+436644248783 info@internetwork.hu

Gyakran Ismételt Kérdések

Nincs erre időm, csak ha a gyerekem, és családom elől veszem el.

Így van! De mi az alternatíva? Letelik a gyes, és ha a család feje nem keres elég jól, a feleségnek is el kell mennie, dolgozni. Reggel vonszolja magával a félig még alvó gyerekét az óvodába, iskolába, és rohan, hogy el ne késsen. Nekem ilyenkor mindig a szponzorunk, Judit jut eszembe. Ő is a gyerekeitől, meg a saját alvásidejéből vette el azokat az órákat, amíg az üzletével foglalkozott. De azóta is kamatostól adja vissza a gyerekeinek. Teljesen mindegy, hogy mikor milyen iskolai program van, vagy milyen különórára kell nekik menni, Judit ott tud lenni velük. Nem kell semmit egyeztetni, semmilyen főnökkel. Mivel miután ő a gyes idejét okosan kihasználta, utána már nem kellett visszamennie a korábbi munkahelyére.

Miért pont MLM, amikor van neked tisztességes szakmád is?

Fogalmam sincs, mit kell pontosan csinálni, és hogy az nekem menne-e.

Igen, igazad van, még nem mutattuk be, hogy egészen pontosan mit is csinálunk ebben a mi „empatikus hálózatépítési módszerünkben”. A helyzet azonban az, hogy nincsen semmiféle előírás, vagy egyetlen működő módszer. Egy a lényeg: a Föld lakosságából, ami elég sok ember, meg kell találni azokat, akik ganodermás termékeket akarnak fogyasztani. Ennek sok oka lehet. A legtöbben egészségi okból, esetleg betegségmegelőzési célzattal fogyasztják a termékeinket. De vannak olyanok is, akiket főleg az üzlet érdekel.

Igazából lényegtelen, hogy milyen módszerrel találjuk meg őket. Mi szeretjük az online módszert, mert ebben senkit nem kell hívogatni, meg bemutatót tartani. Nem kell senkinek az „agyára menni”. De van egy csomó jól működő módszer. Amit mi – és mellesleg az összes MLM legenda is – fontosnak tart, hogy értéket adjunk. Segíteni akarjunk azoknak, akikkel kapcsolatba kerülünk. Nem mi, és a mi céljaink a fontosak, hanem a tiéd. Ugyanis ebben az üzletben a mi céljaink automatikusan megvalósulnak, ha segítünk neked, hogy megvalósítsd a tiédet. Hihetetlen, de igaz!

Tehát azt tudjuk ígérni neked is, hogy ha velünk tartasz, tudsz találni egy olyan módszert, ami neked komfortos, és felvállalható arra, hogy megtaláld a saját fogyasztóidat. De ezt munka nélkül senki nem fogja tudni eredményesen csinálni. Meggyőződésem, hogy aki olyat állít neked, hogy munka nélkül sikeres hálózatépítő lehetsz bármelyik cégnél is, az nem más, mint csúsztatás.

Könnyű, vagy nehéz MLM-ezni?

Nekem nincs sok ismerősöm, hogy lehetek sikeres egy ilyen üzletben?

Ismered azt a mondást, hogy: Beszélgetve lehet pénzt keresni? Az emberi faj sikerének a titka, hogy mindig együttműködtünk egymással. Beszélgettünk, ismerkedtünk, és segítettünk egymásnak. Tudod, az a tapasztalat, hogy a legsikeresebb hálózatépítők nem a saját ismerőseikből építettek nagy fogyasztói hálózatot. Úgy is mondhatnám, hogy sok embert érdekel a ganodermás kávé, és az üzleti lehetőség, csak ők MÉG nem az ismerőseink. A mi hálózatunknak legalább a 80-90%-át nem ismertük korábban. Sőt egy nagy részét még most sem ismerjük, csak esetleg azt, aki őket megtalálta, és csatlakoztatta.

Tegyél egy próbát! Holnap reggeltől figyeld meg az embereket körülötted! Hányan kávéznak? Hánynak magas a vérnyomása, magas a cukra, vagy hányan allergiásak valamilyen élelmiszerre? Nekik mindnek tudnál segíteni a ganodermával. Hánynak ekcémás a bőre, hánynak rossz az emésztése, hánynak van krónikus panasza? (Fejfájás, fáradékonyság, vérszegénység, stb.) Vagy hányan vannak, akiknek nincsenek ilyen panaszai, de a szüleinek, vagy egy barátjának már igen?

