+436644248783 info@internetwork.hu

Egy Organo Gold belső ember kipakol

És átlép a DXN-hezorgano gold

Organo Gold vagy DXN

Az én hálózatomban már több ex Organo Gold hálózatépítő is van, és mindig feltűnnek újak. Akiket ismerek általában a termékek magas ára miatt hagyták ott abba. Olyan is van, aki az Organo Gold ganodermás kávék minőségét nem tartotta elég jónak, és mivel ő történetesen biotechnológiai mérnök, saját laboratóriummal, elhiszem ezt neki. Nemrégiben olvastam egy volt Organo Gold hálózatépítő történetét, aki átigazolt a DXN-hez. Szemezgessük most ebből. De ha egy tényeken alapuló összehasonlítást akarsz, akkor kattints ide!

organo gold

Információk első kézből

Elbűvölt a nagy csillogás, gazdagság és magas jutalékok. Viszont egy idő után mindenkiből elfogyott ez a lendület és nem ment úgy, ahogy én azt szerettem volna, vagy elvártam. Minden hónapban más volt a jutalék, valamikor nőtt valamikor stagnált és valamikor csökkent. Sajnos ez a pillanat eljött egy fél év alatt.”
„Tehát elfogytak azok az emberek akik „megszólíthatók” voltak azzal kapcsolatban, hogy esetleg akar-e egy ilyen üzletnek a részese lenni. El kell, hogy mondjam, hogy nagyon sok volt rá a jelentkező, de itt jött egy fordulópont az életemben. Annak ellenére, hogy annyi jelentkező volt, hogy azt még mi magunk sem nagyon hittük el, DE valamiért egy új belépőnk SEM lett.”
„Sajnos mára látom azt is, hogy attól független, hogy egy országban megnyit a piac, végig tarol, megy 3-5 évig és kezd leállni az egész. Magyarán amit én ezzel az egésszel nektek mondani szeretnék az az, hogy az OG Európában egy ideiglenes üzlet. Mindezek mellet én személy szerint nem szeretném (MÁR!!), hogy a cég ahol dolgozom a forgalom 73%-át visszaforgassa.”
„Őszintén bevallom nektek, hogy az utóbb időben, tehát az utolsó 2 hónapomban az Organo Gold a heti kifizetéseimet is mind a kétszer 3.5 hét alatt írta fel nekem. Itt telt be nálam igazán a pohár és 100%-ig biztos voltam abban, hogy ennek lassan itt a vége és sajnos nem éri meg most már ezzel foglalkozni, mert csak időpocséklásnak tartottam.”

Forrás: https://web.archive.org/web/20131017001103/http://takacs.dxn.hu/blog-2013-10-12-Miert_mentem_at_az_Organo_Gold-tol_a_DXN-hez

organo gold

Kinek van igaza?

Eddig az idézet. Én nem tudom, hogy ezek, amiket tőle idéztem, mennyire igazak, és hogy tényleg ilyen-e az Organo Gold. Semmiképpen nem akarok rosszat mondani egy általam csak felületesen ismert cégről. Ráadásul még a butaságom bizonyítéka is lenne, ha ezt tenném. Az biztos, hogy a ganoderma lucidum egy csodálatos dolog, és mindenkinek fogyasztania kellene, a saját érdekében. A DXN termékek minőségére konkrét bizonyítékaim vannak, független forrásból. Ezen a linken a cégünk elnöke olyan gyártási titkokról beszél, ami számomra csak azt jelentheti, hogy a versenytársak már akkor sem tudnak minket utolérni, ha tudják, hogy mit csinálunk. Nézd meg ezt a néhány rövid részletet a beszédéből! Feltételezem, hogy az Organo Gold termékei is jó minőségűek, bár az ISO 14001, ISO 17025, GMP, és TGA minősítéseikről nem tudok, viszont az említett cégek között  több különbség is van. Az egyik az ár. Az Organo Gold kávéi durván 70%-kal többe kerülnek, mégpedig azért, hogy a hálózatépítőiknek több jutalékot adhassanak. Abban teljesen biztos vagyok, hogy nem azért drágábbak, mert jobbak. A kérdés az, hogy egy fogyasztó hajlandó-e ennyivel többet fizetni valamiért, ráadásul csupán azért, hogy mások, akik neki ajánlották, jobban keressenek vele? És egy fogyasztói hálózatnak szüksége van fogyasztókra is, nem csak üzletépítőkre, ez nem vitás. Ha valaki csak üzleti érdekből vesz meg valamit, az abban a pillanatban abbahagyja a vásárlást, amint az üzleti érdek megszűnik.

