+436644248783 info@internetwork.hu

A McDonalds kávé

kávé

Hallgatom a rádiót. A reklámokat néha jó műsorok szakítják meg. Persze a lényeg a reklám. McDonalds kávé egy euróért. A teljes íz, csupán ennyiért. Hihetetlen! Nagyon ügyes a marketingjük, nem mondják, hogy igazi kávét kapsz ennyiért, kávé ízt kapsz.

Arra gondoltam, hogy a mi ganodermás kávénk, ami igazi, kézzel szüretelt, bio termesztésű arabica kávé, plusz egy immunrendszert támogató összetevő, még kiskereskedelmi áron is 98 cent. Törzsvásárlói áron pedig 65 cent. És az íze ennek is „teljes”, hiszen ez abból van, amit ígér. Mi is lehetne az íze más, mint kávé? Tehát egy igazi, prémium minőségű kávét is el lehet adni kicsivel több, mint a feléért, mint a „kávéízt”.

Amit az ember sokat hall, azt elhiszi. És ez a reklám most orrvérzésig hallható. Így működünk mi, homo sapiensek. Bár néha úgy gondolom, hogy ez még csak a Neander-völgyi. A különböző vállalkozások, cégek, nem azért jöttek létre, hogy veled jó tegyenek. Nem az a céljuk, hogy neked segítsenek. Pénzt akarnak keresni, és ez így természetes. Miért gondolod hát, hogy amit akciósan, mindenki másnál olcsóbban árulnak, azzal ők érted hoznak áldozatot? Szerinted ők azt ráfizetéssel árulják? Azt gondolod, hogy ha többért is el lehetne adni, akkor is csak ennyit kérnének érte szívjóságból? A fenét! Szerintem a McDonalds kávé is túl van árazva, de a kiváló marketingjük miatt még ennyiért is megveszik, – akik nem gondolkodnak. A „Mekiben” egy dolog, ami kétség kívül kiváló, a marketingjük.

Én inkább iszom a ganodermás kávét, mert ízében semmiben nem marad el a hagyományos kávétól, hatásában pedig magasan túlszárnyalja azt. És a legszebb az egészben, hogy már egy csésze kávé ára is kevesebb, mint a „Meki” kávé, de tartós fogyasztás esetén egyre olcsóbb, és olcsóbb. Tudod miért? Mert a gyártó cég, a DXN azt a pénzt, amit reklámra költene, nekem – és neked is – odaadja inkább, ha tovább ajánlod.

Kedves hagyományos kávét ivó olvasóim! Kérlek, írjátok meg nekem, hogy miért vagyok én bolond, hogy nem tartok veletek a „Mekibe” kávét inni! Annyira szeretném, ha kigyógyítanátok a téveszméimből, és újra „kávéízt” ihatnék veletek együtt. 

Ez a weboldal használja a Google Analytics szolgáltatást. Ha nem szeretnéd, hogy a látogatásodat érzékelje, kattints ide!
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.

Használjuk a Google Analytics-ot.

Kérem fogadja el a Google Analytics követést. De tovább mehet úgy is, hogy ezt elutasítja. Ekkor a weboldal semmilyen adatot nem továbbít a Google Analytics-nak.