Én nem mondom, hogy mindegyik két kézzel fog kapni a ganodermás termékek után, nem. De a lehetőség a számára is ott van. Ha nem rontasz ajtóstól a házba, és nem akarod a torkán lenyomni a termékeinket, hanem empatikusan, és türelmesen megmutatod neki, hogy igenis segíteni akarsz, sokan lesznek, akik elfogadják majd a segítségedet. És tudod, a számunkra az a legszívmelengetőbb érzés, amikor az emberek lelkendezve mesélik, hogy elmúltak, vagy csökkentek az évek óta fennálló panaszaik.

Miért pont kávés MLM?

Nem tudom, hogy a termék valóban jó-e.

A félelmed jogos. Az internet tele van csalókkal. Szerintem két lehetőséged van. Vagy elhiszed nekünk, hogy a DXN termékei tényleg a Rolls Royce-ot, Rolex-et, vagy a Louis Vuitton-t képviselik a saját kategóriájában, vagy rászánod az időt, és leellenőrzöd. Meghallgatsz kutatókat, orvosokat, és terapeutákat a tapasztalataikról, megnézel néhány terméktapasztalatos videót azokkal, akik vállalták, hogy belemondják a kamerába a saját élményeiket. Ezt nem könnyű felvállalni, mert az ember nem szívesen beszél a betegségeiről, panaszairól, még akkor sem, ha azok már elmúltak. És azt sosem felejtsd el, hogy hivatalosan TILOS táplálék kiegészítőnek gyógyhatást tulajdonítani. Tehát az, amit a neten találsz, az az igazságnak csak egy töredéke, a jéghegy csúcsa.

De végülis elég, ha arról meggyőződsz, hogy a ganoderma, és más gyógygombák nem károsak, és utána magadon próbálod ki a hatásukat. Úgyis csak az számít, nem? Mondhat bárki bármit, a saját tapasztalat a legmeggyőzőbb. Ezért szerintem tegyél próbát, mielőtt döntesz! Vegyél egy doboz kávét, vagy teát, próbáld ki a szappant, és tapasztald meg, hogy milyen a bőröd tőle! Vagy vegyél egy doboz oroszlánsörény gomba tablettát, és teszteld le, hogy hogyan hat az emlékezetedre, vagy az emésztésedre. Ha fontos neked a jó erőnlét, próbáld ki, hogy a cordyceps kapszula milyen energiabomba! Nyugodtan megteheted, a termékeinket bárki megengedheti magának. Mivel nem tudom, hogy melyik országban élsz, fordulj hozzánk, hogy megtudd, hogy ott hogyan tudsz néhány próbát vásárolni magadnak.

Pontosan mit kell csinálni az MLM-ben?

Olyan üzletet keresek, ahol gyorsan, kis kockázattal, sok pénzt lehet keresni.

Bocsi, de olyan üzlet nincs! Ebből a három opcióból mindig csak kettőt választhatsz, soha nem mind a hármat! Gyorsan, kis kockázattal csak kevés pénzt lehet keresni. Ha gyorsan, sokat akarsz felmarkolni, az soha nem kockázatmentes. És végül, ha sok pénzt akarsz kockázatmentesen, az soha nem megy gyorsan. Egyébként ez az utóbbi a legjellemzőbb a DXN-re. Biztos pénz, nincs semmi kockázat, de eltart egy darabig, mire komolyabb bevételt szerezhetsz belőle. Ha a nagy durranást keresed, akkor nem a DXN a te céged. De vigyázz, mert a nagy durranások sokszor csak nagyot szólnak, és csak a légüres tér marad utánuk. Meg a sok károsult ember.

Miért cseréljem le a kávémat erre, mikor ez drágább? És hogyan vegyem rá erre az embereket, mikor ők is tudnak számolni?

Hát mi senkit nem akarunk rávenni semmire, neked sem ajánljuk. Mi is ismerünk sok olyan embert, aki mindig mindenből a legolcsóbbat veszi meg. Egy technikai dolog esetében ebben nincs is semmi veszély. De annak, hogy egy élelmiszer, vagy táplálék kiegészítő olcsó, annak mindig oka, és veszélye van. De most ne vegyük figyelembe azt, hogy a ganodermás kávé nem csak kávé, hanem táplálék kiegészítő is. És azzal se törődjünk, hogy óriási a különbség egy biotechnológiával termesztett, és kézzel szedett kávé, és a nagyüzemi termesztésű társa között. Nézzük most csak az árat.

