+436644248783 info@internetwork.hu

DXN Törökország

Egy óriási piac nyitva!

dxn törökország

Egy álom megvalósult. 2016 március 1-én megnyílt a DXN Törökország, isztambuli irodája, és ezzel a török piac. Nem volt egy sétagalopp, mire a DXN leggyorsabb követe, Kócsó László, és felesége Kócsó-Fodor Anikó idáig eljutott. Saját elmondásuk szerint sokszor érezték úgy, hogy ezúttal túl nagy fába vágták a fejszéjüket. Aki egy kicsit is tisztában van azzal, hogy Törökországban hogy is mennek a dolgok, az talán még a szakkifejezést is ismeri: baksis. Baksis nélkül belem érdemes fogni semmibe. De most nagyon úgy tűnt, hogy még ez sem elég, mintha valaki kifejezetten azt szerette volna, hogy a DXN ne vethesse meg a lábát a Boszporusz partján. A hivatal újra és újra másféle engedélyt akart. A forró csoki italunkhoz, a cocozhi-hoz olyan analízist kértek be, amit a cég 23 éves történetében még soha, semmilyen ország hivatala nem igényelt. De a török hivatalnokok nem tudták azt, amit mi, Kócsó Laci alsó vonala már rég tud. Nevezetesen, hogy Laci nem az a feladós típus. 🙂 Egy ideje már lehetett tagokat regisztrálni, és készen volt a török nyelvű weboldal is, amit egyelőre még csak azok rendelhetnek ilyet, akik Törökországi lakcímmel regisztráltak. De hamarosan nekünk is lesz. Addig megmutatom egy Antalya-ban élő munkatársamét: http://esmahasaglik.dxninfo.com/products Az engedélyezési eljárás nehézkessége miatt, csak kávékkal, és kozmetikumokkal indulunk, sőt ahogy említettem a forró csoki is csúszni fog.

 

dxn törökország

A rendelhető DXN termékek listája:

Lingzhi Black Coffee 33 TL

Ganozhi fogkrém: 20,50 TL

Ganozhi szappan: 9 TL

dxn törökország

A hamarosan kapható termékek listája pedig:

Lingzhi Caffee 3 in 1: 34 TL

DXN Cream Coffee: 33 TL

Morinzhi: 33,50 TL

Cocozhi: 44 TL

A postaköltség 6 TL, 200 TL feletti megrendelés esetén ingyenes.

Az isztanbuli iroda elérhetőségei:

DXN MARKETİNG PRİVATE İTHALAT VE PAZARLAMA LTD. ŞTİ.

KOŞUYOLU MAH. MAHMUT YESARİ CAD. 86/1 34718 KADIKÖY/İSTANBUL

Tel.: No.: +90 216 325 55 09

Fax: No.: +90 216 325 55 10

E-mail: kivanc.akbiyik@dxnturkey.com

Web: http://dxnturkey.com/

Kapcsolattartó: Kıvanç Akbiyik

Szerencsére mi jó előre felkészültünk a török piacnyitásra, már van egy erős török csapatunk Törökország, és Németország különböző pontjain, akik elképesztő sebességgel regisztrálják be az ismerőseiket. Van köztük olyan, aki a csatlakozása hónapjában elérte az első üzleti szinthez szükséges pontszám felét. A török nép egy tradicionálisan kereskedő nép, és a kávéhoz is jócskán van közük. Szóval én nem is csodálkozok azon, hogy mindenki, aki most beszáll ebbe az üzletbe, néhány év munkájával megcsinálhatja a szerencséjét. Aki meg kimarad belőle, utólag sajnálni fogja. A legszebb az egészben, hogy a török csapatunk vezetőjét nem is ismertük, és még soha az életben nem találkoztunk. Ez az online módszer előnye, hogy ha megtanulod jól csinálni, olyan emberek találnak meg, akiknek még a létezéséről sem tudtál. Aztán egyszer csak rád találnak, és lesz egy prosperáló, nagy közös üzletetek egy távoli országban. Imádom ezt az üzletet, imádom a DXN-t! Keress meg, és imádjuk együtt!

Ez a weboldal használja a Google Analytics szolgáltatást. Ha nem szeretnéd, hogy a látogatásodat érzékelje, kattints ide!
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.

Használjuk a Google Analytics-ot.

Kérem fogadja el a Google Analytics követést. De tovább mehet úgy is, hogy ezt elutasítja. Ekkor a weboldal semmilyen adatot nem továbbít a Google Analytics-nak.