+436644248783 info@internetwork.hu

Kell egy jó kifogás?

Vagy van sajátod?

Vannak emberek, akik szerint nem elvégezni kell egy feladatot, untig elég, ha nagyon jól el tudjuk magyarázni, hogy miért nem végezzük el. Vagyis amire szükség van, egy jó kifogás.

Mit gondol erről egy sikeres ember?

Jack Ma, az alibaba.com alapítója, Kína egyik leggazdagabb embere ezt gondolja a kifogásról:

„Szegényeknek a legnehezebb szolgálatot tenni.

  • Add ingyen, ők azt hiszik, csapda.
  • Mondd nekik, hogy pici befektetés, azt felelik, keveset hoz.
  • Mondd, hogy csináljuk nagyban, azt felelik, nincs pénzük.
  • Mondd, hogy próbáljunk valami újat, azt felelik, nincs tapasztalatuk.
  • Mondd, hogy tradicionális üzlet, azt felelik, túl nehéz.
  • Mondd, hogy újfajta üzleti modell, azt felelik, MLM.
  • Mondd, hogy nyissanak saját boltot, azt felelik, nincsenek lehetőségeik.
  • Mondd, hogy kezdjenek új üzletbe, azt felelik, nem értenek hozzá.

Mindegyikükben van valami közös: A Google-ban kutakodnak, a barátaikra hallgatnak, akik ugyanolyan reménytelenek, mint ők, többet agyalnak, mint egy egyetemi professzor és kevesebbet tesznek, mint egy vak ember.

Csak kérdezz rá, mit akarnak tenni, nem fognak tudni válaszolni.
A szegények egész élete a várakozásról szól.

Az átlagember véleménye:

Az alábbi sorokat kiposztoltam egy megfelelő Facebook csoportban, a tagok véleményét kérve. Soroljam?

„Emberhejcsár! Vajon ő hány hiszékeny embert tett tönkre?”

„Az alibaba.com, nem is legális!”

„Nem valami bizalomkeltő feje van!” És még sorolhatnám.

Nem vagyok pszichológus, de azt gondolom, hogy egy magát vesztesnek érző ember, azzal akarja növelni az önbizalmát, hogy egy látványosan sikeres ember sikerét besározza. Akkor kisebb köztük a távolság. Mivel már fél évtizede foglalkozom MLM-mel, rengeteg érdeklődővel hozott össze a sors. Kifogás hegyeket hallottam már. De a lényeg valahol mindig ott van, hogy nincs meg a tetterő azokban, akik kifogásokat keresnek. Tényleg nagyon nehéz nekik segíteni. A legtöbb ember a semmiből, a semmivel szeretne vagyonokat keresni. Arra nem is gondol, hogy ez életidegen, és az eddigi élettapasztalata sem ezt igazolja. A legtöbben az alkalmazotti állásukban sok munkával keresnek keveset, és egy mellékállás esetén azt várják el, hogy kis munkával keressenek sokat. Fatemi Ghani, egy nagyon sikeres DXN gyémánt mesélte, hogy ő rájött, hogy ha annyit akar keresni a hálózatépítéssel is, mint mérnökként, akkor legalább annyit kell benne dolgoznia is. Ez logikus.

Szerintem gondold végig Jack Ma szavait, és ha tényleg változást akarsz az életedben, az anyagi helyzetedben, akkor változtass. Munka nélkül senki nem lesz sikeres, ezer példa van arra, hogy szinte bárki sikeres lehet, ha nem csak addig dolgozik az céljaiért, amíg el nem fárad, hanem addig, amíg azokat el nem éri. Iratkozz fel a hírlevelemre, és ismerd meg azt a becsületes módszert a pénzkeresésre, amivel én foglalkozom!

[activecampaign]

Ez a weboldal használja a Google Analytics szolgáltatást. Ha nem szeretnéd, hogy a látogatásodat érzékelje, kattints ide!
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.

Használjuk a Google Analytics-ot.

Kérem fogadja el a Google Analytics követést. De tovább mehet úgy is, hogy ezt elutasítja. Ekkor a weboldal semmilyen adatot nem továbbít a Google Analytics-nak.