+436644248783 info@internetwork.hu

DXN üzleti bemutató

Mielőtt döntesz, ismerd meg! Különben csak vakon tapogatózol.

 

ganoterápia dr. limmel

Ezek vagyunk mi.

Bojtos-Sváb Csilla grafikus, és Bojtos Zoltán kamionsofőr – házastársak, és egy ideje a DXN üzletünkben, munkatársak is vagyunk. 2011 februárjában kezdtünk el a DXN-nel foglalkozni. Korábban sok jót és rosszat is hallottunk a hálózatépítésről, de sosem gondoltuk volna, hogy valamikor mi is ezzel fogunk foglalkozni. Ugyanis azt hittük, hogy az MLM az eladásról, meg a nyomulásról szól, és mi nem vagyunk ilyenek. De van az az élethelyzet, amikor az ember szinte már bármire hajlandó, csak segíteni tudjon magán. Mi is voltunk nehéz helyzetben, amire kerestük a megoldást. Szerencsénk volt, mert jó lehetőségre bukkantunk: kellemesen csalódtunk az MLM üzletben a DXN-nek hála. Eddig minden olyan, amilyennek ígérték, és nincs „apró betűs rész”.  A mi sikerünk a bizonyíték arra, hogy lehetsz sikeres itt, ennél a cégnél úgy is, hogy senkinek nem mész az agyára a „tuti üzleteddel”. Javasoljuk, hogy szánj rá 33 percet erre a videóra, csak a saját érdekedben. Nem lehet megalapozott döntést hozni úgy, hogy semmit nem tudsz a dologról.

dxn

Mielőtt elkezdenéd sorba venni az ismerőseidet, hogy kit is érdekelhet ez vajon közülük, nézd meg az alábbi 8 perces videót, mert ez az igazi nagy dobás az egészben, ami most következik. Lehet, hogy erre eddig nem is gondoltál, ezért is érdemes még 8 percet rádobnod, mielőtt döntesz.

 Kérdőív a kapcsolatfelvételhez. Ezt kell kitölteni.

Legutóbbi hozzászólások

Hálózatépítés kategóriák

Iratkozz fel a hírlevelekre!

Linkedin profilom

empatikus hálózatépítő

Hallgasd meg a podcast-emet!

Legutóbbi hozzászólások

Hálózatépítés kategóriák

Summary
DXN üzleti bemutató. Ismerd meg, mielőtt döntesz!
Article Name
DXN üzleti bemutató. Ismerd meg, mielőtt döntesz!
Description
DXN üzleti bemutató. ,A leghitelesebbtől, Kócsó László koronás követtől. Egyszerűen, és rábeszéléstől mentesen, ahogy ő beszélni szokott.
Author
Ez a weboldal használja a Google Analytics szolgáltatást. Ha nem szeretnéd, hogy a látogatásodat érzékelje, kattints ide!
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.

Használjuk a Google Analytics-ot.

Kérem fogadja el a Google Analytics követést. De tovább mehet úgy is, hogy ezt elutasítja. Ekkor a weboldal semmilyen adatot nem továbbít a Google Analytics-nak.