Te döntesz

Én azt gondolom, hogy mindenkinek magának kell eldönteni, hogy mit szeretne. Gyorsan akar sok pénzt keresni, vagy inkább a passzív jövedelemre hajt. A passzív jövedelem nem az, hogy mint egy cirkuszi tányérpörgető, folyamatosan motiválom a munkatársaimat, hogy vásároljanak, különben nem lesz bevételem. Az nagyon is igényli az aktivitást. A mi hálózatunknak legalább a 20-25%-a olyanokból áll, akik minden hónapban vásárolnak, de soha nem annyit, hogy jutalékra legyenek jogosultak. Néha csak egy szappan pontértéke hiányzik. Na rájuk nem lehetne azt mondani, hogy üzleti érdekből törzsvásárlók. Ők a legjobb bizonyítékai annak, hogy nagyon jók a termékeink.

Egy videó a DXN termesztési, és gyártási titkairól.

Vannak olyanok, akik nehezményezik, hogy miért KELL belépni ahhoz, hogy valaki ganodermát fogyasszon. Hát nem kell! Az csak egy lehetőség arra, hogy olcsóbban jusson hozzá a saját ganoderma adagjához. De akinek van elég pénze rá, az ne lépjen be! Aki nem akar része lenni ennek a sikertörténetnek, az maradjon ki belőle! Nekem csak azokkal van dolgom, akiket érdekel a termék, vagy az üzlet, a többiekkel nincs. Ha egy hiteles forrást szeretnél meghallgatni, itt van az elnökünk, Dr. Lim két videója. Az első a termékek fontosságát mutatja be, és minden szavát igazolni tudom, már több száz vásárlóm visszajelzéseivel. A másik azt a hihetetlen tisztaságot, és becsületességet tárja elénk, ahogy a DXN az üzleti részt kezeli. Nagyon érdekes, és manapság szokatlan is, hogy egy csomó dolgot megtehetne a cég, ami jogilag igazolható, és anyagilag nagyon is megérné, de mégsem teszi, mert nem lenne etikus. Hát ez egy ilyen cég. Én nem ismerek több ilyet, sőt. Csak gondolj például a Volkswagen legutóbbi botrányára. És még hány ilyen lehet, te jó ég…

Cikkek, amik érdekelhetnek:

Mennyit lehet keresni a DXN-nél? 

Mit is kell itt konkrétan csinálni?

Mire jó a ganoderma, és a spirulina?

A DXN üzleti hozzáállása

[contact-form-7 id=”197″ title=”Észrevétel”]

Akarsz személyes benyomásokat szerezni?

Mindenféle kötelezettség és kényszer nélkül? Van egy privát csoportunk a Facebook-on, vagyis zárt, és rejtett, ahol minden héten tartunk webkonferenciát, mindenféle üzleti témában. Néha tart valaki egy 20-30 perces előadást, néha csak ötletelünk, és sztorizunk. Ezek a webkonferencia felvételek visszanézhetők a csoportban, de csak a csoport tagjai számára. Néha olyan dolgokról is beszélünk a termékek kapcsán, amelyek csökkenthetnék a gyógyszerlobbi bevételeit, ezért ezt nem hozhatjuk nyilvánosságra.

Ha érdekelne ez a csoport, ha szeretnél közelebbről megismerkedni ezzel az üzlettel, amit mi szenvedélyesen imádunk, kérlek, jelölj ismerősnek a Facebook-on, és kérdd, hogy hívjalak meg a csoportba! Ehhez kattints a képre!

Ez a weboldal használja a Google Analytics szolgáltatást. Ha nem szeretnéd, hogy a látogatásodat érzékelje, kattints ide!
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.

Használjuk a Google Analytics-ot.

Kérem fogadja el a Google Analytics követést. De tovább mehet úgy is, hogy ezt elutasítja. Ekkor a weboldal semmilyen adatot nem továbbít a Google Analytics-nak.