb, nem?

Természetesen nem fogok más üzletbe átlépni. Én azért terjesztem a ganoderma hírét, hogy ezáltal én is többet tudjak belőle fogyasztani, és másoknak is lehetőséget adjak erre. Ez Dr. Lim álma is, hogy ne csak a gazdagok engedhessék meg maguknak ezeket a termékeket, hanem a tovább ajánlás útján bárki. Köszönet érte.

Ez a weboldal használja a Google Analytics szolgáltatást. Ha nem szeretnéd, hogy a látogatásodat érzékelje, kattints ide!
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.

Használjuk a Google Analytics-ot.

Kérem fogadja el a Google Analytics követést. De tovább mehet úgy is, hogy ezt elutasítja. Ekkor a weboldal semmilyen adatot nem továbbít a Google Analytics-nak.