+436644248783 info@internetwork.hu

Kulcsember született

Milyen az, amikor a hálózatépítés működik

Egy érdekes történet fogok most mesélni, amiből tisztán látható, hogy milyen feltételek között működik a hálózatépítés. Egyúttal csinálok egy kis reklámot egy a csapatomban lévő kulcsember számára. Úgy hívják Hasszán Saltik, és az Aachen-i csapatunk vezetője.

kulcsember

Hasszán 2015. július 20-án regisztrált hozzánk, és még abban a hónapban beléptetett valakit. Aztán semmi. Néha-néha beszéltünk, időnként vásárolt valamit, de más mozgás nem volt körülötte. Aztán 2016 januárjában megváltozott valami. Beleszeretett a DXN-be. De úgy rendesen. Rájött, hogy a termékeink milyen kiválóak. Csak pozitív visszajelzéseket kapott azoktól, akiknek ajánlotta. Megismerte az elnökünket, Dr. Lim-et is. Nem személyesen, hanem a céljait, az álmait, és az eddigi munkáját. Azt, amit eddig elért, és amit még el akar érni. Mindez együtt, tűzbe hozta a lelkét, igazán motiválttá vált. Most egy igazi kulcsember a DXN németországi közösségében, és viharos tempóban épül a törökországi hálózata.

2016 januárjában 2 új embert léptetett be, februárban 16-ot, márciusban 41-et. Március 16-án elérte a Star Agent szintet, gyakorlatilag 2 hónap munkájával, hiszen korábban alig volt pontja.

kulcsember

Mitől lesz valaki kulcsember?

Szilárdan hiszem, és ez a tapasztalatom, hogy attól lesz valaki kulcsember, amikor felgyullad benne a tűz egy cél iránt. Muhammad Alit kérdezték egyszer, hogy számolja-e a felüléseket.

  • Csak onnantól, amikor már fáj. – mondta ő.

Na, ilyen egy kulcsember. Amikor megtalálja a célját, és a vezetőjét, akit követhet. Egy Mahatma Gandhit, egy Martin Luther Kinget, vagy egy Dr. Lim-et. Amikor valaki számolgatja, hogy hány embert is kell még beléptetnie a hálózatába, hogy ennyi, meg ennyi legyen a jutaléka, akkor még nem kulcsember. Akkor még többnyire nyomorúságosan halad az üzlete. Nincs benne tűz, lelkesedés, ami ragadós. Hasszán mára egészen másként beszél a DXN-ről, mint korábban. Lelkesen ecseteli nekem, hogy mennyire jók a termékek, és mennyire jó ember Dr. Lim. Én ezt ugyanúgy tudom, mint ő, de azért tetszik, hogy találtam valakit, aki ugyanolyan lelkes, mint én.

Engem is megtalálnak úgy nevezett „érdeklődők”, akik sok pénzt akarnak keresni, gyorsan, és munka nélkül. Tényleg kíváncsi vagyok, hogy egy ilyen típusú ember lehet-e kulcsember valaha is. A Maslow piramis alapján, az emberben felébred a vágy az önmegvalósításra. Legalább is, ha nem éhezik, vagy nincs veszélyben az élete, stb. De hol van az önmegvalósítás abban, hogy: Túrom az orrom, és ezzel sok pénzt keresek? Hol marad itt a vízió?

Olyan embereket szeretnék találni, akik a saját önmegvalósításukhoz egy jó célt keresnek, és vannak annyira nyitottak, hogy megismerjék az én célomat, és esetleg velem tartsanak az úton. Leírhatatlan érzés olyanokkal együtt dolgozni, akik ugyanazt akarják, mint én. Emberfeletti érzés, ha szabad úgy fogalmaznom, mert úgy érzed, hogy része vagy valami nagy dolognak, aminek komoly hatása lesz a világra. Mintha Petőfivel menetelnél együtt Táncsics tömlöce felé, 1848. március 15-én. Az, hogy ezzel még pénzt is lehet keresni, az tök mellékes. Keress meg, hogy megmutathassam az álmomat!

Ez a weboldal használja a Google Analytics szolgáltatást. Ha nem szeretnéd, hogy a látogatásodat érzékelje, kattints ide!
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.

Használjuk a Google Analytics-ot.

Kérem fogadja el a Google Analytics követést. De tovább mehet úgy is, hogy ezt elutasítja. Ekkor a weboldal semmilyen adatot nem továbbít a Google Analytics-nak.