+436644248783 info@internetwork.hu

Mi a jó élet legnagyobb ellensége?

Mi is az egyáltalán, hogy jó élet? Meggyőződésem, hogy nem egyenlő a gazdag élettel. Nem hiszem, hogy attól boldogabb lennék, ha több pénzem lenne. A legtöbb ember imád olyan képeket, vagy idézeteket posztolni a Facebook-on, és más közösségi médiában, ami arról szól, hogy a belső értékek a lényegesek. Ezzel maximálisan egyet is értek. Csakhogy van egy nagyon furcsa megfigyelésem. Ritkán látok olyat, hogy például egy kimondottan szép nő azt posztolná, hogy nem a külső a lényeg. Ugyanúgy igaz, hogy azok az emberek beszélnek például a leginkább arról, hogy az igazi kincs a gyerekek, és nem a vagyontárgyak, akiknek kb. egy vasuk sincs, de van gyerekük. Természetesen vannak kivételek, és még véletlenül sem azt akarom mondani, hogy az anyagi javak hajszolásának kellene szentelnünk az életünket. Csak egy kicsit ez olyan „savanyú a szőlő” effektus, nem?

jó élet

Az álmok

Gyerekként a legtöbbünknek hatalmas álmai voltak, meg akartuk váltani a világot. Én például feltaláló akartam lenni, és komoly szomorúságot okozott, hogy már sajnos minden fel van találva. Aztán jönnek a szülők, akik szépen visszarángatnak a földre.

  • Örülj kisfiam, hogy lyuk van a fenekeden! – mondta édesanyám sokszor.

Nem rossz szándékból teszik ők ezt, hanem éppen hogy szeretetből. A saját tapasztalatuk mutatja, hogy az álmok nem nagyon válnak valóra. Meg akarnak bennünket kímélni a csalódástól. Sajnos már az ő generációjuk sem tudta, hogy az álmok nem válnak valóra csak úgy maguktól, hanem azokat valóra kell váltani az álmodójuknak. Ezért ahelyett hogy több pici csalódást kellene átélnünk, az egész életünket egy hatalmas csalódásban éljük le. Mivel ezt nagyon nehéz elviselni, gyártunk magunknak egy virtuális meggyőződést, és örülünk a lyuknak a fenekünkön. Hát kösz. Az az igazság, hogy:

A jó élet legnagyobb ellensége az elég jó élet.

Pontosan úgy van, ahogy Zorán énekli: Langyos a sör, de nekünk így is jó. Ebben az igazán veszélyes az, hogy: langyos a sör, ha nekünk így is jó. Soha nem fog semmi sem változni, ha nekünk úgy is jó. A főnökünk továbbra is minősíthetetlen stílusban fog velünk beszélni, ha hagyjuk. A nyugdíjunk csak csirke farhátra lesz elég, ha nekünk úgy is jó. Idős éveinket az SZTK-ban sorban ülve fogjuk eltölteni, ha nekünk az is megfelel.

Rajtad áll!

Ezzel szemben nekem az a tapasztalatom, hogy – bár talán a számodra hihetetlen, – de a jó élet igenis megvalósítható. Egyszerűen meg kell változtatnod a gondolkodásodat az egész életről. Tekerd vissza az idő kerekét, és kezdj el újra álmodni! Hidd el, hogy megéri. Hamarosan olyan emberek vesznek majd körül, egyszerűen rád találnak, akik maguk is álmodók. Mi egyre több ilyet találunk. És szerencsére tudunk nekik eszközt adni a kezükbe, amivel megvalósíthatják az álmaikat.

Ismerd meg te is, hogy mivel javíthatsz az egészségeden, és az anyagi helyzeteden!

Ismerd meg a céget, aki mögöttünk áll! Ismerd meg a módszert, ismerkedj meg sikeremberekkel, akik már megcsinálták! Vedd fel velünk a kapcsolatot, és az életed ne csak elég jó élet legyen, hanem igazán olyan, amit megálmodsz magadnak!

[contact-form-7 id=”197″ title=”Észrevétel”]

Summary
Mi a jó élet legnagyobb ellensége? Erre biztosan nem gondoltál.
Article Name
Mi a jó élet legnagyobb ellensége? Erre biztosan nem gondoltál.
Description
A jó élet legnagyobb ellensége az elég jó élet. Már gyerekkorunkban megtanítják nekünk csupa szeretetből, hogy ne álmodozzunk. Pedig kellene...
Author
Ez a weboldal használja a Google Analytics szolgáltatást. Ha nem szeretnéd, hogy a látogatásodat érzékelje, kattints ide!
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.

Használjuk a Google Analytics-ot.

Kérem fogadja el a Google Analytics követést. De tovább mehet úgy is, hogy ezt elutasítja. Ekkor a weboldal semmilyen adatot nem továbbít a Google Analytics-nak.