+436644248783 info@internetwork.hu

Hajléktalanból sikerember

Ha neki sikerült,
akkor ezt te is meg tudod csinálni!

sikerember

Szájról szájra terjedt a DXN-es hálózatépítők között, hogy van valaki, egy igazi sikerember, aki a Fülöp-Szigeteken, hajléktalanként kezdett hálózatépítésbe, és már egy hotelben lakik. Ez nagyon izgalmasan hangzott, hittem is, meg nem is. Azonban nemrég egy csapattársam megtalálta a videót, amiben Jerry elmeséli a történetét. Nézd meg, és gondoljuk át együtt a következőket.

„Ne legyen a Földön betegség,
és szegénység!”

/Dr. Lim/

Azt gondolom, hogy nagyon kevés olyan üzlet van a világon, (a bűnözést kivéve) ami lehetővé teszi azt, hogy egy csaknem írástudatlan hajléktalan fiatal, kimentse magát a nyomorból, a kilátástalanságból, és emberi életet tudjon magának teremteni. Lehet szidni a network marketinget, az MLM-et, vagy akár azt a céget is, ami mellé én letettem a voksomat, a DXN-t, de szívesen veszem a hozzászólásokban azokat a lehetőségeket, cégeket, amelyek segítségével ezt meg lehet csinálni. Eszembe jut Dr. Lim, cégünk alapítója és elnöke, aki azt szeretné, hogy a Földön megszűnjön a szegénység, és a betegség. És ő ázsiai, neki a szegénység valami olyat jelent, amiben Jerry Ricablanca tengődött, és ez nem európai léptékű. Dr. Lim álma nem a pénzről szól elsősorban, és az enyém sem. A DXN, és a ganoderma gomba hozzásegíti azokat, akikben megvan az akarat, hogy segítsenek magukon. Valahol olvastam, hogy amint rájöttél, hogy képes vagy embereken segíteni, az megszűnik többé képesség lenni, és felelősséggé válik. Meggyőződésem, hogy ami igazán számít, az az, hogy emberek életét tudjuk jobbá tenni. Nagyon patetikusnak tűnik? Sajnálom, ha ez ma már hihetetlen, de én szívesen úszom szembe az árral a saját meggyőződésem érdekében.

Panaszkodsz?

Mire? Itt van ez a fiatal sikerember. 55 napot járt iskolába, épp csak, hogy a nevét le tudja írni. Te meg tudsz írni, olvasni, jártál iskolába, talán még diplomát is szereztél. Van hol laknod, beszélsz nyelveket, minden adott ahhoz, hogy utánacsináld, és te is sikerember legyél. Nekem egy panasz szó el nem hagyja a számat. A sorsomért magam vagyok a felelős, ahogy te is a tiédért. El tudod képzelni, ahogy reggelente a kocogók után szaladsz hajléktalannak „öltözve”, és ajánlod nekik a ganoderma gombát? Képzeld csak el. És Jerry megcsinálta! Én nem biztos, hogy tudnám. Ekkora hendikeppel nem.

A legtöbb ember csak akkor mer valamibe belefogni, ha biztos benne, hogy sikerül. És mégis milyen sokan túlbecsülik magukat. Ha 1-2 hónapon belül nem jönnek, sőt egyenesen özönlenek az eredmények, már fel is adják, és magát az iparágat, vagy a ganodermát, vagy a DXN-t hibáztatják. Ne feledd a mondást, ha másokon segíteni tudsz, akkor az már nem képesség, hanem kötelesség. Nem adhatod tehát fel, ha rögös az út. Hiszen eszköz van hozzá, a többi meg rajtad áll.

Írd le a véleményed, szólj hozzá a cikkhez, szívesen elolvasom, és a többiek is.

Ez a weboldal használja a Google Analytics szolgáltatást. Ha nem szeretnéd, hogy a látogatásodat érzékelje, kattints ide!
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.

Használjuk a Google Analytics-ot.

Kérem fogadja el a Google Analytics követést. De tovább mehet úgy is, hogy ezt elutasítja. Ekkor a weboldal semmilyen adatot nem továbbít a Google Analytics-nak.