+436644248783 info@internetwork.hu

Egy sikeres nyugdíjas története

Egy Star Ruby  csapatunkban

Elek, egy kis falu a román határ mellett. Ott él Erzsike, aki leszázalékolt nyugdíjas. Azt gondolnád, hogy ilyen alappal lehetetlen sikeresnek lenni. Vajon hány embert érdekelhet egy egészséges kávé népszerűsítése, egy kis faluban, ahol az emberek úgyis nehezen élnek. Erzsike az online hálózatépítésben találta meg a megoldást. Összefogott a lányával, aki segített neki hirdetésszövegeket írni, és ingyenes hirdetési oldalakon kezdett hirdetni.

Ehhez ugyanis nem pénz kell elsősorban, hanem szorgalom, kitartás, és némi szabadidő. Ezzel a módszerrel napi 8-10 000 látogatót tudott az ingyenes, céges oldalára irányítani. Mára már bőven száz felett van a hálózatának a létszáma, és elérte a Star Ruby szintet is, ami már a második üzleti szint a DXN-ben. Van egy erős romániai, és egy angliai lába, aktív munkatársakkal, de még Indiából is volt két regisztrálója egy munkatársán keresztül.

sikeres nyugdíjas

Épp szeptember 10-én vehette át a Star Ruby kitűzőt, az európai DXN legütősebb rendezvényén. És ki is tűzte az új célt: márciusra cél a gyémánt! Akkor ugyanis személyesen Dr. Lim-től, a DXN alapítójától, és elnökétől veheti át a kitűzőt, aki részt fog venni a márciusi üzletépítők napján. Jó magasra tette a lécet, de így is kell.

Lehet, hogy most te sem tudod elképzelni, hogy lehetnek angliai, vagy indiai fogyasztóid, akik vásárlásai után neked jutalék jár. Amikor Michelangelo elkezdett festegetni, még biztosan nem gondolta, hogy meg fogja tudni festeni a Sixtus kápolna freskóit. Tedd meg az első lépést, és lépd át a partvonalat. Senki nem láthatja előre a jövőt, de az biztos, hogy ha nem változtatsz, akkor nem lesz változás.

És azt is lefogadom, hogy sokkal többre vagy képes annál, mint amit eddig az életben elértél. Nem rábeszélni akarlak, csak biztatni. Már gyerekkorunktól kezdve azt tanuljuk, hogy ne álmodjunk nagyot, ne járjunk a fellegekben. Az egész környezetünk ezt akarja. Részben mert már ők sem álmodnak, részben mert nem örülnének neki, ha egy tükröt tartanánk eléjük azzal, hogy nekünk sikerül. Akkor kénytelenek lennének elismerni, hogy ha nekünk sikerült, akkor nekik is sikerülne. De mi tényleg azért adjuk fel az álmainkat, mert már mások is feladták? Ugyan már…

Ez a weboldal használja a Google Analytics szolgáltatást. Ha nem szeretnéd, hogy a látogatásodat érzékelje, kattints ide!
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.

Használjuk a Google Analytics-ot.

Kérem fogadja el a Google Analytics követést. De tovább mehet úgy is, hogy ezt elutasítja. Ekkor a weboldal semmilyen adatot nem továbbít a Google Analytics-nak.