+436644248783 info@internetwork.hu

Ez a kávé nagyker áránál is jobb

Vendéglátós vállalkozók figyelem! Mi a megoldás a vendégkör hathatós növelésére?

kávé nagyker

Biztos módszer a haszon növelésére, kit érdekel, a kávé nagyker ár?

[stextbox id=”info” caption=”100% haszon!” color=”000000″ ccolor=”000000″ bgcolor=”F9FF9E” cbgcolor=”FABC11″ bgcolorto=”FFF957″ cbgcolorto=”FABC11″]A statisztikák szerint a kávéfogyasztók 80%-ban otthon kávéznak, és csak 20%-ban mennek étterembe, kávézóba. Ha Ön egy vendéglátós létesítményt üzemeltet, ennek a 20%-nak a hasznából részesül csak.

  • Mi lenne, ha azt mondanám, hogy van lehetőség a 100%-ra?
  • Mi lenne, ha a vendégei otthon elfogyasztott kávéja után is kapna részesedést?
  • Mi lenne, ha azok a vendégei is törzsvásárlóivá válnának, akik utaztak A-ból B-be, és csak épp beugrottak önhöz egy kávéra?
  • Mi lenne, ha azok is az Ön törzsvásárlóivá válnának, akik még soha az életben nem jártak az Ön kávézójában, és soha nem is fognak, mert egy másik országban, vagy másik kontinensen élnek?
  • Mi lenne, ha a törzsvevői ismerősei, és azok ismerősei is az ön törzsvevőivé válnának?[/stextbox]

Örökös törzsvendégek

Hogyan lehetséges ez? A megoldás a DXN ganodermás kávéja. Egy arabica kávéból, és pecsétviaszgomba kivonatból készült instant kávékülönlegesség. De általában hogyan is adnak le egy kávérendelést a vendégei?

– Kérek egy feketét! (Capuccinót, lattét, vagy akármit.)

Ha Ön ekkor szó nélkül a DXN ganodermás kávéjából készíti el, máris 25% hasznot realizál, mivel ennyi a fogyasztói, és a törzsvásárlói, vagy ha úgy tetszik a kávé nagyker ár közötti különbség. Ráadásul ez a kávé annyira erős, hogy a legtöbben csak fél adagot isznak belőle. Ez újabb 50% megtakarítás. Így egy adag kávé 50-70 forintból kijön Önnek.

Miután a vendég fizet, megkérdezi tőle, hogy ízlette-e a kávé. Ha igen a válasz, – többnyire az lesz – átnyújt neki egy névjegyet a DXN-től ingyen kapott weboldal címével, ahol a vendég informálódhat, vásárolhat, és regisztrálhat. Ha a kávé nagyker ár miatt regisztrál is, örökre az Ön ügyfele marad. Elköltözhet más országba, vagy másik kontinensre, amikor ganodermás kávét vásárol, Ön mindig megkapja belőle a jutalékát. Ha továbbajánlja az ismerőseinek ezt a kiváló hatású kávét, azok is az Ön vevőivé válnak, még akkor is, ha soha nem jártak az Ön éttermében. És itt nem csak kávéról van szó. A DXN közel 100 féle ganodermás terméket gyárt, és forgalmaz, tehát Ön étterem-, vagy kávéház tulajdonos létére, még a sampon, vagy arckrém fogyasztásuk után is kapja a jutalékát. Tehát itt nem az aprópénzről van szó, amit egy adag kávén keres, hanem arról, hogy stabil törzsvásárlókat „csinál” a vendégeiből.

Természetesen van még néhány jó tippünk, módszerünk is arra, hogyan lehet ezt még ügyesebben csinálni. Hagyjon üzenetet, és beszéljünk! Nem érdekünk senkire rábeszélni semmit, vannak, akik máris meglátták ebben a lehetőséget, és lesznek még ezután is sokan.

Ez a weboldal használja a Google Analytics szolgáltatást. Ha nem szeretnéd, hogy a látogatásodat érzékelje, kattints ide!
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.

Használjuk a Google Analytics-ot.

Kérem fogadja el a Google Analytics követést. De tovább mehet úgy is, hogy ezt elutasítja. Ekkor a weboldal semmilyen adatot nem továbbít a Google Analytics-nak.