Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
+436644248783 info@internetwork.hu

DXN a Benelux országokban

A Benelux államokban élő magyaroknak

benelux országokban

Egyre gyakrabban találják meg a német nyelvű oldalamat a Benelux országokban élők. Ezeket a látogatókat az érdekli, hogy elérhetőek-e az ő számukra is a DXN ganodermás kávéi, és más termékei. Nos, egyenlőre még nincs a Benelux országokban DXN központ, de termékeket lehet rendelni természetesen. A még meg nem nyílt európai piacokat a pozsonyi DXN iroda látja el. Az összes ganodermás termékünk, ami Szlovákiában kapható, meg is rendelhető onnan. A Benelux országokban beszélt nyelvek közül flamand, és francia nyelven érhetők el a DXN weboldalak, bármelyiken le lehet adni egy megrendelést, ami mindkettőnél Pozsonyba fut be. Árlista megtalálható, és letölthető ezen weboldalak „Download” menüpontjánál. A megrendelés leadása után meg kell várni a pozsonyi DXN iroda válaszát, mert erre az árra még rájön a küldési költség is.

Küldési költségek:

Belgium és Hollandia 

< 2 kg                 10,92 EUR

< 3 kg                 11,82 EUR

< 5 kg                 12,60 EUR

< 10 kg               13,38 EUR

< 15 kg               14,28 EUR

< 20 kg               15,60 EUR

Luxemburg:

< 2 kg                 14,66 EUR

< 3 kg                 24,22 EUR

< 5 kg                 29,28 EUR

< 10 kg               33,90 EUR

< 15 kg               36,92 EUR

< 20 kg               42,06 EUR

Szállítási idő 2 munkanap, fizetni Paypal-lal, vagy előre fizetve lehet. Csak érdekességként vess egy pillantást a svájci árakra is, a Benelux országokban még mindig sokkal olcsóbbak vagyunk.

A DXN termékek épp most hódítják meg Európát, és a cég csak akkor nyit irodát egy országban, ha már ott van egy bizonyos havi fogyasztás. Tehát minél előbb eléri a fogyasztás a Benelux országokban ezt a mágikus határt, annál hamarabb lesz ott központ. Ha vállalkozói szemlélettel rendelkezel, elég könnyen megérted, hogy mekkora esélyed van most egy jó üzletre, ha te is segítesz ezt a törzsvásárlói létszámot növelni. Ha pedig az érdekel, hogy pontosan mennyi keresetről is beszélünk, akkor olvasd el ezt!

Azok számára, akiknek fontos az egészségük megőrzése, mindenképpen javaslom a törzsvásárlói regisztrációt, mert egyszeri 19,20 € regisztrációs díj befizetése ellenében élethosszig tartó 25%-os árengedményt kap. Ha valaki DSP termékcsomaggal regisztrál, több kedvezményt is kap egy csapásra. Nem kell regisztrációs díjat fizetnie, és visszakapja a csomag árának minimum 110%-át, kedvezmény formájában a jövőbeni vásárlásaiból.Erről bővebben magyarul itt olvashatsz, németül pedig itt.

Ha kérdésed, vagy észrevételed van, keress meg, vagy írj kommentet!

Használjuk a Google Analytics-ot.

Kérem fogadja el a Google Analytics követést. De tovább mehet úgy is, hogy ezt elutasítja. Ekkor a weboldal semmilyen adatot nem továbbít a Google Analytics-nak.