Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
+436644248783 info@internetwork.hu

A DXN Svájcban

Hasznos információk Svájcban élő magyaroknak

dxn svájcban

Egyre gyakrabban kapok telefonhívásokat Svájcból. A hívók arra szeretnének választ kapni, hogy van-e már DXN Svájcban. Nos, még nincs központunk ott, de a DXN termékeket meg lehet kapni Svájcban is. Még meg nem nyitott európai országokat a pozsonyi DXN központ szolgálja ki. Az összes ganodermás termékünk, ami Szlovákiában kapható, meg is rendelhető onnan. Viszont Svájc egy kicsit más. Nem tagja az Európai Uniónak, ezért a megrendelt DXN termékekre is ki kell fizetni a vámot, és a 8% ÁFÁ-t. (Mehrwertsteuert-t) Viszont a szlovák ÁFA nem növeli az árat. Egy érvényes ÁFA nélküli árlista innen tölthető le. A postaköltség magasabb a szokásosnál, mert vámárúról van szó. Sajnos ez már csak így van mindenütt.

A díjszabás így néz ki:

3 kg <    47,00 EUR

10 kg <  61,50 EUR

20 kg <  68,70 EUR

31,5 kg <  85,00 EUR

Az angol nyelvű DXN-es oldalon le lehet adni a rendelést svájci címre. Az oldal mindent kiszámol automatikusan, még a súlyt is figyelembe veszi. Az árlistát innen lehet letölteni. A Svájcban élőknek mindenképpen javaslom a törzsvásárlói regisztrációt is, ami 19,20 euróba kerül, de élethosszig tartó 25%-os árengedménnyel jár együtt. Ha valaki DSP termékcsomaggal regisztrál, több kedvezményt is kap egy csapásra. Nem kell regisztrációs díjat fizetnie, és visszakapja a csomag árának minimum 110%-át, kedvezmény formájában a jövőbeni vásárlásaiból. Erről bővebben magyarul itt olvashatsz, németül pedig ittMinél több regisztrált törzsvásárló lesz, annál hamarabb nyit a DXN Svájcban irodát. Ami jelentős áresést fog eredményezni. Jelenleg még 100 fő alatt van a svájci fogyasztói létszám, szóval, ha valaki lát benne fantáziát, hogy ott kiépítsen egy nagy fogyasztói hálózatot, a legjobb helyen van a legjobb időben. Ha pedig az érdekel, hogy pontosan mennyi keresetről is beszélünk, akkor olvasd el ezt!

Ha kérdésed van, keress engem. A telefonszámom: +43 664 424 8783. Email cím:  fitnesskaffee@gmail.com

Használjuk a Google Analytics-ot.

Kérem fogadja el a Google Analytics követést. De tovább mehet úgy is, hogy ezt elutasítja. Ekkor a weboldal semmilyen adatot nem továbbít a Google Analytics-nak.