+436644248783 info@internetwork.hu

DSP  – Dinamikus Start Program

Új időszámítás a multilevel marketing világában

multilevel marketing

Érdekel egy olyan lehetőség, amivel már a jövő havi csekkjeidet ki tudod fizetni? Ha igen, olvass tovább! Az mlm rendszerek legnagyobb, és szinte kiküszöbölhetetlen hibája, hogy az elején sokkal többet kell benne dolgozni, mint amennyi jövedelem kinyerhető belőle. Ez természetesen idővel megfordul, de ez egy vastörvénye az multilevel marketingnek. Képzeld el, hogy milyen jó lenne, ha rögtön a kezdés után néhány héttel már igazi pénzt kereshetnél! Ha nem csak hinnéd, hanem éreznéd, hogy megváltozik az életed. A DXN egy az igazi nyertes-nyertes szituációt dolgozott ki, ami egyedülálló a multilevel marketing világában.

DXN Dynamic Start Program

A DSP program lényege, hogy összeállítottak 3 csomagot. Ezeket a cég legjobban fogyó termékeiből válogatták össze, nem a raktárt akarják kiseperni. A DSP csomagok hihetetlen kedvezményeket nyújtanak mind annak, aki ezekkel regisztrál, mind annak, aki ezeket értékesítette. A csomagokban található termékek már számtalanszor bizonyítottak az elmúlt 21 év alatt, amióta a cég 5 millió törzsvásárlója fogyasztja őket.

Miért jó ez a csatlakozónak?

(Ezeket a csomagokat csak regisztrációkor lehet választani.)

Mert a csomag teljes árát, sőt még 10, 30, illetve 50%-kal többet is visszakapja levásárolható virtuális kuponok formájában. Aki DSP csomaggal regisztrál,

  • 500 pontos csomag esetén, 150%-ot,
  • 300 pontos csomagnál, 130%-ot,
  • 100 pontos csomag esetében pedig 110%-ot térít vissza neki a cég.

multilevel marketing

Azt mondanom sem kell, hogy mindhárom csomag esetében elengedik az 5000 forintos regisztrációs díjat is. Ezeket a virtuális kuponokat 4-3-1 éven át lehet levásárolni a csomagok függvényében, minden rendelés maximum 10%-a fizethető ki velük. Melyik cég ad neked nagyobb értékű kedvezményt, mint a vásárlás értéke? A DXN ajánlata egyedülálló.

De miért is jó ez annak, aki már törzsvásárló, és hálózatot épít?

A hálózati marketing cégek, mint azt bizonyára tudod, a termékeik árának egy bizonyos százalékát fizetik vissza az üzletépítőiknek. Ennek a mértéke változó, minél jobban túl van árazva a termék, annál többet térítenek vissza. Egy olyan versenyképes árakon dolgozó cég, mint a DXN, a termék árának 30-40%-át képes visszaadni.

multilevel marketing

Egy frissen csatlakozott fogyasztó, ennek a 40%-nak a 6%-át kapja vissza. Ez az érték folyamatosan emelkedik, ahogy nő az összpontszáma, és az üzleti szintje. Ha viszont egy üzletépítő valakit DSP csomaggal regisztrál, 60%-ot kap, a csomag árának a visszaosztásra kerülő részéből. (Zárójelben jegyzem meg, hogy egy gyémánt szinten lévő hálózatépítő 37%-ot kap vissza. Csak, hogy tudd mihez hasonlítani.) A DSP csomagok után járó jutalék, hetente kerül kifizetésre. Vagyis, akár már a jövő héten ki tudod belőle fizetni a sárga csekkeket, nem pedig majd egyszer, valamikor.

A DSP csomagokat minden regisztráló csak 12 hétig tudja értékesíteni a csatlakozásától számítva, mert ez egy start program, ami a dinamikus indulást segíti. Természetesen utána is be tud léptetni embereket ilyen csomagokkal, de a 12 hét letelte után már a hagyományos marketingterv szerinti jutalékot kapja utánuk, nem 60%-ot.

Miért jó ez neked?

Már DXN törzsvásárló vagy? Akkor 2014 december 1-től 2015 március 1-ig értékesíthetsz DSP csomagokat, és tetemes jövedelmed lehet belőle. Szerinted nehéz lehet DSP csomagokat érétkesíteni, mikor többet kap vissza a vásárlója, mint amennyit ő befektetett?

Még nem léptél be a DXN-be? Itt a legjobb lehetőség! Most gyakorlatilag a DXN fizet neked azért, hogy törzsvásárló legyél, és utána 12 hétig te is megalapozhatod a hálózatodat sok új belépővel. (Csak kérdezz meg bátran olyanokat, akik ismerik ezt a szakmát! Ne a szomszédot, akinek fogalma sincs az egészről. Ha használt autót akarsz venni, akkor is egy szakember véleményét kéred ki, nem?)

Ha részletesen érdekel, nézd meg az alábbi videót, amiben a cég leggyorsabb koronás követe, Kócsó László ismerteti az egész programot, és utána dönts!

 

Vágj bele, és éld át te is, hogy milyen az, amikor minden héten egy komoly összeget tesznek a kezedbe!

[contact-form-7 id=”197″ title=”Észrevétel”]

Ez a weboldal használja a Google Analytics szolgáltatást. Ha nem szeretnéd, hogy a látogatásodat érzékelje, kattints ide!
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.

Használjuk a Google Analytics-ot.

Kérem fogadja el a Google Analytics követést. De tovább mehet úgy is, hogy ezt elutasítja. Ekkor a weboldal semmilyen adatot nem továbbít a Google Analytics-nak.