+436644248783 info@internetwork.hu

Jutalomutazás

A DXN idei versenykiírása

jutalomutazás ingyen

A DXN legjobb hálózatépítőinek ajándéka idén is egy jutalomutazás ingyen. Most egy Földközi tengeri hajóút az osztályrészük egy luxushajón. Van, aki az ehhez szükséges 110 000 pontot 5 hónap alatt teljesítette, és van, akinek még magas a léc. Mint például nekem is.  De ha megnézed a videót, láthatod, hogy nem akármilyen körülmények várják a vendégeket. Akik már magasabb szinten vannak az üzletben, arról mesélnek, hogy isteni érzés tudni, hogy hová mész jövőre nyaralni. Hol lesz a jutalomutazás ingyen. Hiszen amikor már havonta annyi a csoportpontod, amennyi ehhez kell, akkor már nem meglepetés, hogy a következő évben is megugrod a szintet. Biztosan sokan voltak, akik ezért is csatlakoztak ehhez a céghez, hiszen utazni jó. Pláne olyan környezetben. Meg aztán az útitársak sem mellékesek.

Már többször írtam arról, hogy szívesen töltöm az időmet hálózatépítőkkel. A múlt héten például két jó élményem is volt velük. Szerda este egy ismerős házaspárnál töltöttük az estét, és kiderült, hogy ők is hálózatépítésbe fogtak. Ezt addig nem tudtuk, és ők sem tudták, hogy mi is. Csodálatos este kerekedett belőle, éjfélig ott voltunk náluk. Ért annyit, mint egy jutalomutazás ingyen. Teljesen egy hullámhosszon voltunk, és ami a legszebb volt, hogy sem ők nem akartak átcsábítani hozzájuk minket, sem mi nem akartuk őket beléptetni. De jól megbeszélgettük a tapasztalatokat, a módszereket, a miérteket és a célokat. Olyan jó úgy beszélgetni valakivel, hogy nem a rossz dolgokról beszélünk, hanem a tervekről, és az álmokról. Nem lehúzzuk egymás energiaszintjét, hanem megemeljük. Réka, és Peti, köszönjük.

Másnap hazafelé beugrottunk Vácra, egy ismerőshöz, akit kimondottan érdekelt a mi kávés üzletünk. Kérdezett, és érdeklődött, megmondta pontosan, hogy mit keres, és mi is őszintén tájékoztattuk. Hát ez is óriási élmény volt. Jutalomutazás ingyen kettő. 🙂 Hát nem csodálatos beszélgetni valakivel, aki nyílt és barátságos, aki pontosan tudja, hogy mit akar? Ma már az is élményszámba megy, ha olyan embert találsz, aki akar valamit. Akár belép végül, akár nem, ezek a találkozások a fénypontok egy hálózatépítő életében. Ha pozitív ember vagy, aki el akar valamit érni az életben, keress meg! Szerezzünk egymásnak néhány kellemes percet, és talán még több is kisülhet belőle.

Ez a weboldal használja a Google Analytics szolgáltatást. Ha nem szeretnéd, hogy a látogatásodat érzékelje, kattints ide!
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.

Használjuk a Google Analytics-ot.

Kérem fogadja el a Google Analytics követést. De tovább mehet úgy is, hogy ezt elutasítja. Ekkor a weboldal semmilyen adatot nem továbbít a Google Analytics-nak.