+436644248783 info@internetwork.hu

Az internetes munka indítása

Mi történik, amikor csatlakozol hozzánk?

Megmutatom neked, hogy konkrétan hogyan segítjük mi az új partnereket. Addig, amíg valaki nincs benne ebben a munkában nem tudja, nem is tudhatja elképzelni, hogy ez milyen internetes munka. Ebben a hónapban az összes csatlakozónk között két olyan is lett, akik pénzt akarnak keresni ezzel az üzlettel. Szerencsére csak kettő, mert, ahogy látni fogod, ez egy felelősségteljes feladat, ami teljes embert kíván. Szerintem maximum 3 embert tudnánk havonta elindítani.

internetes munka

Az egyik új partnerünk Tamás, akit történetesen már fél évszázada ismerek, mert gyerekkorunkban szomszédok voltunk, és együtt nőttünk fel. Közben neki egy jól menő tréningcége lett, és különböző tréningeket tartanak nagyvállalatok munkatársainak. A tudása aranyat ér a network marketingben, és őt is a szabad élet lehetősége vonzotta igazán. Egy kicsit megnyomni a munkát, aztán élvezni a passzív jövedelem nyújtotta szabadságot. Tomi kiterjedt ismeretségi körrel rendelkezik, de az online lehetőség is vonzotta. Ugyanis ez a DXN esetében valódi internetes munka is lehet, akár 100%-ig online is végezhető.

Hogyan kezdtünk hozzá?

Először is Tamás regisztrált magának néhány domain nevet, és bérelt egy tárhelyet, amin majd 3 weboldal fog dolgozni neki. Mivel nekem már rutinszerűen megy WordPress oldalak feltelepítése, és beállítása, ezt elintéztem én. Tomi elmondta az elképzeléseit, hogy miről akar majd blogolni, ami alapján végeztem egy kis kulcsszó kutatást. Ez után felállítottuk a stratégiát, hogy mely keresésekre érdemes rástartolni, mik legyenek a fő kulcsszavaink. Ennek megfelelően beállítottam a weboldalát.

Ezt nem részletezem, mert ez már nagyon értékes, és drágán megszerezhető tudás. De ezt én elintéztem neki. Az ő feladata annyi, hogy megírja az oldalak, és aloldalak tartalmát, ahogy ideje engedi. Én pedig majd beillesztem őket a helyükre, és elintézem a keresőopzimalizálásukat. Amikor nagyjából meglesz a honlap váza, láthatóvá, és megtalálhatóvá tesszük a látogatók számára. Utána már csak az marad, hogy ő időnként, 2-3 hetente ír egy-egy cikket a honlap témájában. Közben természetesen offline is találkozik, és beszélget emberekkel, akikkel egy finom kávé mellet beszélgetnek egészségről, és passzív jövedelem lehetőségekről.

Elindultunk Lengyelországban is

A másik új csatlakozónk Petra, aki Lengyelországba ment férjhez, és két kisgyermekével van otthon épp. Szeretne ő is egy otthonról, gyerekek mellől végezhető vállalkozást indítani, ráadásul az írás az egyik szakmája. Őt nem ismertük korábban, egy Facebook kampányunkon iratkozott fel a hírleveinkre. Szerencsére megtetszett neki amivel foglalkozunk, és bennünk is megbízott, hogy tudunk neki segíteni.

Ő az első munkatársunk Lengyelországból. Petra kicsit másképpen indult, ő maga akarja megtanulni a keresőoptimalizálás, és a marketing mesterfogásait. Ezért megosztottuk vele a magunk összeállított adatbázist, amiben elmagyarázzuk, hogy mit csinálunk, és hogyan. (Néha még azt is, hogy miért éppen úgy.) Szerencsére ő is nagyon izgalmasnak találja az anyagokat, hiszen az ember ekkor döbben rá, hogy hogyan is működik a marketing a hétköznapokban. Én is így voltam vele annak idején. Petrával épp ott tartunk 3 hét után, hogy kezd a számára körvonalazódni, hogy miről is szeretne írni a blogjában, és a témában milyen szavakra van keresés.

internetes munka indítása

Lengyelországban is elindultunk

Nem könnyű a feladat, mert sok kifejezésre egyáltalán nincs jelenleg keresés, mert a téma még eléggé ismeretlen a nagyközönség előtt. De ennek is van előnye, mert kevesebb a konkurens weboldal is. Petra még nem regisztrált domain nevet, és gondolom, hogy a weboldalát is inkább maga fogja szerkeszteni. Ez több tanulással jár, de ő is úgy oszthatja be az idejét, ahogy a gyerekek mellett sikerül. És amikor hozzáértő módon elindítjuk a weboldalát, már sokkal kevesebb feladat lesz vele. És ne feledd, hogy onnan kezdve éjjel-nappal neki fog dolgozni! Ez az igazi internetes munka lényege, hogy a weboldalak dolgoznak neked.

Nos így néz ki a gyakorlatban a passzív jövedelem felépítése, ilyen segítségre számíthatsz tőlem, tőlünk, ha hozzánk csatlakozol ebben az üzletben. A két honlap kinézetében Csilla grafikai tudására támaszkodunk leginkább. Értelemszerűen a munkatársaknak nyújtott segítségünk teljesen ingyenes, hiszen az ő sikerük a feltétele a mi sikerünknek.

Gondold végig, hogy találsz-e valahol ennél is jobb feltételeket ahhoz, hogy egy saját üzletet beindíts, ami évek múlva ugyan, de elhozhatja neked is az igazi szabadságot.

Bővebb információért iratkozz fel a hírlevelünkre!

[activecampaign]
Summary
Internetes munka indítása, egészen konkrétan. Hogy teljesen világos legyen.
Article Name
Internetes munka indítása, egészen konkrétan. Hogy teljesen világos legyen.
Description
Pontosan mit jelent a mi esetünkben az internetes munka. Miben tudunk segíteni mi, és mi lesz a te feladatod. Ebből a cikkből megtudsz minden konkrétumot.
Author
Ez a weboldal használja a Google Analytics szolgáltatást. Ha nem szeretnéd, hogy a látogatásodat érzékelje, kattints ide!
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.

Használjuk a Google Analytics-ot.

Kérem fogadja el a Google Analytics követést. De tovább mehet úgy is, hogy ezt elutasítja. Ekkor a weboldal semmilyen adatot nem továbbít a Google Analytics-nak.