+436644248783 info@internetwork.hu

Internetes pénzkeresés

a számok tükrében

2011 előtt nem gondoltam volna, hogy valamikor az internetes pénzkeresés ekkora szerepet fog játszani az életemben. Igazából nem is nagyon értettem, hogy hogyan kerül a pénz az internetre, és azt onnan hogyan lehet letölteni. 🙂 Mára egy MLM hálózat, a DXN egyik gyémántja vagyok a párommal, Csillával együtt. Főleg az interneten építjük a hálózatunkat, online keresünk új fogyasztókat. Azon végül is lehet vitatkozni, hogy ez internetes pénzkeresés, vagy nem, mert a pénz, a jutalék, az elfogyasztott termékek után jár.

Statisztika

internetes pénzkeresés

Én imádom a statisztikákat, erősen elemző típus lévén. Minden év végén megcsinálom az éves mérleget, mennyivel nőtt a csapatunk létszáma, mennyivel nőtt az összpontszám, és a legfontosabb, hogy mennyivel nőtt a bónusz. Minél kisebb valaki hálózata, annál látványosabb szokott lenni a növekedés mértéke. Egy 10 000 fős hálózat éves szinten 10-12%-kal nő, de az bónuszban számolva lehet 1000-1500 €. És ez a növekedés mértéke, nem a teljes bónusz. 🙂

De nézzük a saját statisztikánkat! 2016-ban 88,68%-kal nőtt a taglétszám, 88,16%-kal az éves összpontszám, és 69,66%-kal nőtt a bevételünk 2015-höz képest.

2016 eseményei a saját üzletünkben.

2016 január: Időszorzó tréning. Ehhez kapcsolódik két tanulságos történet, annak illusztrálására, hogy hogyan is működik az online módszer. Az alábbi videóban megnézheted.

2016 februárjában beindult az Aachen-i német-török csapatunk. A bónuszunk, és a forgalmunk megkétszereződött. Egy török nyelvű Köln-i tv műsorban ajánlották a ganodermás kávét, és hihetetlen számú új munkatársat szponzoráltak.

2016 márciusban megnyílt a DXN iroda Isztanbulban, megnyílt a török piac is. Jelenleg 50 munkatársunk van abban a hatalmas országban, és mindig megtalálnak újak is, az online módszernek köszönhetően. Az internetes pénzkeresés nagyon sok embert érdekel, mert egy jól működő dolog.

2016 nyarán minősült az első munkatársunk, Strifler Erzsike, Star Ruby szintre. Ez nagy öröm, mert ő is jó példa arra, hogy az online módszert használva, teljesen mindegy, hogy hol laksz, ha van internet elérésed. Erzsike lánya, Anita pedig egy feltörekvő online MLM szakember, akinek a weboldalai egyre több érdeklődőt vonzanak be az ő üzletébe is.

2016 nyarának nagy nyeresége, hogy igazi jó kapcsolatba kerültünk a berlini központ vezetőjével, Esther Zeilerrel is. Tökéletesen kiegészítjük egymást, mert mi jól értünk az internetes pénzkeresés technikai részéhez, Esther pedig terapeuta, ráadásul Dr. Lim tanítványa. Nagyon sok kis apró trükköt, hasznos tudást kapunk tőle, cserében a technikai segítségünkért. Sokan óvnak az MLM-ben a keresztvonalazástól, de a mi példánk bizonyítja, hogy nem a keresztvonal számít, hanem az ember. Két jó szándékú ember minden további nélkül össze tud dolgozni.

2016 legfontosabb pillanata

2016 augusztusában kaptuk az év legnagyobb ajándékát. Egy olyan videó tanfolyam képében, ami megtanított arra, hogyan tudunk nagy tömegeket elérni nagyon olcsón. Ráadásul ez könnyen másolható, te is meg tudod tanulni, ha akarod. Ennek a módszernek a hatása meg is látszott a második félév direkt belépőinek a létszámán. A videóban ízelítőt kaphatsz belőle.

2016 őszén a német-török csapatunknak sikerült elérnie, hogy Dr. Lim Németországba látogasson, és két ganoterápia előadást tartson. Mi is odarepültünk Potsdamba, és igazán megérte. Dr. Lim egy kedves, szerény ember, aki elképesztő tudással, és tapasztalattal rendelkezik a ganodermás termékekkel kapcsolatban. Az alábbi felvételt magam készítettem, ha angolul, vagy németül értesz, akkor érdemes megnézned.

2016 év vége nagy izgalommal telt. A DXN egyik bonusza, egy évenkénti utazási bónusz. A kvalifikációs időszak egy év, és az azalatt gyűjtött utazási pontok mértéke a feltétel. Az idén 120 000 ilyen úgy nevezett TSI pontot kellett gyűjteni. Nekünk a novemberi TSI pontunk 13 000 volt, és még 12 500 hiányzott a minősüléshez. Nagyon izgalmas volt a december, és mindent megtettünk, hogy összejöjjön a szükséges pontszám. De nem sikerült! 428,8 pont hiányzott. 2017. március 09-én utazhattunk volna Dubajba, ahol egy luxusszálloda lakói lehettünk volna 5 napon át. Nem vagyunk csalódottak, nem sikerülhet minden. A siker felé vezető út nem sétagalopp. Jövőre Malajzia, és Szingapúr az úti cél, azért értelemszerűen magasabb pontszámot, 200 000 TSI pontot kell teljesíteni. Például ez a fajta internetes pénzkeresés teljesen egyedi. Ilyen nincs egy affiliate marketing esetén sem.

internetes pénzkeresés

A váratlan fordulat

A váratlan fordulatról szóljon a poszt, amit a Facebook-ra illesztettem be. Szóval mégis összejött. 🙂

Összegzés

A számok magukért beszélnek. 2016-ban 88,68%-kal nőtt a taglétszám, 88,16%-kal az éves összpontszám, és 69,66%-kal nőtt a bevételünk 2015-höz képest. Döntsd el te, hogy neked tetszene-e egy ilyen internetes pénzkeresés, hogy ez a növekedés szerinted elég jó-e. Ha igen, akkor keress meg, vagy iratkozz fel a hírleveleinkre.

[activecampaign]
Summary
Internetes pénzkeresés a számok tükrében. 2016 statisztikája
Article Name
Internetes pénzkeresés a számok tükrében. 2016 statisztikája
Description
Az internetes pénzkeresés egyik formája az online hálózatépítés, amivel mi is foglalkozunk. Nézd meg a statisztikáinkat, mekkora volt a fejlődés 2016-ban!
Author
Ez a weboldal használja a Google Analytics szolgáltatást. Ha nem szeretnéd, hogy a látogatásodat érzékelje, kattints ide!
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.

Használjuk a Google Analytics-ot.

Kérem fogadja el a Google Analytics követést. De tovább mehet úgy is, hogy ezt elutasítja. Ekkor a weboldal semmilyen adatot nem továbbít a Google Analytics-nak.