+436644248783 info@internetwork.hu

Hogyan lesz a lúgosító kávé gyémánt?

A DXN első gyémántja Spanyolországban.

 

lúgosító kávé

Andreának hívják, és magyar származású. Spanyol férjével, és két gyermekével él Murcia közelében. Egy teljesen hétköznapi asszony, családanya, akinek volt egy álma. Karriert akart csinálni, de úgy, hogy egyre több ideje legyen a családjára is. Hosszú keresés után bukkant rá az interneten egy DXN-es honlapra. A lúgosító kávé ismeretlen volt előtte, de tetszett neki az üzleti lehetőség, fantáziát látott benne, és a várható nehézségek nem riasztották el. Regisztrált, és belevágott. A spanyol piac még jelenleg is megnyitás előtt áll, minden információt neki kellett lefordítani, a lúgosító kávé engedélyezési eljárását elindítani. Mikor a csapattársai terméket rendeltek, ő szervezte meg a kiszállítást mindenkinek. Biztosan nem volt egyszerű, de két év után már 500 fős hálózata van, 350 fő Spanyolországban, és 150 Bulgáriában. A napokban érte el a Star Diamond szintet. Így lesz a lúgosító kávé gyémánt.

Nekünk Magyarországon sokkal könnyebb dolgunk van. Itt már komoly háttércsapat intézi a kiszállításokat, a termékek engedélyei megvannak, és rengeteg információ elérhető magyarul. Fő termékünk, a lúgosító kávé kiváló minőségű, a legjobb a piacon. Ár-érték arányban verhetetlen. Én egész biztosan nem fogok már másik kávét inni. (Legalább is önként nem. ) Sajnos a hatályos jogszabályok miatt nem írhatok semmit az egészségemre gyakorolt hatásairól, de privátban megírom, ha valakit érdekel.

A hálózatépítéshez ingyen kapott eszközök, szintén világszínvonalúak. Online iroda, email küldő rendszer, ingyenes profi weboldalak. Más mlm cégeknek ez a fő termékük, a DXN-nél meg ez csak a hab a tortán. Csak úgy mellékesen kapjuk.

Csak el kell szánnod magad, és belevágni. Nem igényel több befektetést, mint 2 mozijegy ára. A többi már megy szinte magától. Nem az a kérdés, hogy miért csináld, hanem az, hogy miért maradnál ki belőle? A lúgosító kávé rendbe teszi az egészségedet, és az anyagi helyzetedet is. A szemünk előtt lesz a DXN naggyá Európában, (DXN Benelux, DXN Svájc)én már része leszek ennek a történetnek. Én hiszek benned is, hogy meg tudod csinálni a saját szerencsédet. Keress meg akár most rögtön, és beszélgessünk erről!

Ez a weboldal használja a Google Analytics szolgáltatást. Ha nem szeretnéd, hogy a látogatásodat érzékelje, kattints ide!
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.

Használjuk a Google Analytics-ot.

Kérem fogadja el a Google Analytics követést. De tovább mehet úgy is, hogy ezt elutasítja. Ekkor a weboldal semmilyen adatot nem továbbít a Google Analytics-nak.