+436644248783 info@internetwork.hu

Jó üzlet szerinted?

 

„Csak annak a statisztikának hiszek, amit magam hamisítottam.”

Winston Churcill

Gondolom, amit keresel, az egy jó üzlet. Igazam van? Én is azt kerestem, és azt gondolom, hogy meg is találtam. Ezt a kijelentést számokra alapozom. A Churcill idézetet csak viccnek írtam ki, természetesen nem hamisítottam meg az adatokat, bár mivel a számok napról napra nőnek, már biztosan nem stimmelnek.

2013-ban 11205 regisztrált tagja volt a DXN-nek Magyarországon, az idén már 17505. Ez 56,2%-os növekedés. Ez 2012 és 2013 viszonylatában még csak 26% volt. Ha egy üzlethez ennyi ember csatlakozik, az szerinted jó üzlet? Az is érdekes, hogy az összes csatlakozó 65%-a online csatlakozott a weboldalon keresztül. Több mint a fele az interneten találta meg a lehetőséget, úgy ahogy most te is ezt a blogbejegyzést. Az online hálózatépítés nem kamu, nem porhintés, hanem ilyen jó eredményeket produkál.

jó üzlet

Európai méretben pedig a tagok száma 21927-ről 44160-ra nőtt. Ez 101,4%-os növekedés, gyakorlatilag megduplázódott a tagok száma. Az online regisztrációk száma valamivel rosszabb, „csak” 42%. Vagyis majdnem a fele. Ez azt jelenti, hogy az ingyenesen igényelhető weboldalak működnek. Igen, ez egy jó üzlet!

A DXN más kontinensein élő hálózatépítők értetlenül állnak ekkora növekedés előtt. Ők a hagyományos mlm-et csinálják. Én találtam már néhány olyan weboldalt, amit ügyes disztribútorok készítettek más kontinenseken, és össze sem lehet őket hasonlítani a miénkkel. Szerencsére Európához tartozunk, itt nagyon könnyen lehet ma a DXN hálózatát építeni.

Miért?

Elfogadom azoknak a döntését, akik ki akarnak maradni ebből, de megérteni soha nem fogom tudni. Erről már írtam, de még ha rosszul csinálod is, egy ekkora kontinensen csatlakozik hozzád elég fogyasztó ahhoz, hogy szép kiegészítő jövedelmed legyen belőle. És ezt is mondtam már, hogy ne az ismeretségi körödben gondolkozz. Az én jelenlegi hálózatomnak csak a 19%-át ismertem korábban, a többieket nem. Sőt, sokukat még most sem ismerem, csak a nevét látom a munkatársaim között.  Az oldaladat bárki megtalálhatja az egész világon, még akkor is, ha csak magyarul tudsz. Régi igazság, hogy mindenhol vannak magyarok, akik aztán tovább adják ezeknek a kiváló termékeknek a hírét az adott országban. Tudod hány ilyen történetet hallottam már?

Végezetül, ha nem győztelek meg, hogy a DXN jó üzlet, akkor soha nem is foglak. De én bízom benne, hogy megláttad a lehetőséget, és te sem akarsz kimaradni az európai piac nyújtotta jövedelemből. Ha úgy látod, hogy tudnánk együtt dolgozni, ha elfogadod a segítségemet a sikered érdekében, hagyj üzenetet!

[contact-form-7 id=”197″ title=”Észrevétel”]

Summary
Ez jó üzlet szerinted? A tények magukért beszélnek, higgy a számoknak!
Article Name
Ez jó üzlet szerinted? A tények magukért beszélnek, higgy a számoknak!
Description
Egy jó üzlet statisztikái. Nézd meg a számokat, és hasonlítsd össze más üzletek számaival! Szerintem érdemes közelebbről megnézni.
Author
Ez a weboldal használja a Google Analytics szolgáltatást. Ha nem szeretnéd, hogy a látogatásodat érzékelje, kattints ide!
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.

Használjuk a Google Analytics-ot.

Kérem fogadja el a Google Analytics követést. De tovább mehet úgy is, hogy ezt elutasítja. Ekkor a weboldal semmilyen adatot nem továbbít a Google Analytics-nak.