Ha egy csésze árát hasonlítjuk össze, akkor valóban drágább a mi ganodermás kávénk. A különbség abban van, hogy mi jutalékot kapunk érte, ha új fogyasztókat szerzünk. A DXN az általuk vásárolt termékek árának egy részét visszaosztja nekünk. Ezért mi már legalább 6 éve ingyen jutunk hozzá a termékekhez. Nem csak a kávéhoz, a kapszulákhoz, és a kozmetikumokhoz is. Annak a kávénak a gyártója, amit a boltban veszel, soha nem fogja neked ingyen adni a kávéját, bármennyi ideje is fogyasztod, és esetleg másoknak ajánlod. Tehát hosszútávon a mi kávénk verhetetlen árban is.

Találtam ganodermás termékeket a bio boltban is. Akkor miért vegyem a DXN termékeit?

Teljesen igazad van, manapság szinte havonta alapul egy ganodermás kávés cég, hiszen a jó dolgokat mindig lemásolják. Viszont a ganodermának van néhány nem köztudott tulajdonsága, amit az átlag felhasználó nem tud. De én most felhívom rá a figyelmed, hogy mire kérdezz rá a bio boltban.

A ganodermának 200 alfaja van, és nem egyforma a hatóanyag tartalmuk. A bolti ganoderma kapszula, az vajon melyikből készül?

Az a cég, amelyik nem maga termeszti a ganoderma gombát, az farmerektől vásárolja fel. Mivel átvételkor nem lehet a hatóanyagtartalmat mérni, egyszerűen a gomba súlya alapján fizetnek. Ebből következik, hogy a farmer olyan gombát fog továbbtermeszteni, amelyik nagy, és nehéz, mert ez az érdeke. Csakhogy a méretnek semmi köze a hatóanyag tartalomhoz.

A gombák harmincszor annyi tápanyagot, és vegyi anyagot szívnak fel a talajból, mint a növények. Ezért volna jó tudni, hogy a termőtalaj, és a környezet mennyire tiszta. Mikor permeteztek ott utoljára például. Hiszen nem megmérgezni akarjuk magunkat a ganoderma kapszulával. Vagyis a fontos kérdés a bio boltban, hogy honnan származik a ganoderma, amit ott árulnak?

A ganoderma gomba eredeti formájában nem alkalmas emberi élvezetre. Kemény, mint egy fadarab, és keserű. Ezért fel kell valahogy dolgozni, lehetőleg úgy, hogy a hatóanyagtartalma ne vesszen el. Ebben az a nehéz, hogy az őrlés hatására a gombának vattaszerű állaga lesz, amit lehetetlen őrölni. A cégek egy része a főző technikát használja. Órákig főzik a ganodermát, majd elpárologtatják a vizet. Ez a dupla főzési technológia. Végül a maradékot keményítővel besűrítik, és a port kapszulába töltik. Így a hatóanyag kb 70%-a elvész, a vásárló jóval több keményítőt, mint ganodermát kap a pénzéért.

A másik módszer szerint a ganodermát megsütik, és úgy őrlik meg. Pontos számot nem tudok, de a hő hatására itt is rengeteg hatóanyag vész kárba. A DXN kifejlesztett egy saját technológiát. A gombát alacsony hőfokon, egy 5 fokozatú, úgy nevezett nano-őrlővel őrlik porrá. A technológia természetesen titkos, de a hatóanyag tartalom szinte teljes egészében megmarad.

És számomra van még egy nagyon fontos érv a mi termékeink mellett. Elmesélem. A ganodermának az életciklusa, a spórától a kifejlett gombáig 3 hónap. A DXN minden generációból kiválasztja a legjobb, legerősebb, legegészségesebb 10%-ot, „vetőmagnak”. Ők lesznek a következő generáció ősei. A maradék 90%-ot feldolgozzák, és hozzákeverik a termékekhez. A cég 2018-ban ünnepli a 25. születésnapját, vagyis azóta durván 100 generáción keresztül alkalmazzák ezt a szelektálást. Azóta nemesedik, és fejlődik a ganoderma állomány. Többek között ezért is mondom én mindig, hogy a ganodermák Rolls Royce-át mi forgalmazzuk, nem más.

Valós munka-e az MLM?

Én nem vagyok olyan, nem menne ez nekem.

