+436644248783 info@internetwork.hu

Igazi siker, nincs munka nélkül

igazi siker

Egy német ismerősöm, aki beregisztrált hozzám, a hálózatomba, a figyelmembe ajánlott egy „zseniális” nyugdíjrendszert. A dolog lényege, hogy egyszer kell 75€-t befizetni, hozni kell még 3 embert, és utána csak hátra kell dőlni, és számolni a zsét. Mert ugye jó ez a ganodermás kávés dolog, de lassabban fordul termőre, mint ez a „Rente C24” nevű rendszer. Az első benyomásom az volt, hogy ez pilótajáték. De azért megkérdeztem, hogy honnan jön a pénz? Kiderült, hogy ezekből a 75 eurókból fizetődik ki. Nincs semmi termék, vagy szolgáltatás, a cég is valami szigeten, – aminek nem jut eszébe most a neve – székel. Itt már nem csak a piros lámpa villogott a fejemben, hanem a sziréna is megszólalt. Aztán beszélt valami alapítványokról, akik a pénzt forgatják, és abból is lesz bevétel. Ha valamire nem vágyom, az az, hogy olyanba fektessem be a pénzem, aminek a működését nem értem.

A mi hálózatunkban az eladott ganodermás termékek árából történik jutalékfizetés, és a belépési díjakból senki nem kap egy fillért sem. A termékünket sokan akkor is megveszik, ha nem keresnek vele. Az én hálózatom fele így van ezzel. Szerintem valami ilyet neveznek a kereskedők elégedett ügyfélkörnek. A C24-nél, ha nem lép be több új ember, akkor abban a pillanatban megszűnik a kifizetés, az egész rendszer összedől. Ez nálunk csak akkor következne be, ha hirtelen az emberek megszűnnének kávét inni. Igaz viszont, hogy a mi hálózatunk lassabban fordul termőre.

A minap olvastam a statisztikát, hogy 5 lottónyertesből 4, két év elteltével ugyanott áll anyagilag, mint a nyeremény előtt, vagy még mélyebben. Úgy néz ki, hogy fel kell nőni a gazdagsághoz. Egy hálózatépítő, ha jó szakember ezt megtapasztalja. Addig nem lesz nagy hálózatod, amíg nem változol olyanná, aki egy nagy hálózatot megteremteni képes. Ha nem vagy hajlandó tanulni, változni, és változtatni, nem leszel sikeres. Sem az mlm-ben, sem az életben. De még a lottónyeremény sem hoz számodra többet, mint két jó évet. Nagyon kevés olyan embert ismerek, aki hajlandó elfogadni, hogy igazi sikerek csak kemény munkával érhetők el. És még kevesebben hajlandók meghozni ezt az áldozatot. Sokkal kényelmesebb lottószelvényt kitölteni, és reménykedni, vagy belenyugodni abba, hogy: „Á, ez nekem úgysem fog összejönni.”

Emberek! Ne dőljetek be olyannak, hogy semmiből valamit létre lehet hozni a semmittevéssel! Vállaljatok végre felelősséget a sorsotokért, ahogy felnőtt emberekhez illik. Miért olyan szörnyű az, ha dolgozni kell az álmainkért? Az őseink nem dolgoztak? Mint az állat, úgy. Eleget láttam az apámat, meg a nagyapámat dolgozni, és a magam részéről ezt tartom helyesnek. Nekem is van egy álmom, és nem adom fel, amíg meg nem valósítottam. Ha társulsz hozzám, segítek megvalósítani az álmodat, mert azzal valósul meg az enyém. De nem ígérem azt, hogy sétagalopp lesz, bár a dolog nehézsége mindössze abban áll, hogy meg kell hívni időnként embereket kávézni, és el kell viselni a közömbösségüket a saját egészségük, és a szegénységük iránt.  Viszont isteni érzés lesz majd a célban fáradtan, de elégedetten megpihenni, hogy: „ez jó mulatság, férfimunka volt.”

Ez a weboldal használja a Google Analytics szolgáltatást. Ha nem szeretnéd, hogy a látogatásodat érzékelje, kattints ide!
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.

Használjuk a Google Analytics-ot.

Kérem fogadja el a Google Analytics követést. De tovább mehet úgy is, hogy ezt elutasítja. Ekkor a weboldal semmilyen adatot nem továbbít a Google Analytics-nak.