+436644248783 info@internetwork.hu

Ganodermás kávé ára

Beszéljünk nyíltan, és számoljuk ki!

Sokan kifogásolják, hogy a DXN ganodermás kávé ára magas. Én meg azt gondolom, hogy ennél olcsóbb kávé nincs. Ha csak a ganodermás kávé ára érdekel, de nem vagy kíváncsi arra, hogy miért ez a legolcsóbb kávé, akkor látogass el a webáruházunkba! De ha, tények alapján akarsz dönteni, akkor számoljunk egy kicsit együtt, jó? Tekintsünk el attól, hogy ez nem valami vacak, hanem, kézzel szedett, minőségi kávé, amit Brazíliában, és Etiópiában termeszt a DXN a saját farmján. Nem idegenektől vásárolja, tehát pontosan tisztában van a kiváló minőségével. Továbbá ne beszéljünk arról sem, hogy ez nem csak kávé, hanem a hozzáadott ganoderma kivonat miatt, vagy 300 különböző hasznos tápanyag, és hatóanyag is bekerül általa a szervezetbe. Amire most fókuszálunk, csak a ganodermás kávé ára.

ganodermás kávé ára

A ganodermás kávé ára

Én általában naponta 2 kávét iszom belőle, néha előfordul, hogy hármat. Egy évben van összesen 365 nap, szorozva kettővel, az 720, de kerekítsük fel, legyen összesen 800 csésze kávé. A DXN kínálatában kapható 1 kilós 3 az 1-ben kávé, 8725 forint, és 50 adagra elég nekem. Vagyis egy évre 16 kiló szükséges. Ezen mennyiségű ganodermás kávé ára 139 600 forint, egy hónapra elosztva 11633 forint. Én öt éve fogyasztom, a kiváló hatása miatt. Viszont, most jön a fordulat. Én ezt legalább 3,5 éve ingyen kapom, de lehet, hogy négy. Számoljunk úgy, hogy csak három. Tehát én öt év alatt 279 200 forintot költöttem kávéra, az havi leosztásban 4 653 forint.

A „gazdaságos” minőségű kávé ára

A ganodermás kávé ára után, most vizsgáljuk meg a hagyományos kávét. Válasszuk a legolcsóbb, géppel szüretelt, ízfokozóval dúsított, rostos kerti tőzegből pörkölt „gazdaságos” minőségű kávét, amihez a gyártó garantálja a gyomorégést. Az árgépen ezt találtam. Cafe Blend, instant, tejszín ízű kávé. 100 g. 99 forint. (Apropó, miért tejszín ízű? Nem kávé ízűnek kellene lennie?) Tehát egy kiló belőle 990 forint. Tételezzük fel, hogy ebből is 50 adag jön ki, és tételezzük fel, hogy ebből is csak két csészével kell innom naponta, tehát 16 kiló kell egy évben. Ezt azonban a gyártója soha a büdös életben nem fogja ingyen adni, tehát 79 200 forintba fog kerülni az öt éves adag. Hát ez sokkal olcsóbb. Igaz, hogy most egy minőségi kávét, aminek még ISO 14001-es minősítése is van, hasonlítottam össze valami tejszín ízű löttyel, aminek a kávétartalma számomra ismeretlen, és amiről nem hiszem el, hogy napi kettő adag annyira frissen tart, mint a ganodermás kávé.

Egy elfogadható minőségű kávé ára

Nézzünk meg még egy kávét, ami minőségben még mindig nem fogható a DXN ganodermás kávéjához, de azért már egy összehasonlítható minőséget képvisel. Ő a Tschibo Family instant kávé. Ebből 50 gramm 699 forint, tehát egy kiló 13 980 forint. Ha ebből is elég egy évre 16 kg, akkor az évente 223 680 forint. Ezt sem adják ingyen soha az életben, ezért ez 5 év alatt 1 118 400 forint. Na, ez már a ganodermás kávé ára irányába billenti a mérleget, hiszen tetemes a különbség.

Vagyis

Ha egy csészével innánk egész életünkben, talán a „gazdaságos” kávét lenne érdemes választani, bár ha tényleg csak egy csésze kávét ihatnék meg életem során, akkor mégis inkább valami jót innék. Viszont ha évtizedek alatt megivott kávék árait hasonlítom össze, akkor számomra egyértelmű, hogy a ganodermás kávé ára a legjobb. És még mindig nem beszéltünk egy megveszekedett szót sem azokról a pozitív hatásokról, amit ez a kávé nyújt. A marketingesek azt tartják, hogy soha nem az ár az érdekes, hanem az árkülönbözet. Vagyis, megéri-e nekem az az előny, amit a ganodermás kávé fogyasztása nyújt, azt az árkülönbözetet, amennyivel ez a kávé rövidtávon többe kerül. Nekem megérte, amíg létezett számomra árkülönbözet. Amióta meg már ingyen iszom, nem beszélhetünk árkülönbözetről.

Javaslom neked is, hogy tegyél egy próbát, hogy megismerd az előnyöket, utána meg számold ki, hogy megéri-e, ha a segítségemmel ezekhez az előnyökhöz ingyen juthatnál hozzá. Aztán meg döntsd el saját hatáskörben, hogy neked mi a jobb.

[contact-form-7 id=”197″ title=”Észrevétel”]

Ez a weboldal használja a Google Analytics szolgáltatást. Ha nem szeretnéd, hogy a látogatásodat érzékelje, kattints ide!
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.

Használjuk a Google Analytics-ot.

Kérem fogadja el a Google Analytics követést. De tovább mehet úgy is, hogy ezt elutasítja. Ekkor a weboldal semmilyen adatot nem továbbít a Google Analytics-nak.