Ismered a mondást, hogy ha azt hiszed, hogy meg tudod csinálni, vagy ha azt hiszed, hogy nem, mindkét esetben igazad van? A saját magunkról alkotott kép hihetetlenül meghatározza a sorsunkat. Van olyan barátunk, aki meg van róla győződve, hogy ő nem tud jól értékesíteni semmit. Mondja ezt úgy, hogy amikor egy cipőboltban elkezdett eladóként dolgozni, megduplázódott a forgalom. Ez is azt bizonyítja, hogy a saját gondolataink rabjai vagyunk, ha nem változtatunk a gondolkodásmódunkon, nem fog változni az életünk. Szóval bármit is jelent neked az, hogy „olyan”, amíg nem teszel egy próbát, addig ne beszéld be magadnak, hogy valamire nem vagy alkalmas.

Amiről nem beszélnek az MLM-ben…

Azt hallottam, hogy az MLM agymosás. Nem akarom, hogy befolyásoljanak!

Én azt gondolom, hogy te attól félsz, hogy valami nagyon rafinált technikával, küszöb alatt rávesznek valamire, amit nem akarsz. Vagy attól, hogy hasonlóan egy szektához, vagy egy katonai szervezethez, valami parancsuralmi rendszernek leszel a tagja.

Egy fontos dolgot kell tudnod: egy MLM hálózatban önkéntesek dolgoznak együtt, senki nem a főnöke senkinek. A struktúrában feletted lévő embernek, vagy bárki másnak, nincs joga parancsolgatni neked. Nincs egy kötelező jellegű módszer sem, amitől nem térhetsz el. Teljesen szabad kezet kapsz, úgy keresel új fogyasztókat a cégnek, mert természetesen ez a cél, ahogy akarsz. Vannak mások által kicsiszolt technikák, amiket kipróbálhatsz, ha akarsz. De saját utat is választhatsz. Mivel senkinek semmilyen eszköz nincs a kezében, hogy bármire rákényszerítsen, szerintem ez a félelem alaptalan. De ha attól tartasz, hogy a gondolkodásod meg fog változni, ha ebbe az üzletbe belevágsz, az reális „veszély”. Olyan ez, mint egy iskola. Ha valamilyen képzés folyik valahol, ha tanulsz valamit, akkor az óhatatlanul megváltoztathatja a személyiségedet – előnyére.

Mentetted már meg valaki életét?

Attól félek, hogy havonta sok pénzt kell belefektetnem. Ezzel mi a helyzet?

Az egyszeri regisztrációs költség nagyon alacsony, utána pedig nincs kötelező havidíj, amit rendszeresen fizetned kéne. A mi cégünknél nincs vásárlási kényszer sem. Ha terméket vásárolsz, annyit veszel, amennyire éppen szükséged van. Nem kell olyan csomagokat vásárolni, ami aztán hónapokig ott áll a polcon, mert nem minden terméket használsz belőle.
Persze a jutalék itt is – mint minden nem pilótajáték tipusú hálózatban – a forgalmazott termékekből származik, de nem az üzletépítőknek kell nagy értékben vásárolniuk, készleteket felhalmozniuk.

Mennyi pénzt lehet keresni az MLM-ben?

Hogy lehet az, hogy én gyémántként is még mindig dolgozom alkalmazottként?

A DXN ennyire rossz üzlet lenne? Határozottan, nem! Azokkal ellentétben, akik csak a pénzért fogyasztanak egy terméket, mi a párommal nem csak a jutalékjogosultsághoz szükséges 100 pontért vásárolunk. Jelenleg kb. a 8-9 szeresét vesszük meg. Ez felemészti a jutalékunk 60-70%-át. Viszont ahogy emelkedik a bónuszunk ez az arány meg fog maradni. Egészen addig, amíg el nem érjük a fél megadózist fejenként. Mert ezek a termékek ennyire jók.

A másik dolog pedig az, hogy alkalmazottként Ausztriában, ahol élek, lazán megkeresek 1900-2000 eurót. És annyira jól még valóban nem keresek, hogy ne sajnálnék havonta ennyi pénzt kidobni az ablakon. Remélem így már mindenkinek világos ez a látszólagos ellentmondás.

Már próbálkoztam korábban MLM-mel, de nem jutottam benne előre. Mi a garancia, hogy itt nagyobb sikerem lesz?

