+436644248783 info@internetwork.hu

Fiatalok az MLM-ben

fiatalok az mlm-ben

A hagyományos pályakezdés

Egy ideje mondogatom, hogy a fiatalok az MLM-ben sokkal nagyobb eséllyel indulhatnak, mint a többi korosztály. Csak gondold végig, és hasonlítsuk össze a hagyományos életutat, egy network marketing karrierrel. A fiatalok elvégzik a középiskolát, – ez manapság már alap – és ha elég okosak, felvételt nyernek egy főiskolára, egyetemre. Ott ismét éveken át tanulnak, pótvizsgák nélkül is. Az évek száma egyetemenként, és szakonként változik. Közben megtanulnak legalább angolul, de inkább több nyelven is. Szerintem a fiataloknak már a nyelvtudás is alap. És utána, ha szerencséjük van, el is tudnak helyezkedni valahol, optimális estben a saját, frissen tanult szakmájukban. Természetesen a szakma legalján kezdenek, a nekik adható legalacsonyabb fizetéssel. És ha feltételezzük, hogy valami nagyon jó szakmát tanultak, amihez nagyon jól értenek is, akkor is még legalább 5 évet számolnék arra, hogy egy szép fizetést össze tudnak maguknak hozni. És ez csak addig áll, amíg a cég is áll, ahová felvették őket. Nem egy olyan bróker cégről hallottam már, ahol ugye klasszikusan csúcs jövedelmű alkalmazottak dolgoznak, ami egyik napról a másikra összeomlott. De ez minden alkalmazottra áll, tudomásom szerint a Kádár rendszerben voltak utoljára biztos munkahelyek.

Egy MLM karrier

De nézzük meg, hogy milyen perspektívát kapnak a fiatalok az MLM-ben? Had hívjam segítségül egy kedves ismerősömet, aki épp szeptember elején látogatott meg a párjával együtt itt, Ausztriában.

Ő egy hölgy, a neve Incze Csilla, és még nincs 30 éves. Nyelvészként végzett, jól beszél angolul, és olaszul. 3 évvel ezelőtt csatlakozott a szponzoromhoz, Judithoz, tehát nekem kereszt-, vagy ha úgy tetszik testvérvonal. Nem haza beszélek, ha dicsérem. Meglátta a lehetőséget az európai piacnyitásban, a ganodermás kávé csodálatos hatásairól meggyőződött, és jobb áron akarta értékesíteni a nyelvtudását. Online kezdett dolgozni ő is, ahogyan például én is. Mára már egy 600 főt számláló olasz hálózat van alatta. Már nem kell aggódnia, hogy visszaveszik-e a korábbi munkahelyére GYES után. Akkor vállal gyereket, és annyit, amikor, és amennyit akar. Nem fog a karrierje emiatt derékba törni. Bár szereti a munkahelyét, de hosszú távra tervez. Hamarosan már akár el is mehet nyugdíjba, hiszen a hálózata már termel annyit, mint egy átlag magyar munkabér. Más dolog, hogy ő többet szeretne. Egyre többet utazik, és ez egyre kevesebbe kerül neki. A cég a minősült munkatársait kedvező áron, sőt sokszor ingyen utaztatja. De még nincs 30 éves! Megérte neki belevágni? Szerintem nagyon is! A fiatalok jobb lehetőséget kapnak a multilevel marketingben, mint a hagyományos munkaerőpiacon? Ez teljesen egyértelmű!

Ha te is egy fiatal pályakezdő vagy, gondold végig, és merj belevágni a DXN üzleted építésébe! Nem fogod megbánni…

Ez a weboldal használja a Google Analytics szolgáltatást. Ha nem szeretnéd, hogy a látogatásodat érzékelje, kattints ide!
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.

Használjuk a Google Analytics-ot.

Kérem fogadja el a Google Analytics követést. De tovább mehet úgy is, hogy ezt elutasítja. Ekkor a weboldal semmilyen adatot nem továbbít a Google Analytics-nak.