+436644248783 info@internetwork.hu

Mi a helyes hozzáállás?

Ha sikeres akarsz lenni, erre figyelj!

Július elején úgy hozta a véletlen, hogy sikerült találkozni két munkatársunkkal is. Két család, (férj és feleség,) és két gyökeresen eltérő hozzáállás.

A rossz hozzáállás

Az egyikük, nevezzük őket Savanyúéknak, még nem adták el maguknak ezt az üzletet. Még nem hiszik el, hogy vannak olyanok, akiket ez érdekelni fog, ha majd tőlük hallanak róla. Azt tartják, hogy azoknak, akik már előttük járnak, magasabb üzleti szinten vannak, csak szerencséjük volt. Egyszerűen közelebb vannak a tűzhöz. Nem tartják különösebben nagyra a szponzoraikat, nem gondolják azt, hogy tőlük esetleg valamit tanulhatnának. Na, nehogy már nekik magyarázzon valaki. Hálózatot építeni mindenki tud, az nem ördöngösség. A saját alsó vonalukkal sem foglalkoznak különösebben, hiszen, ha az a hozzáállás, hogy a siker szerencse dolga, akkor miért is kellene nekik bármit is tanulni? Elég, ha tudnak hirdetést feladni, és arra majd jönnek a jelentkezők. És ha azok csatlakoznak, akkor majd azok is hirdetnek, és kész. Majd szerencséjük lesz, és csatlakozik hozzájuk valaki, aki aztán felépít nekik egy nagy hálózatot. Én azt gondolom, hogy ez a legrosszabb konstelláció, mikor nem vagyok képes alázattal közeledni valamihez, amitől gyakorlatilag a saját anyagi függetlenségemet remélem elérni.

A jó hozzáállás

hozzáállás

De elég belőlük, nézzük meg a másik párost. Az ő nevüket kiírom, mert szeretnék nekik reklámot csinálni. David és Manuela Größlinger-ről van szó. Salzburgban élnek, a férfi sofőr, a feleség pedig otthon van a három gyerekkel. David már két hét elteltével remek tapasztalatokat szerzett a termékekkel, jobban alszik, kipihenten ébred, és az arcbőrén eltűntek a száraz, hámló területek. Ők nem nagyon tapasztaltak az interneten, de meg akarják tanulni. Talán ők az első munkatársaink a német nyelvterületen, akik elolvasták az általunk összeállított „Cselekvési terv”-et. Ebben állítottuk össze a hasznos linkeket, a teendőket, amiket egy frissen csatlakozott munkatárs el kell, hogy végezzen. Ez alapján bárki el tud indulni, el tudja kezdeni a saját képzését, és tovább tudja küldeni a saját munkatársainak is, amivel ők is el tudnak kezdeni dolgozni. Na, ez az a hozzáállás, ami szerintem sikerhez vezet! Az, hogy elfogadom a szponzoromat a mesteremnek, és addig, amíg rá nem találok a saját működő módszeremre, használom az övét. Én igenis tisztelem a szponzoromat, véletlenül sem gondolom, hogy csak szerencséje volt, és mi is az ő módszereivel kezdtük. Aztán egy kicsit változtattunk rajta, próbáltunk saját utat találni, ami szerintem sikerült is. Mindenki változik, és folyamatosan fejlődik a network marketingben. Szerintem az a helyes hozzáállás, ha készek vagyunk a változásra. Egy kicsit a saját egót háttérbe kell szorítani. Szerintem nem lehet valaki gyémánt véletlenül. Nem tudom elképzelni, hogy milyen tűzhöz kell közel lenni, ahhoz, hogy valaki sikeres legyen a network marketingben. Egy nálam sokkal okosabb ember mondta, hogy ha tudod, hogy mit kell csinálnod, ha megtanulod jól csinálni, és ha elég sokáig csinálod, akkor nem kérdés a sikered. Egészen biztos, hogy vannak emberek, akiket érdekel az ajánlatod, csak meg kell őket találnod. És a világ – mindig mondom – tele van emberekkel. 🙂

Ez a weboldal használja a Google Analytics szolgáltatást. Ha nem szeretnéd, hogy a látogatásodat érzékelje, kattints ide!
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.

Használjuk a Google Analytics-ot.

Kérem fogadja el a Google Analytics követést. De tovább mehet úgy is, hogy ezt elutasítja. Ekkor a weboldal semmilyen adatot nem továbbít a Google Analytics-nak.