Semmi! Ha mindent ugyanúgy csinálsz, és semmin nem változtatsz, semmit nem akarsz megtanulni, akkor itt is sikertelen leszel. De érdemes több dolgot is megismerni, mielőtt MLM céget, mlm hálózatot  választasz: az egyik a marketing terv, hogy mennyire teljesíthetők azok az elvárások, feltételek, amelyekhez a járulék kifizetését kötik. Például van-e visszaesés, vagyis ha nem folyamatosan tudsz benne dolgozni, akkor elveszíted-e az elért pozíciódat. (Elárulom, hogy a mi cégünknél nincs ilyen, amit egyszer elértél, nem fog elveszni. Ha az alattad kiépülő hálózat tagjai, és a törzsvásárlók továbbra is fogyasztják a termékeket, akkor jár a jutalék, akkor is, ha abban a hónapban nem lesz új vásárlód, vagy nem lép be hozzád új munkatárs.) Hogy nálunk mennyit is lehet keresni, arról itt olvashatsz.

Mit fognak szólni, ha elkezdesz MLM-ezni?

Nem nagyon ismerem ki magam a számítástechnikában, és az interneten. Van azért így is esélyem az online üzletéspítés terén?

Természetesen előny, ha valaki jól használja az internetet, de nem kell számítástechnikai gurunak lenned. Szponzorodként segíteni fogunk, megmutatjuk azt a minimális tudnivalót, amire szükséged lesz. Eddig még nem volt olyan, aki ne tudta volna megtanulni, neked is fog menni.

Tényleg bárki sikeres lehet az MLM-ben?

Mennyit kell tanulnom, hogy el tudjak indulni? Sokba kerülnek a képzések?

Az MLM cég kiválasztásánál az is fontos szempont, hogy milyen eszközök és képzési lehetőségek segítik a munkádat, támogatják a hálózatépítési erőfeszítéseidet. Nálunk folyamatosan fejlesztjük az eszközöket, és ingyenesen letölthető képzési anyagok segítenek abban, hogy minél profibbá válj.
Ezen kívül ha hozzánk csatlakozol, nagyon barátságos, segítőkész és aktív szponzor vonalad lesz, vagyis nem csak mi segítünk neked a legjobb tudásunk szerint, hanem a mi szponzoraink is a rendelkezésedre állnak. Ez egy jó csapat, csupa pozitív, lelkes emberrel. 🙂

Várod már a nyugdíjat?

Van még valami, amit meg kellene beszélnünk? Keress meg minket, és oszlassuk el együtt a ködöt, ami nem engedi, hogy tisztán láss.

Íratkozz fel a hírlevelünkre, így máris betekintést nyerhetsz a munkamódszerünkről is. 

Töltsd ki a kérdőívünket, hogy fel tudjuk veled venni a kapcsolatot!

Kérdésed van? Hagyj üzenetet!

Adatvédelmi nyilatkozat

Hozzájárulás

7 + 9 =

Legutóbbi hozzászólások

Hálózatépítés kategóriák

Iratkozz fel a hírlevelekre!

Linkedin profilom

empatikus hálózatépítő

Hallgasd meg a podcast-emet!

Legutóbbi hozzászólások

Hálózatépítés kategóriák

Akarsz személyes benyomásokat szerezni?

Mindenféle kötelezettség és kényszer nélkül? Van egy privát csoportunk a Facebook-on, vagyis zárt, és rejtett, ahol minden héten tartunk webkonferenciát, mindenféle üzleti témában. Néha tart valaki egy 20-30 perces előadást, néha csak ötletelünk, és sztorizunk. Ezek a webkonferencia felvételek visszanézhetők a csoportban, de csak a csoport tagjai számára. Néha olyan dolgokról is beszélünk a termékek kapcsán, amelyek csökkenthetnék a gyógyszerlobbi bevételeit, ezért ezt nem hozhatjuk nyilvánosságra.

Ha érdekelne ez a csoport, ha szeretnél közelebbről megismerkedni ezzel az üzlettel, amit mi szenvedélyesen imádunk, kérlek, jelölj ismerősnek a Facebook-on, és kérdd, hogy hívjalak meg a csoportba! Ehhez kattints a képre!

Ez a weboldal használja a Google Analytics szolgáltatást. Ha nem szeretnéd, hogy a látogatásodat érzékelje, kattints ide!
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.

Használjuk a Google Analytics-ot.

Kérem fogadja el a Google Analytics követést. De tovább mehet úgy is, hogy ezt elutasítja. Ekkor a weboldal semmilyen adatot nem továbbít a Google Analytics-nak.