+436644248783 info@internetwork.hu

Ganoterápia szeminárium Dr. Lim-mel

2016.10. 15. Hotel Dorint Sanssouci Potsdam

A ganoterápia egy tudományág, ami hasonlít a mykoterápiához, azzal a különbséggel, hogy a ganoterápia a ganoderma gombát használja a kezelésekhez. 2016. október 15-én Dr. Lim, a DXN alapítója és elnöke meglátogatta a cég németországi hálózatépítőit Potsdamban, és Aachenben, és tartott nekünk egy ganoterápia szemináriumot. Igen, nekünk, ugyanis mi Csillával repülőre ültünk, és kiutaztunk Berlinbe, hogy ott lehessünk. Nagyon is nyomós okunk volt rá, ugyanis Dr. Lim hihetetlen tudása, és szakértelme ennyit igazán megért. Sajnálom azokat, akiket meghívtunk Berlin környékéről, és nem jöttek el. Igaz, ők nem tudták, sőt ma sem tudják, hogy milyen kincset sodort eléjük az élet. De jöttek mások Svájcból, Vorarlbergből, és Dél-Németországból. Volt, aki a buszon aludt szombatra virradó éjjel, hogy ott lehessen. Természetesen, aki már fogyasztja a ganodermát, vagy megtapasztalta a ganoterápia hatását, annak már könnyű jól dönteni.

ganoterápia dr. limmel

A ganoterápia két alaptörvénye

  1. Az egészségi problémák tápanyaghiányra,
  2. vagy a szervezet egyensúlyának a felborulására vezethetők vissza.

Ahogy Dr. Lim mondta, mi nem mikro-, hanem makro táplálkozási tanácsadók vagyunk. Tehát mi tápanyagokat bocsátunk rendelkezésre, és nem bizonyos nyomelemeket, vagy vitaminokat, stb. A ganoderma kb. 400 féle tápanyagot tartalmaz, a spirulina alga kb. 300-at. A spirulina például az összes esszenciális aminosavat tartalmazza, amit a szervezetünk nem tud saját maga előállítani, viszont ha valamelyikből hiány lép fel, akkor megbetegszünk.

Sikertörténetek a ganoterápia világából

Pakisztánban elég gyakran lép fel gyerekeknél a farkasvakság. Az orvosok a kormány támogatásával A vitamint osztogattak ki a rászoruló családoknak, viszont nem jött a várt eredmény. Egy civil szervezet ekkor fordult a DXN-hez, hogy nekik van-e jó tapasztalatok ezen a téren, és tudnak-e segíteni. Dr. Lim spirulinát ajándékozott, és ez 100%-os eredményt hozott. Holott a spirulina A vitamin tartalma igazából teljesen átlagos. Ekkor kapott Dr. Lim állami kitüntetést a pakisztáni kormánytól.

Ez csupán egyetlen történet volt a sok közül, amit Dr. Lim elmesélt. Ha értesz angolul, vagy németül, lentebb megtalálod a ganoterápia szeminárium felvételét, és nézd meg nyugodtan. Nagyon megéri, mert sokat tanulhatsz.

Németország első gano-bébije

A rendezvény vége felé a színpadra hívták az első olyan kisbabát a szüleivel együtt, aki a létezését a ganodermának köszönheti. A fiatal pár évek óta hiába próbálkozott, a gyermekáldás nem jött össze nekik. Aztán megismerték a ganodermát, és egy kúra után sikerült a lehetetlen. Megszületett a kisfiuk. Szerintem nekik nem kell bizonygatni a ganoterápia erejét.

Ha bármilyen kérdésed van a témával kapcsolatban, hagyj üzenetet, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!

[activecampaign]
Ez a weboldal használja a Google Analytics szolgáltatást. Ha nem szeretnéd, hogy a látogatásodat érzékelje, kattints ide!
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.

Használjuk a Google Analytics-ot.

Kérem fogadja el a Google Analytics követést. De tovább mehet úgy is, hogy ezt elutasítja. Ekkor a weboldal semmilyen adatot nem továbbít a Google Analytics-nak.